la-luz 06.05.15, 14:50 Czy możecie polecić sprawdzony, dobry i niedrogi catering w Warszawie na przyjęcia okolicznościowe typu chrzciny, komunia? Ewentualnie Panią, która wszystko przygotuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toolie Re: Sprawdzony catering Warszawa 08.05.15, 17:43 Mialam ten sam dylemat rok temu. Tu jest moj watek: Catering Nadal podtrzymuje swoja opinie o Jazz Bistro. Po mnie skorzystaly jeszcze dwie kolezanki i byly bardzo zadowolone, a trzecia ma juz umowiony na przyszly miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
la-luz Re: Sprawdzony catering Warszawa 08.05.15, 19:58 Czytałam Twój wątek i sprawdzałam też Jazz Bistro Niestety jest jakiś problem z terminem, który mnie interesuje i w tym dniu nie mogą dostarczyć cateringu. Może ktoś coś jeszcze poleci? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikafoka Re: Sprawdzony catering Warszawa 09.05.15, 23:07 lunchownia.waw.pl nie wiem jak z terminami ale przystępne cenowo i świetne jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: Sprawdzony catering Warszawa 12.05.15, 23:50 skorzystałam w ub.roku (chrzciny) w ciemno z miwa-ryba.pl i nie zawiodłam się. Wszystko na świeżo przygotowywane, dowiezione wprost na stół, przepyszne, niedrogo. Korzystałam również z możliwości wypożyczenia zastawy oraz innych naczyń (oddaje się brudne, ufff). Za półtora tygodnia firma będzie obsługiwać również u mnie cateringowo komunię, łącznie z przygotowaniem tortu i innych ciast. W tzw.międzyczasie poleciłam ją znajomym (także bardzo zadowoleni), a dodatkowo zgadałam się z sąsiadkami, które - jak się okazało - już przede mną korzystały z miwa-ryba i także do tej firmy wracają w potrzebie Naprawdę, szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
emma185 Re: Sprawdzony catering Warszawa 31.05.15, 12:27 Witam. Akurat jestem świeżo po komunii syna. Mieszkam na Sadybie i szukałam czegoś w okolicy. Niestety większość miejscy była już zajęta, ale w skrzynce znalazłam ulotkę z reklamą cateringu fabryka smaq (strona www.catering1.pl). oprócz dowozu do domu maja też ładną salę koło elektrowni przy pętli Siekierki. u mnie bylo zaledwie 30 osób na komunii, ale sale mają dosyć dużą, pewnie ze 100 osób by weszło. oprócz tego jest też druga sala tzw VIP room, z którego nie skorzystałam, bo tam powiedziano mi, że wchodzi max 25 osób (szkoda, bo fajna kameralna salka z własna garderobą, łazieneczką i osobnym wejsciem z zewnatrz. Ale wracając do tematu, cały poczęstunek trwał jakieś 6 godzin, mieliśmy estetycznie nakryte stoły, krzesła w białych pokrowcach. wszystko bardzo ładnie. Jedzenie tradycyjne, domowe. Firma reklamuje sie ze nie używa przypraw typu vegeta, magi itp, no i rzeczywiście smak dań i samopoczucie po zjedzeniu wielu potraw, sałatek i przekasek było OK Obsługiwała nas bardzo miła Pani, która była awsze kiedy była potrzebna. na deser wybraliśmy deser lodowy - super. Ogolnie jestem zadowolna, bo podczas jednego spotkania ustaliłam wszystko (menu, obsługe, ciasta, tort itp) i miałam z głowy. na jesieni planuję chrzciny córeczki, ale już na minej osób w domu i pytałam od razu o możliwość takiego cateringu i dowiedziałam się, że mogę mieć zrobione wszytsko u mnie w domu tak jak w ich lokalu. Jakby ktoś chcial, to na priv mogę przesłać fotki albo napisać coś więcej a, chyba najwaznijejsze, za taki full wypas przyjęcie za 30 osób zapłaciłam około 3tys., Odpowiedz Link Zgłoś
kleon7 Re: Sprawdzony catering Warszawa 19.08.15, 06:21 Też jesteśmy w potrzebie - chodzi o chrzciny i przyjęcie na około 20 osób. Szukamy jakiegoś urozmaicenia jeżeli chodzi o menu - będzie dwóch diabetyków. Czy oni też robią potrawy dla diabetyków? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: Sprawdzony catering Warszawa 19.08.15, 12:26 jeśli chodzi o miwa-ryba to nie wiem, bo nie potrzebowałam takiej usługi, ale polecam kontakt z firmą, bo można się dogadać w każdej kwestii i naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
lutka27 Re: Sprawdzony catering Warszawa 20.08.15, 23:54 Ja mogę polecić firmę robertocatering. Robiłam u nich dwa chrzty moich dzieci. Jedzenie jest pyszne duże porcje i ładnie wszystko jest podane- goście zachwyceni. Przygotowani są na różne gusta podniebienia. Odpowiedz Link Zgłoś
floraj Re: Sprawdzony catering Warszawa 23.08.15, 09:44 Powiem Wam,że wcale nie jest tak łatwo znaleźć dobry katering. Niby firm w Warszawie jest sporo ale niewiele z nich tak naprawdę zna się na rzeczy. Czasami również mają bardzo wysokie ceny, zupełnie nieadekwatne do tego co się zamawia. Ze swojej strony mogę polecić tę firmę: fura-smaku.com.pl/ Prowadzą oni katering na terenie praktycznie całej Warszawy,ceny maja bardzo przystępne. Spory wybór potraw, wszystko smaczne. Maja w ofercie również usługi mobilnej kuchni tak więc dzięki temu można zorganizować imprezę na terenie całego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Sprawdzony catering Warszawa 25.10.16, 11:54 A ja polecam catering z restauracji Halka Odpowiedz Link Zgłoś