ta.dam 02.11.15, 08:55 Czytałam wątki z kredkami dla uczniów, ale czy jest coś, co polecacie dla najmłodszych dzieci, od roku wzwyż? Widziałam stabilo wood, coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verika Re: Pierwsze kredki 02.11.15, 09:19 Mieliśmy takie: www.smyk.com/crayola-mini-kids-kredki-olowkowe-jumbo-8-szt,p1000895559,zabawki-gry-dla-dzieci-p Odpowiedz Link Zgłoś
hela_mela Re: Pierwsze kredki 02.11.15, 11:49 Ja polecam bic. Kredki są od pierwszego roku życia grube woskpwe trojkatne. Polecam również farby w sztyfcie - kupiłam w mother care nazywają się easy printers. Farby były kupowane dla 3latki ale dwulatek sobie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: Pierwsze kredki 02.11.15, 20:26 moje dzieci miały/ mają stabillo woody i colorino JUMBO 1+ stabillo wydają mi się bardziej miękkie niż Colorino, dzieci chętniej je używają, colorino za to sa sporo tańsze, jak cena nie gra roli polecam stabilo, a jak cena jest dle Ciebie ważna to colorino, tez spokojnie dadzą radę Odpowiedz Link Zgłoś
ta.dam Re: Pierwsze kredki 02.11.15, 21:20 Super, dzięki. Woody wyglądają super, aż sama chciałam porysować Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Pierwsze kredki 02.11.15, 22:15 a słyszałyście o kredkach- kostkach Stockmar ? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_jakubowa Re: Pierwsze kredki 03.11.15, 11:30 My mieliśmy Faber Castell, zresztą dalej mamy bo są bardzo trwałe i powoli się zużywają Odpowiedz Link Zgłoś
juvian Re: Pierwsze kredki 03.11.15, 11:50 U nas faber castele nie przeszły, dziecko chciało mieć w rękach prawdziwą kredkę, a nie malującą gruszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaka77 Re: Pierwsze kredki 03.11.15, 12:02 u nas najlepiej sprawdziły się pastele. Wystarczy słaby nacisk na kartkę a kolory piękne, soczyste. Kredki zakładane na paluszki nie budzą większego zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś