Dodaj do ulubionych

kod do ćwiczeń online do TeamUp1

21.10.15, 09:37
czy ktoś mnie może poratować kodem do ćwiczeń online do książki "Team up 1"? O ile te kody sąuniwersalne? elt.oup.com/catalogue/items/local/pl/team_up_pl/level_1_pl/9780194205481?cc=hu&selLanguage=hu&mode=hub
zamówiłam książkę córce, ale księgarnia wysyła ją dwa dni później niż wstępnie deklarowała. a chciałabym żeby córka zdążyła poćwiczyć przed sprawdzianem. Wersja ćwiczeń refundowana przez MEN to jakaś kpina, okrojona z ćwiczeń i powtórek i bez dostępu do ćwiczeń online.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: kod do ćwiczeń online do TeamUp1 21.10.15, 09:43
      wszystkie znane mi kody do podreczników sa indywidualne.
      • patatajowa Re: kod do ćwiczeń online do TeamUp1 21.10.15, 09:46
        aha, jeszcze nasza wersja cwiczen online do ang. kl.4 to po prostu cwiczenia w wersji online.niestety nie ma nic dodatkowego do pocwiczenia.
        • ublau do patajowa 21.10.15, 09:51
          kurcze nie podejrzewałam, że na każdej książce drukują inny kod, chyba, że jest to inaczej dołączane? Korzystacie z team up1?Brakuje mi w tej okrojonej wersji ćwiczeń utrwalających, bo słownictwo i zakres materiału gramatycznego coraz bardziej ambitne. Ponieważ córka nie ma podziału na grupy, mają te nieszczęsne refundowane książki to te lekcje mijają im głównie na przepisywaniu ćwiczeń z podręcznika ( bo w nim nie mogą pisać) do zeszytu.
          • magia Re: do patajowa 21.10.15, 12:27
            Zwykle do książki dołączany jest pasek z indywidualnym kodem. To raczej nie będzie wydruk na książce.
            • patatajowa Re: do patajowa 21.10.15, 12:31
              u nas jest nadruk na okładce pod zdrapką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka