Dodaj do ulubionych

Pierwsze kredki

02.11.15, 08:55
Czytałam wątki z kredkami dla uczniów, ale czy jest coś, co polecacie dla najmłodszych dzieci, od roku wzwyż? Widziałam stabilo wood, coś jeszcze?
Obserwuj wątek
    • verika Re: Pierwsze kredki 02.11.15, 09:19
      Mieliśmy takie:
      www.smyk.com/crayola-mini-kids-kredki-olowkowe-jumbo-8-szt,p1000895559,zabawki-gry-dla-dzieci-p
    • hela_mela Re: Pierwsze kredki 02.11.15, 11:49
      Ja polecam bic. Kredki są od pierwszego roku życia grube woskpwe trojkatne. Polecam również farby w sztyfcie - kupiłam w mother care nazywają się easy printers. Farby były kupowane dla 3latki ale dwulatek sobie poradzi.
    • mw115 Re: Pierwsze kredki 02.11.15, 20:26
      moje dzieci miały/ mają stabillo woody i colorino JUMBO 1+
      stabillo wydają mi się bardziej miękkie niż Colorino, dzieci chętniej je używają, colorino za to sa sporo tańsze, jak cena nie gra roli polecam stabilo, a jak cena jest dle Ciebie ważna to colorino, tez spokojnie dadzą radę
      • ta.dam Re: Pierwsze kredki 02.11.15, 21:20
        Super, dzięki. Woody wyglądają super, aż sama chciałam porysować wink
        • gosjana Re: Pierwsze kredki 02.11.15, 22:15
          a słyszałyście o kredkach- kostkach Stockmar ?
    • kobieta_jakubowa Re: Pierwsze kredki 03.11.15, 11:30
      My mieliśmy Faber Castell, zresztą dalej mamy bo są bardzo trwałe i powoli się zużywają
      https://zakupydladziecka.pl/i/dz05MDAmaD05MDA=/a97cce3a/2324-Kredki_swiecowe_dla_malych_dzieci_FaberCastell.jpg
      • juvian Re: Pierwsze kredki 03.11.15, 11:50
        U nas faber castele nie przeszły, dziecko chciało mieć w rękach prawdziwą kredkę, a nie malującą gruszkę.
        • moniaka77 Re: Pierwsze kredki 03.11.15, 12:02
          u nas najlepiej sprawdziły się pastele.
          Wystarczy słaby nacisk na kartkę a kolory piękne, soczyste.
          Kredki zakładane na paluszki nie budzą większego zainteresowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka