Dodaj do ulubionych

herlitz smart

27.03.15, 22:19
dziewczyny doradzcie, w Kauflandzie obok mnie jest Herlitz smart po 99 zł, dwa wzory, z tygrysem i statkiem kosmicznym ( allegro.pl/plecak-tornister-szkolny-smart-herlitz-lekki-6lat-i5201728211.html wzór nr 4 i 6), czy to jakas okazyjna cena, patrząc dziś na allergo to owszem ,syn idzie do szkoły od wrzesnia, kupować tego smarta teraz czy poczekać do sierpnia, bedą wieksze okazje, wiekszy wybór a ceny przyjazdne? a moze zamiast smarta zainwestować w midi i pewnie by starczyl na dłuzej? czy kupić lepiej smarta za 99 zł i zmienic mu za rok czy dwa na inny i wyjdzie na to samo, a bedzie dzieć zadowolony ze ma cos nowego a pierwszy odziedziczy młodszy brat
Obserwuj wątek
    • silje78 Re: herlitz smart 27.03.15, 22:58
      Nie sadze by taniej udalo sie kupic, a nawet jesli to nie bedziesz miala zbyt wielu wzorow do wyboru.
      Corce kupowalam w lipcu i cena wybranego przez nia wzoru sie utrzymala(170), a w sierpniu juz byl klopot z dostaniem tego, ktory chciala. Jesli wzor odpowiada to bym kupila. Co do midi to nie wiesz czy syn w 3-4 klasie bedzie chcial nosic tornister, wiec chyba lepiej kupic smarta. Tanszy i chyba nieco lzejszy smile
      • madzik29 Re: herlitz smart 28.03.15, 11:17
        dziękuje za podpowiedz, tornister kupiony juz, wzór z tygrysem, syn oglądał rano jeszcze na allergo wszystkie wzory, łącznie z tymi najnowszymi, tylko tygrys sie spodobał wiec juz go mamy smile 99 zł mysle cena fajna, a nawet mysle ze i tak taniej juz duzo nie bedzie, a za midi płacić 250 zł to sporo, nie wiadomo czy pochodzi z nim dłuzej niz 2 lata, a i wzory midi go nie oszołomiły, tygrys wszystko przebił
        • agus-ka Re: herlitz smart 28.03.15, 16:48
          Myślę, że podjęliście dobrą decyzję. Moja córka chodzi już drugi rok ze smartem i jeszcze nie usłyszałam, ze chce jakiś inny plecak, a ten jest w bardzo dobrym stanie. Myślę, że w III klasie też będzie go używała.
        • kornnella Re: herlitz smart 28.03.15, 20:09
          Jak się w nim kieszonka na wode, sprawuje, bo na zdjęciu jakoś dziwnie to wygląda sad
          • agus-ka Re: herlitz smart 28.03.15, 20:48
            u nas rewelacyjnie. Nic się z nią nie dzieje, butelka pół litrowa wchodzi bez problemu. Do drugiej wkładam często banana, jogurt w saszetce, mandarynkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka