Dodaj do ulubionych

Tornistry - Skip hop, Samsonite

31.08.15, 20:40
Czy któraś z mam może się wypowiedzieć na temat tych plecaków?
Skip hop model taki jak tutaj:

www.google.pl/search?q=skip+hop+tornister+serce&biw=1366&bih=609&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIwNLcifzTxwIVyHY-Ch2DjAfi#imgrc=-rfP_evcDrTRIM%3A
Podoba mi się też bardzo ten model samsonite:
www.google.pl/search?q=samsonite+plecak+minni&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIx7mF7vvTxwIVSNk-Ch3bsw5h&biw=1366&bih=609#imgrc=G_v2_HTh6_FzFM%3A
Szukam alternatywy dla wielkich plecaków. Dzieciaki z nauczania początkowego w naszej szkole noszą z domu tylko drugie śniadanie i ewentualnie kilka zeszytów czy kserówek.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Tornistry - Skip hop, Samsonite 31.08.15, 21:29
      skip-hop dla pierwszoklasistki? zartujesz, prawda?
      • nesira Re: Tornistry - Skip hop, Samsonite 31.08.15, 22:03
        Dlaczego? Nowe wzory (NIE ZWIERZĄTKA) dedykowane są dla dzieci 6+ Moja nie będzie miała nawet 6 idąc do pierwszej klasy uncertain
    • magdagg2 Re: Tornistry - Skip hop, Samsonite 31.08.15, 22:06
      Jezeli ten skip hop ma takie same wymiary jak skip hop zoo to raczej do szkoły sie nie nadaje. Moj 4, 5latek ma ten z serii zoo i taczej nie wyobrażam sobie żeby z nim do szkoły chodził nawet gdyby miał tam nosić tylko śniadanie i kilka zeszytów. Już chyba lepiej kupić coś z Jacka Wolfskina, cos z tych mniejszych plecaków bo przynajmniej ma system nośny. Albo deuter dziecięcego
      • nesira Re: Tornistry - Skip hop, Samsonite 31.08.15, 22:10
        Nie. Do nowych modeli spokojnie wchodzi wymiar A4 i są to plecaki dedykowane do szkoły. Nie widziałam ich "na żywo" więc ciekawa jestem opinii tych, którzy widzieli.
        • edelstein Re: Tornistry - Skip hop, Samsonite 31.08.15, 22:34
          Wygladaja jak dla maluszkow.Kup dziecku normalny tornister.
        • olga727 Re: Tornistry - Skip hop, Samsonite 31.08.15, 22:59
          A taki Herlitz SMART : www.delfinki.pl/upload/galleries/products/medium_herlitz-tornister-plecak-szkolny-smart-flowery-kwiaty-1-1424550347.jpg
    • retrononagit Re: Tornistry - Skip hop, Samsonite 14.09.15, 09:53
      Podbijam temat - nesira, kupiłaś? Ja zdecydowałam się na Skip Hop i jestem zadowolna, ale teraz zastanawiam się czy dla 2 dziecka (III klasa) kupić czy nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka