Dodaj do ulubionych

domek kidkraft

14.11.15, 12:08
czy jest szansa ze kupię go gdzieś taniej?
allegro.pl/domek-dla-lalek-kidkraft-bella-kaylee-65869-i5772745541.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro
czy nie mam szans na żaden kupon czy zniżkę i muszę wydac 500 zł?
Obserwuj wątek
    • lucyjkama Re: domek kidkraft 14.11.15, 12:52
      Nie spotkałam się z promocjami czy przecenami na te domki. Kupowałam 4 lala temu dla córki pod choinkę i pamiętam że w pod koniec listopada ceny jeszcze skoczyły o 100 zł.
      Ale warto. Córka dostała domek jak miała 3 lata, teraz ma 7 i domek jest w stałym użyciu. Aktualnie zamieszkują go lalki equestria wink
      Mamy ten:
      allegro.pl/domek-dla-lalek-kidkraft-amelia-65093-i5772745562.html
      • edyta_32 Re: domek kidkraft 14.11.15, 16:09
        Moja corka dostaka go w zeszlym roku jaka miala 5,5 .Szczerze myslalam ze wiecej sie bedzie nim bawic. Za to moj 2,8 bardzo go lubismile)) acha no i pocieszam sie ze fajnie wyglada w pokojuwink
    • podkowa_szczescia Re: domek kidkraft 14.11.15, 17:44
      Kurzołap i to wszystko.
      • lucyna_1980 Re: domek kidkraft 14.11.15, 19:37
        To zależy od dziecka czy się kurzy czy nie. Zapewne oceniasz po swoich dzieciach wink
        U nas od dwóch lat non stop w użyciu, więc dla mnie to najbardziej trafiony "drogi" prezent. Pisząc drogi mam na myśli że to chyba najdroższy prezent jaki zrobiliśmy dziecku, ale uważam to za dobrze wydane pieniądze i wiem, że jeszcze kilka lat się nim pobawi. Wszystko zależy od zainteresowań dziecka.

A do autorki na pociechę dodam, że te domki potaniały, teraz ceny są bardziej przystępne bo dwa lata temu duży domek kosztował od 700 zł wzwyż jak ta firma była nowością na rynku polskim. Bywają też taniej na Limango, ale to trzeba polować
        • kropkowo_11 Re: domek kidkraft 15.11.15, 14:29
          Kupiliśmy we Wrocławiu w Toys'rus przeceniony z 420zl chyba na 240zł ale to było 2 lata temu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka