Dodaj do ulubionych

czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy?

23.08.15, 12:50
Czy będzie promocja50% jak co roku na artykuły szkolne?może ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • fai.ry Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 23.08.15, 13:05
      Jest promocja z kuponami na artykuły szkolne do 26 sierpnia, ciekawe czy akcja 50% też będzie..
      • plocia Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 23.08.15, 22:21
        Z jakimi kuponami ?
        • slonko1335 Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 23.08.15, 22:49
          za wydane 50 zeta na kupon z gazetki odejmuje się 10 zeta, wchodzą artykuły szkolne i biurowe i książeczki edukacyjne
    • cyber-szuja Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 24.08.15, 15:50
      W gazetce obowiązującej od 27 sierpnia nie ma informacji na temat tej promocji... albo ślepa jestem wink www.opiniodajnia.pl/tesco-gazetka-27-08/ też na nią liczyłam sad
    • marta2202 Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 24.08.15, 22:24
      No to kiszka sad www.tesco.pl/promocje/gazetki/s/opole-ul-ozimska-72/XPPPPq
      • bo1515 Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 25.08.15, 08:11
        i ja też na nią czekałam eh sad Ktoś podpowie gdzie teraz najtaniej są kredki Stabilo grube szesciokątne?
        • k_masny Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 25.08.15, 15:03
          Naprawdę nikt nie pracuje w tesco? Dlaczego to taka wielka tajemnica? Normalnie nie rozumiem...
          • kasiadove Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 25.08.15, 15:59
            Ja pamiętam że kilka lat temu (3?) taka akcja była w drugi weekend września dopiero....
            Ja mam zapasy jeszcze zeszłego roku, więc czekam spokojnie wink
          • magia Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 25.08.15, 17:53
            Serio, nie rozumIESZ?????
            • k_masny Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 25.08.15, 20:43
              WTF
              Jaki masz problem?
              Chcesz porozmawiać o tym?
              • magia Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 25.08.15, 21:16
                Nie pęknij z wrażenia.
                Tak trudno zrozumieć, ze sklepy maja swoją politykę promocji i niekoniecznie jest ona dopasowana do zachcianek ludzi czytających forum gazety?
                TAK, to co będzie w gazetce jest do pewnego momentu tajemnicą. I pani w okienku informacji w sklepie niekoniecznie (prawie na pewno) nie wie o tym miesiąc wcześniej.
                Gdyby to było ujawnione za wcześnie to towar by leżał na półkach, bo ludzie by czekali, żeby się obkupić gdy będzie taka atrakcyjna promocja.
                A tak to pójdą i kupią w jakiejś tam niewielkiej promocji, po czym i tak przyjdą gdy będzie większa promocja na to samo i obkupią się na zapas (bo tanio, bo się przyda, bo żal nie kupić).

• fifiak Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 25.08.15, 18:24
          A czy może w którymś markecie widziałyście kredki Lyra, bo w Tesco niestety na ma (dwa lata temu właśnie tam kupowałam na promocji 50% taniej).
          • czarnulkaaa2 Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 27.08.15, 11:14
            Coś jednak będzie....wróciłam właśnie z T i wmoim na drzwiach wejściowych wisiały plakaty z reklamą że weekendowe cięcie cen na art szkolne 29 i 30. Ale nie było żadnej wzmianki o 50proc...
    • tzka Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 29.08.15, 12:13
      Byl ktos i wie, czy jest ta promo -50%? Bo sie napalilam. smile
      • emakowka Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 29.08.15, 13:19
        Byłam rano w Tesco,rozmawiałam z pracownicą sklepu,która powiedziała,że na razie nie ma i nie będzie promocji -50% na szkolne artykuły,a plakat na drzwiach wejściowych informujący że 29 i 30.08 obniżka to informacja dotycząca sklepu na pasażu Tescosad
        • marika012 Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 29.08.15, 14:33
          Bo ta akcja zawsze ruszała w pierwszy piątek września. Ja się wstrzymuję z zakupami do 4 września smile
        • k_masny Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 29.08.15, 16:10
          To jest promocja na -10 złotych za wydane 100złotych.
          • joa33 Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 29.08.15, 16:12
            W zeszlym roku i 2 lata temu -50% bylo w ostatni weekend sierpnia i 1szy wrzesnia
            • tzka Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 29.08.15, 16:14
              W zeszlym roku kupowalam w ramach tej akcji w ostatni weekend sierpnia. Sprawdzilam. smile
              • kasiadove Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 29.08.15, 17:42
                Byłam dziś - żadnych rewelacji na szkolne nie ma, -30% na część kolekcji dziecięcej jest
                Ale jest kupon na -10 PLN przy zakupie za 100 PLN - przemiła kasjerka sama zaproponowała wbicie kuponu ( nie wiedziałam o nim) i jeszcze sama podzieliła zakupy na 2 części żeby wbić dwa smile smile smile
                • patatajowa Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 29.08.15, 18:46
                  w zeszłym tygodniu były katalogi z kuponami na 10 zł od kwoty 50 zł zakupów, wiec nie szaleją z promocja....
                  • patatajowa Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 29.08.15, 18:50
                    zreszta u mnie w tesco kicha straszna, mało rzeczy szkolnych i ceny nie najnizsze.
                    w tym tyg byłam na drugiej turze zakupów w leclercu i tam o wiele wiecej wszystkiego,mnostwo zeszytów,akcesoriów itp. Duzy wybór tornistrów i plecaków w Rz jak ktos jeszcze nie kupił smile
                    w realu tzn.dawnym Realu (hipermarket B1) pusciutko...Auchan mam za daleko zeby specjalnie jechac wiec nie wiem co maja fajnego do szkoły wink
                  • kasiadove Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 30.08.15, 10:06
                    Ale teraz było na całe za kupy nie tylko na art. szkolne smile
                • karolina-rzeszow Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 29.08.15, 22:02
                  A co to jest za kupon? Na zakup artykułów szkolnych czy wszystkiego? Do kiedy obowiązuje?
                  • slonko1335 Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 29.08.15, 22:25
                    na wszytsko-kupon jest w gazetce.
                    • karolina-rzeszow Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 29.08.15, 22:37
                      A mogę prosić jakiś link? Bo nie znalazłamuncertain Albo ślepa jestem albo u moim sklepie nie obowiązuje... Albo podajcie do kiedy jest ważny - jak u mnie będzie to dobrze a jak nie to trudnosmile
                      • slonko1335 Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 30.08.15, 10:08
                        Nie mam linka, kupon był w gazetce i informacje o tej znizce były w sklepie. Znalazłam info, wysłalam syna po gazetke i tyle.
                        • filemonka30 Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 01.09.15, 12:05
                          ktoś coś wie o tej promocji??
                          • justyna_sz28 Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 02.09.15, 10:22
                            najprawdopodobniej najwcześniej w drugiej połowie września(max do końca września) będzie akcja -50% przynajmniej takie informacje pojawiły się w Katowicach
                • justyna_sz28 Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 02.09.15, 10:31
                  w zeszłym roku też mniej więcej druga połowa czy też koniec września kupowałam zeszyty w tescoA5 96k za 30gr zeszyty A4 do 80gr ,kredki też za grosze, bardzo duże kredy kolorowe za 1,50zł,bloki itp. w niezłych cenach, takie ceny były w Silesii w Tesco i w małym tesco w Siemianowicach
                  • fredy58 Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 11.09.15, 08:42
                    Wiecie coś może kiedy będzie te wyczekiwane -50%
                    • lucyjkama Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 11.09.15, 14:21
                      Raczej nie będzie sad Byłam wczoraj w swoim tesco. Szkolne rzeczy z alejki promocyjnej uprzątnięte. Kilka plecaków wisi smętnie. Chciałam pióro kupić i nie było ani jednego modelu.
                      Z trudem wybrałam 4 zeszyty 32 kartkowe. Dobrze, że w zeszłym roku zrobiłam zapas 2 letni kredek stabilo trio wink Tesco bardzo mnie rozczarowało.
                      • moadek Re: czy będzie 50%w tesco na szkolne rzeczy? 11.09.15, 16:13
                        dokłądnie takie same wrażenia, nie bedzie bo nie ma juz na co, smętne resztki, nie mogłam nic znależć
                        • kasiadove Małe tesco - JEST!!! 17.09.15, 15:46
                          Uprzejmie donoszę że w małym tesco jest promocja na szkołę (w tym plecaki) - 50%

Czy ktoś był w dużym i może powiedzieć jak tam wygląda sytuacja?
                          • kr.kr Re: Małe tesco - JEST!!! 17.09.15, 21:36
                            Ehhh przypadkiem i ja trafilam na te - pozal sie boze - promocje.
                            Resztki resztek i ochlapy ochlapow.
                            Noooo moze bloki oplaca sie kupic jak ktos nie ma?
                            Atak to same trscowe rzeczy. Pentel, astra itp nierzecenione niestety.

Ale ciekawa tez jestem jak w duzym, bo jutro mialam zamiar sie wybrac do ch i nie w iem, czy sie ladowac wlasnie do tesco, za ktorym nir przepadam
                            • fredy58 Re: Małe tesco - JEST!!! 23.09.15, 14:36
                              wiecie czy coś będzie do końca miesiąca?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka