Dodaj do ulubionych

Sprawdzony catering Warszawa

06.05.15, 14:50
Czy możecie polecić sprawdzony, dobry i niedrogi catering w Warszawie na przyjęcia okolicznościowe typu chrzciny, komunia? Ewentualnie Panią, która wszystko przygotuje?
Obserwuj wątek
    • toolie Re: Sprawdzony catering Warszawa 08.05.15, 17:43
      Mialam ten sam dylemat rok temu. Tu jest moj watek:
      Catering
      Nadal podtrzymuje swoja opinie o Jazz Bistro. Po mnie skorzystaly jeszcze dwie kolezanki i byly bardzo zadowolone, a trzecia ma juz umowiony na przyszly miesiac.
      • la-luz Re: Sprawdzony catering Warszawa 08.05.15, 19:58
        Czytałam Twój wątek i sprawdzałam też Jazz Bistro smile Niestety jest jakiś problem z terminem, który mnie interesuje i w tym dniu nie mogą dostarczyć cateringu. Może ktoś coś jeszcze poleci?
    • dzikafoka Re: Sprawdzony catering Warszawa 09.05.15, 23:07
      lunchownia.waw.pl

nie wiem jak z terminami ale przystępne cenowo i świetne jedzenie.
    • ewaq Re: Sprawdzony catering Warszawa 12.05.15, 23:50
      skorzystałam w ub.roku (chrzciny) w ciemno z miwa-ryba.pl i nie zawiodłam się. Wszystko na świeżo przygotowywane, dowiezione wprost na stół, przepyszne, niedrogo. Korzystałam również z możliwości wypożyczenia zastawy oraz innych naczyń (oddaje się brudne, ufff). Za półtora tygodnia firma będzie obsługiwać również u mnie cateringowo komunię, łącznie z przygotowaniem tortu i innych ciast. W tzw.międzyczasie poleciłam ją znajomym (także bardzo zadowoleni), a dodatkowo zgadałam się z sąsiadkami, które - jak się okazało - już przede mną korzystały z miwa-ryba i także do tej firmy wracają w potrzebie smile Naprawdę, szczerze polecam!
    • emma185 Re: Sprawdzony catering Warszawa 31.05.15, 12:27
      Witam. Akurat jestem świeżo po komunii syna. Mieszkam na Sadybie i szukałam czegoś w okolicy. Niestety większość miejscy była już zajęta, ale w skrzynce znalazłam ulotkę z reklamą cateringu fabryka smaq (strona www.catering1.pl). oprócz dowozu do domu maja też ładną salę koło elektrowni przy pętli Siekierki. u mnie bylo zaledwie 30 osób na komunii, ale sale mają dosyć dużą, pewnie ze 100 osób by weszło. oprócz tego jest też druga sala tzw VIP room, z którego nie skorzystałam, bo tam powiedziano mi, że wchodzi max 25 osób (szkoda, bo fajna kameralna salka z własna garderobą, łazieneczką i osobnym wejsciem z zewnatrz. Ale wracając do tematu, cały poczęstunek trwał jakieś 6 godzin, mieliśmy estetycznie nakryte stoły, krzesła w białych pokrowcach. wszystko bardzo ładnie. Jedzenie tradycyjne, domowe. Firma reklamuje sie ze nie używa przypraw typu vegeta, magi itp, no i rzeczywiście smak dań i samopoczucie po zjedzeniu wielu potraw, sałatek i przekasek było OK smile Obsługiwała nas bardzo miła Pani, która była awsze kiedy była potrzebna. na deser wybraliśmy deser lodowy - super. Ogolnie jestem zadowolna, bo podczas jednego spotkania ustaliłam wszystko (menu, obsługe, ciasta, tort itp) i miałam z głowy. na jesieni planuję chrzciny córeczki, ale już na minej osób w domu i pytałam od razu o możliwość takiego cateringu i dowiedziałam się, że mogę mieć zrobione wszytsko u mnie w domu tak jak w ich lokalu. Jakby ktoś chcial, to na priv mogę przesłać fotki albo napisać coś więcejsmile a, chyba najwaznijejsze, za taki full wypas przyjęcie za 30 osób zapłaciłam około 3tys., smile
      • kleon7 Re: Sprawdzony catering Warszawa 19.08.15, 06:21
        Też jesteśmy w potrzebie - chodzi o chrzciny i przyjęcie na około 20 osób. Szukamy jakiegoś urozmaicenia jeżeli chodzi o menu - będzie dwóch diabetyków. Czy oni też robią potrawy dla diabetyków?
        • ewaq Re: Sprawdzony catering Warszawa 19.08.15, 12:26
          jeśli chodzi o miwa-ryba to nie wiem, bo nie potrzebowałam takiej usługi, ale polecam kontakt z firmą, bo można się dogadać w każdej kwestii i naprawdę warto smile
    • lutka27 Re: Sprawdzony catering Warszawa 20.08.15, 23:54
      Ja mogę polecić firmę robertocatering. Robiłam u nich dwa chrzty moich dzieci. Jedzenie jest pyszne duże porcje i ładnie wszystko jest podane- goście zachwyceni. Przygotowani są na różne gusta podniebienia.
    • floraj Re: Sprawdzony catering Warszawa 23.08.15, 09:44
      Powiem Wam,że wcale nie jest tak łatwo znaleźć dobry katering. Niby firm w Warszawie jest sporo ale niewiele z nich tak naprawdę zna się na rzeczy. Czasami również mają bardzo wysokie ceny, zupełnie nieadekwatne do tego co się zamawia.
      Ze swojej strony mogę polecić tę firmę:
      fura-smaku.com.pl/
      Prowadzą oni katering na terenie praktycznie całej Warszawy,ceny maja bardzo przystępne. Spory wybór potraw, wszystko smaczne. Maja w ofercie również usługi mobilnej kuchni tak więc dzięki temu można zorganizować imprezę na terenie całego kraju.
    • argentea Re: Sprawdzony catering Warszawa 25.10.16, 11:54
      A ja polecam catering z restauracji Halka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka