Dodaj do ulubionych

Problem z allegro

02.04.15, 10:41
Dlaczego nie mogę dokonać zakupów przez allegro? Może ktoś wie. Wybieram przedmiot ,wciskam kup teraz (oczywiście jestem zalogowana na swoje konto, z którego korzystam od dawna- kupuję i sprzedaję, choć niezbyt często) no i tu się transakcja zacina. Ponobnie jest jak wkładam do koszyka, potem wypełniam dane i przechodze do podsumowania i znów zawieszenie.
Co się dzieje? Co zrobić, żeby dokonać zakupu?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Problem z allegro 02.04.15, 11:31
      Przeczekać.pewnie znowu jakąś awarie techniczną mają....
      • magata.d Re: Problem z allegro 02.04.15, 12:29
        To samo miałam jakieś 3 tyg. temu, jak chciałam coś kupić. W końcu zrezygnowałam, kupiłam w stacjonarnym, zapomniałam. Dzisiaj chce kupić cos innego i znów ten sam problem. Może to coś z moim kontem, ale nie mam pojęcia co. Wystawiłam kurtkę po dziecku i widzę, że osoby licytują, więć tu jest ok.
        • kochanaurwiska13 Re: Problem z allegro 02.04.15, 15:21
          To musisz chyba jednak zgłosić to do allegro.
          U mnie wszystko działa.
          • aurinko Re: Problem z allegro 02.04.15, 16:23
            Allegro nic nie ppomoze, poradza wyczyścić ciasteczka, zmienić przeglądarkę i na tym pomoc się zakończy, bo u nich wszystko gra.

Do autorki wątku
            Probowalas na innym komputerze?
            • magata.d Re: Problem z allegro 02.04.15, 17:45
              W sumie to allegro na tym traci, więc powinni bardziej się przejmować.
              Nie ,nie próbowałam na innym komputerze. Zakupiłam własnie tablet, w końcu w sklepie internetowym, a nie na allegro (tu było trochę taniej i już jutro by był u mnie), więc jak dotrze to spróbujęwink
              • samanta25 Re: Problem z allegro 20.06.15, 22:30
                Czy ktoś z Was miał ostatnio problem z dodaniem zdjęć na aukcję?
                Próbuję dodać zdjęcia zarówno w treści jak i te które są darmowe i nie przyjmuje mi żadnych tzn. wgrywa je, na podglądzie widać a jak dam wystaw aukcję to zdjęcia znikają sad
        • dmc1981 Re: Problem z allegro 02.04.15, 16:25
          ja też miałam ten problem w ubiegłym tygodniu, kiedy akurat kupowałam u różnych sprzedawców kilka rzeczy. Sprawę obeszłam w ten sposób, że kupiłam przez aplikację mobilną w telefonie. Ale nic dalej nie wyjaśniałam. Więc możesz zrobić tak jak ja, albo kontaktować się z All.
    • aleksandra1977 Re: Problem z allegro 02.04.15, 17:28
      sprobuj wyczyscic cookies w przegladarce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka