tymianek9 02.04.15, 10:06 Reklamowaliście coś w h&m ? Ile trzeba czekać na rozpatrzenie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju_mi Re: Reklamacje w h&m 02.04.15, 10:30 Reklamowałam 2 razy. Raz bluzkę dla syna, z której po pierwszym praniu (i to w temp. niższej niż była dozwolona na metce) zeszła cała flokowa aplikacja - bluzkę wymieniono mi od ręki na nową. Drugi raz reklamowałam słynną na forum puchówkę niebieską, bo po zmoczeniu zostały na niej ciemne plamy - wtedy pan kierownik zaproponował mi albo czekanie 14 dni na rozpatrzenie reklamacji albo zwrot kasy na kartę podarunkową. Wybrałam kartę podarunkową, którą szybko zużyłam na kolejne zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Reklamacje w h&m 02.04.15, 19:08 Kilka razy reklamowalam różne rzeczy, rozpatrzenie od ręki przy czym raz skorzystalam z wymiany na nowe, reszta zwrot na kartę podarunkowa z bardzo długim terminem ważności. Możesz złożyć o zwrot pieniędzy w gotówce lub na kartę płatniczą jeśli nie chcesz na podarunkową, bo w przypadku reklamacji sklep nie ma prawa zmusić klienta do przyjęcia zwrotu na kartę podarunkową. Odpowiedz Link Zgłoś