19.09.04, 20:58
Dziewczyny, czy któraś z Was robiła tam kiedyś zakupy??
Czy jest to sklep godny zaufania??
Dzięki za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • tygisek Re: bobo.pl 19.09.04, 23:17
      Czesc!
      ja kilka miesiecy temu zamowilam zdaje sie przez ten sklep krzeselko do
      karmienia mocowane do blatu, firmy brevi...otrzymalam je szybko i bez problemow,
      ale nie zgadzala sie kolorystyka i model - na zdjeciu pokazany jest nowszy
      model, tyle ze akurat w przypadku krzeselka do karmienia nie mialo to znaczenia.
      O ile jednak pamietam, zostalam poinformowana o tym telefonicznie, nie bylam
      zaskoczona wygladem krzeselka...

pozdrawiam,
      tygisek
      • monix123 Re: bobo.pl 19.09.04, 23:29
        Dzięki bardzo za odpowiedź. Chciałabym tam kupić kojec, więc mam nadzieję,że
        wszystko będzie ok.Dzięki raz jeszcze.
        • malwes Re: bobo.pl 20.09.04, 16:08
          Mnie sklep rozczarował - przyzwyczajona do zakupów internetowych najpierw
          złożyłzm zamówienie potem pomyślałam....na stronie nie ma żadnego adresu sklepu
          ani telefonu ani żadnego kontaktu innego niż mail, nie można się nic dowiedzieć
          ani nic sprawdzić. Ceny podane są tak, że nie wiadomo, czy wliczają transport
          czy nie...sklep podaje ceny dostawy a w regulaminie piszą nie biora
          odpowiedzialności za to, jak będą inne sad(.

Zamówiłam krzesełko i na szczęście nie potwierdzilam zamówienia. Chciałam
          zrobić przedpłatę ale podane było konto bez informacji, kto jest właścicielem -
          przecież nie bobo.pl. No i na szczęście udało mi się znaleźć właścicielkę
          sklepu na allegro i choć to miła osoba to szkoda, że nie dała informacji na
          stronie sklepu, że na asortyment który zamówiłam trzeba było czekać 6 tyg.
          Zrezygnowałam z zamówienia.
          Pozdrawiam
          • monix123 Re: bobo.pl 20.09.04, 17:13
            No właśnie coś mi się nie podoba w tym sklepie. Jest tylko mail i żadnego
            innego kontaktu. Napisałam do nich, ale cisza...Nawet na stroanie nie jest
            napisane ile się czeka na zamówiony towar..Dziwne to wszystko.
            Cóż...
            Dziękuję za opinię.
    • iwonabw Re: bobo.pl 21.09.04, 21:20
      Ja odradzam robienie tam zakupów. Sklep nie przesyła dowodów zakupu (zresztą
      nie tylko mi, innym też nie, taki maja po prostu zwyczaj). Kupiłam tam karuzele
      Tiny love, zepsuła się i nie mam jak reklamować.
    • ewa250 Re: bobo.pl 23.09.04, 15:10
      nie polecam... zamowilam u nich krowe na biegunach, po 30 dniach anulowano moje
      zamowienie bez slowa wyjasnienia, krowy nie doczekalam sie od nich do dzis.
      dobrze ze nie wpadlam na pomysl zrobienia przelewu na ich konto (wybralam
      zaliczenie) bo i pieniadze by pewnie przepadly
      Ewa mama Jasia

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka