mia_lipiec 29.11.15, 23:07 hej, sa 2: 1. 30zł i darmowa dostawa przy zam. od 149zł - kodHEL785WRO1 2. 30zł i darmowa dostawa przy zam. 119zł - kod URWIS12 super ceny na gry wychodzą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewolajda88 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 29.11.15, 23:13 Limitowane? Do kiedy dzialaja? Z góry dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_lipiec Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 29.11.15, 23:22 raczej nie są limitowne do dziś - dostałam taki kuponik w multikinie przy kasie dzisiaj z info, nie ma info tam o dacie Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 29.11.15, 23:35 Na stronie podaj informacje o tym kuponie od 119, ale nie ma szczegółów, chyba zaryzykuje do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 29.11.15, 23:20 A to na dziś, czy jutro tez będą działac??? Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 29.11.15, 23:46 Zrobiłam symulację-nie obniżyło mi kosztów, gra Carcassone niby 79 zł, w koszyku skacze na 89 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
mia_lipiec Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 30.11.15, 01:18 ja robiłam zamówienia za 150 i mi obniżyło i anulowało koszty dostawy Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 30.11.15, 08:40 Mia,a na jakim etapie obniza koszty dostawy? Bylam juz przed ostatnim zatwierdzeniem amowienia a koszty 12zl nie znikly. Aha a w koszyku za 136zl. Chcialam wykorzystac kod urwis12... Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 30.11.15, 08:58 U mnie to samo, poza tym gra Carcassone wchodzi do koszyka w cenie 79 zł, po zatwierdzeniu kodu zmienia cenę na 89.. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkitrzy Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 30.11.15, 00:29 Dziękuję zamówiłam lalki EVER AFTER HIGH w bardzo dobrej cenie! Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 30.11.15, 07:16 Hmm, u mnie odlicza rabat ale nie anuluje kosztów dostawy... Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 30.11.15, 08:44 u mnie od zakupów odliczyło 18 zł, koszt przesyłki pozostał Odpowiedz Link Zgłoś
iwetta-78 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 30.11.15, 09:07 koszty znikają od zamówienia powyżej 150 zł Odpowiedz Link Zgłoś
ajszak Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 30.11.15, 08:21 A ja nie polecam tego sklepu. .. zamówiłam gry dla dzieciaków z przedszkola kurier za pobraniem miały być do 48 godzin a ze wypadało to na piątek to czekam czekam i weekend poniedziałek i cisza we wtorek pisze maila co z moim zamówieniem bo przecież pisałam przed zamówieniem o dostępność gry i było 50 sztuk wiec w środę wielkie rozczarowanie bo.... sprzedali gry komuś innemu i kropka. Mogę zamówić inne ale oczywiście znowu ryzyko czy wyszła mi czy komuś innemu. Odradzam zakupy w tym sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 30.11.15, 22:41 Dzięki za kody. Zrobiłam dwa zamówienia Rabaty wchodzą też na produkty ze strefy dobrych cen. Wynalazłam trochę perełek w rewelacyjnych cenach. Na przykład lalki MLP Equestria Girls, kucyki MLP i gry smart z granny. Zrobiłam zapas prezentów urodzinowych na najbliższy rok Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 30.11.15, 22:42 A i zamawiałam wczoraj w nocy, a dzisiaj już paczki zostały nadane, więc pewnie jutro będą u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkitrzy Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 01.12.15, 11:57 Gdzie sprawdza się stan realizacji zamówienia , bo nie mogę się znaleźć... a infolinia nie odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 01.12.15, 12:04 właśnie Pelasia- dostałaś jakieś info że przesyłka nadana..? Ja zamówiłam wczoraj rano, za pobraniem. Status przesyłki od tego czasu się nie zmienił i tak się zastanawiam czy coś dojdzie do mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 01.12.15, 12:21 Dostałam na maila, potwierdzenie wysłania z numerem przewozowym. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkitrzy Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 01.12.15, 12:26 Dziękuję, u mnie cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
dron.ka83 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 01.12.15, 22:33 u mnie też cisza wpłaciłam pieniądze na konto i żadnego mila potwierdzającego nie mam było to w 30.11!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
ajszak Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 02.12.15, 08:47 U mnie cisza była 5 dni w 5 dzień nie wytrzymałam i po kilku mailach dowiedziałam się że zamówienie nie będzie zrealizowane bo sprzedali gry komuś innemu....kontakt był ok do zamówienia a potem olewka dlatego pisałam ze nie polecam tego sklepu ! !! Szkoda nerwów przed świętami i zastanawiania się dojdzie czy nie? A dodam że miałam zamówienie na prawie 600zł. .. Odpowiedz Link Zgłoś
dron.ka83 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 02.12.15, 09:26 A czy zrobiłaś przelew czy za pobraniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaszara Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 02.12.15, 09:38 Ja wczoraj zrobiłam zamówienie, z kodem Urwis, wzięłam za pobraniem, wieczorem dostałam maila z potwierdzeniem wysyłki. No, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 02.12.15, 10:31 u mnie nadal cisza przesyłka za pobraniem 30.11 Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 02.12.15, 11:41 Czy ktoś się kiedykolwiek dodzwonił na ich infolinię? Czy otrzymaliście odpowiedź na maila? Odpowiedz Link Zgłoś
marika211 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 02.12.15, 12:02 Ja składałam zamówienie wczoraj - chciałam za pobraniem, ale system przerzucił mi płatność na zwykły przelew. Złożyłam drugie zamówienie wybierając płatność przez payu. Wysłałam rano maila z prośbą o anulowanie pierwszego zamówienia. Odpisali po ok. 2 godzinach, że jedno zam. anulują, drugie jest przekazane na dzisiaj do realizacji. Maile czytają - może odpowiadają na te, przy których nie muszą się tłumaczyć, telefonów nie odbierają niestety ..... Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 02.12.15, 12:08 na moje nie odpowiadają. Na ich FB widać, że nie tylko na moje Odpowiedz Link Zgłoś
dron.ka83 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 02.12.15, 12:53 Ja w poniedziałek rozmawiałam jeszcze z Panią zanim wprowadzili kod URWIS. Kazała się dowiedzieć we wt a tu takie cyrki!!!! Teraz odzrucają telefonu, nie odpisują na maile!!! Odpowiedz Link Zgłoś
podkowa_szczescia Ostrzegam przed sklepem URWIS - nie zamawiać! 02.12.15, 12:15 Brak kontaktu, nie odpowiadanie na maile. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Ostrzegam przed sklepem URWIS - nie zamawiać! 02.12.15, 12:16 podkowa_szczescia napisała: > Brak kontaktu, nie odpowiadanie na maile. podpisuję się Odpowiedz Link Zgłoś
a090707 Re: Ostrzegam przed sklepem URWIS - nie zamawiać! 02.12.15, 12:47 Ja tylko się wkurzałam przy robieniu zamówienia- miałam w koszyku zakupy na 360 zł i kod urwis mi nie wchodził. Dobrze, że znalazłam inny sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
sagaa Re: Żenada 02.12.15, 22:01 Dostałam maila z urwis.pl z odmową realizacji zamówienia. Powód? Cytat z maila: "Powodem jest brak możliwości realizacji". Oba produkty, które zamówiłam są w sklepie dostępne. Może by ich tak zgłosić do rzecznika praw konsumenta? Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
dron.ka83 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 02.12.15, 14:26 Odpisali mi w waidomości na FB że zwrócą pieniądze!!! Ciekawe ile będę czekała. Napewno na stanie nie mają zabawki i dlatego wygodniej im jest zwrócić pieniądze - OBY!!!! Na maile 4 nie odpisali, nawet na wiadomość na FB . Dopiero jak napisałam na FB o zwrot gotówki to odpisali. Komentarze na FB usuwają, oj przeskrobali sobie na całej linii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 02.12.15, 15:44 Ja przed chwilą odebrałam paczki. Także wysylać na pewno wysyłają. Przypuszczam, ze zasypały ich zamówienia i nie ogarniają realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dron.ka83 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 02.12.15, 16:15 ale u mnie jest raczej sytuacja że nie mają jej na stanie. Ja byłabym szczesliwa gdyby dostała zabawke bo cena tansza 45 zł niz na allegro ale cóż 0 odezwu z ich strony, wole zapłacic wiecej i miec pewnosc zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkitrzy Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 02.12.15, 16:39 u mnie na pytanie wysłane 1.12 o 12.00 dostałam odpowiedź o 14.30 że: Szanowny Kliencie, uprzejmie informuję, że zamówienie zostanie przyjęte do realizacji w momencie, kiedy zaksięgujemy wpłatę za powyższe zamówienie. Dziękujemy za zakup. więc odpisałam, że wpłaciłam, odpisali o 18, że: uprzejmie potwierdzam otrzymanie wpłaty za zakup. Zamówienie zostało skierowane do realizacji. Więc czekam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-1971 Żadnych zastrzeżeń. 02.12.15, 19:15 Pierwszy raz zamawiałam w tym sklepie. Zamówienie złożyłam w poniedziałek ok. 10 rano, we wtorek ok. 14 tej dostałam informacje o wysłanej przesyłce, dziś rano dzwonił kurier i umówiliśmy się na dostawę o 16 tej, przyjechał o 16:15, sprawdziliśmy paczkę zapłaciłam za zakupy, kupowałam z kodem, jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Żadnych zastrzeżeń. 02.12.15, 19:40 kasia-1971 napisała: >...przyjechał o 16:15, sprawdziliśmy paczkę zapłaciłam za zakupy, kupowałam z kodem, jestem bardzo zadowolona > jak to "sprawdzilismy paczkę" ? od kiedy to kurier pozwala sprawdzic paczke zanim za nia zapłacisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-1971 Re: Żadnych zastrzeżeń. 02.12.15, 19:44 patatajowa napisała: > kasia-1971 napisała: > > >...przyjechał o 16:15, sprawdziliśmy paczkę zapłaciłam za zakupy, kupowała > m z kodem, jestem bardzo zadowolona > > > jak to "sprawdzilismy paczkę" ? od kiedy to kurier pozwala sprawdzic paczke zan > im za nia zapłacisz?? Przepraszam, moja pomyłka, zapłaciłam, podpisałam co trzeba i sprawdziliśmy. Teraz prawidłowa kolejność. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Żadnych zastrzeżeń. 02.12.15, 19:57 no to jeszcze dopytam -po co? chciałas sie pochwalic przy kurierze co zamówiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-1971 Re: Żadnych zastrzeżeń. 02.12.15, 20:02 patatajowa napisała: > no to jeszcze dopytam -po co? chciałas sie pochwalic przy kurierze co zamówiła > ś? Miałam obawy czy wszystko dostanę, tak jak pisałam robiłam w tym sklepie zakupy po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
agoosiaa Re: Żadnych zastrzeżeń. 02.12.15, 20:03 Zdecydowanie warto sprawdzać ja kiedyś nie sprawdziłam, okazało sie ze rzeczy w środku nie działały i potem duzo trudniej bylo dojść bo protokół szkody spisany byl po czasie (wiec teoretycznie moglam cos uszkodzić sama) teraz cenne rzeczy sprawdzam i koniecznie karton, w ktorym przyjechała paczka. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Żadnych zastrzeżeń. 02.12.15, 22:07 to ze trzeba sprawdzic paczke jest jakby oczywiste, czy nie ma uszkodzń,wgniecen, czy z niej nie cieknie,czy jest oryginalnie zaklejona.natomiast kurier nie ma wpływu na zawartosc paczki,to czy dostałas to co zamawiałas i czy to działa. normalnie składasz reklamacje i obecnosc kuriera nie ma tu nic do rzeczy. tak samo jak bzdury wypisywane przez niektórych sprzedajacych na all ze "jak nie sprawdzisz paczki przy kurierze to reklamacje nie beda uwzgledniane". hahaha . Odpowiedz Link Zgłoś
agoosiaa Re: Żadnych zastrzeżeń. 02.12.15, 22:23 Z tym sprawdzeniem paczki to chodzi właśnie o uszkodzenie zewnętrzne widoczne dla odbierającego bo wtedy faktycznie musisz walczyc z kurierem a nie firma sprzedająca jesli uszkodzenie paczki bylo widoczne a ktoś tego nie zgłosił przy odbiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
adasion Re: Żadnych zastrzeżeń. 03.12.15, 13:30 Zrobiłam 4 zamówienia (pon-wt), w sumie blisko 20 rzeczy. Dziś odebrałam paczki. 2 rzeczy anulowane, wyjaśniam sprawę. Ale i tak jestem zadowolona Aha, na maila o zmianie adresu dostawy odpowiedzieli, paczka dostarczona na zmieniony adres, nie mam do czego się przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Żadnych zastrzeżeń. 03.12.15, 14:30 Widzisz, a na moje 3 maile nie odpowiedzieli. Za to dziś dostałam kolejne potwierdzenie złożenia zamówienia, które składałam 1 grudnia. Nawet jeśli rzeczy w końcu dotrą do mnie, to nie będę zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkitrzy Re: Żadnych zastrzeżeń. 03.12.15, 19:21 Ja też dostałam dzisiaj po raz kolejny potwierdzenie złożenia zamówienia. Czyli w sobotę będę robić zakupy stacjonarnie, bo pewnie do jutra nic nie dotrze... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaszara Re: Żadnych zastrzeżeń. 03.12.15, 14:59 U mnie dokładnie tak samo. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Żadnych zastrzeżeń. 03.12.15, 20:37 Złożyłam dwa zamówienia - w poniedziałek i wtorek. Poniedziałkowe opłaciłam od razu, wtorkowe dopiero wczoraj. Dziś dostałam dwa emaile, że paczki zostały wysłane. Nie mam tylko żadnej informacji jak wysłali, numeru nadania itp. Zobaczymy czy jutro coś dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_lipiec Re: Żadnych zastrzeżeń. 03.12.15, 22:42 ja też dostałam już info, że wysłane ale mi się nie spieszy - to prezenty pod choinkę dopiero Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: Żadnych zastrzeżeń. 03.12.15, 22:56 Moje tez pod choinkę, ważne by dotarły kompletne😊 Odpowiedz Link Zgłoś
dron.ka83 Re: Żadnych zastrzeżeń. 03.12.15, 23:05 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moje zamówienie anulowane a kasy ani widać ani słychać!!! Również zero odezwu ze strony sklepu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy anulowane zamówienie..(?) 04.12.15, 11:45 skąd wiesz że zam.anulowali..? dostałaś jakąś wiadom.czy może udało Ci się dodzwonić..? ------------------------------------- W pn złożyłam zamówienie za pobraniem, dostałam wiad.o przyjęciu zamówienia, w śr.pisałam do nich czy je zrealizują. Wczoraj przysłali ponowne przyjęcie zamówienia.. Mogę się jeszcze łudzić czy lepiej kupować póki jest jeszcze coś w sklepach..? Odpowiedz Link Zgłoś
dron.ka83 Re: anulowane zamówienie..(?) 04.12.15, 12:44 Na stronie Urwisa po zalogowaniu w statusie zamówienia jest informacja ANULOWANE. Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: anulowane zamówienie..(?) 04.12.15, 12:56 Ja w statusie po zalogowaniu też miałam jedno zamówienie anulowane, ale dostałam potwierdzenie wysłania i doszło. Także tym bym się nie sugerowała. Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy Re: anulowane zamówienie..(?) 04.12.15, 13:05 u mnie w statusie: Nowe zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś
moadek Re: anulowane zamówienie..(?) 04.12.15, 14:44 a u mnie wszystko w porządku, doszło za dwa dni od zamówienia Odpowiedz Link Zgłoś
faszyrka o d r a d z a m! 05.12.15, 09:34 Zamówiłam w poniedziałek. Najpierw był problem z płatnością. Formularz payu nie uwzględniał rabatu. Napisałam do nich. Kazali zapłacić tradycyjnym przelewem. No i mimo natychmiastowego opłacenia, od poniedziałku moje zamówienie ma status nowe zamówienie. W czwartek pisałam do nich (bo dodzwonić się od poniedziałku nie można), że zależy mi na dostawie, bo to prezenty mikołajkowe i dostałam w czw wieczorem odpowiedź, że gdy tylko zostaną wysłane, dostanę od nich info. Automatyczny mail potwierdzający wysłanie paczki przyszedł kilka godzin wcześniej, ale nie ma w nim numeru listu przewozowego. Kurier nie przyjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka_81 Re: o d r a d z a m! 06.12.15, 21:06 Moje dwa zamówienia wysłane w czwartek rano, jedno doszlo w piatek okoli południa, drugie ok 16. Inna firma kurierska. Ogólnie jestem zadowolona. Jedno złożone w poniedziałek, drugie w środę. Mam złożone jeszcze jedno, czekałam z opłaceniem czy te dwa dotrą, dotarły wiec opłacę i tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
dron.ka83 Re: o d r a d z a m! 07.12.15, 21:46 I jak tam Wasze zamówienia? JA w weekend dostałam maila że moje zamówienie zostało anulowane i że dostanę zwrot gotówki. Dziś wchodzę na konta a tam pieniądze !!!!!!!!!! HURAAAAAAAAAAAAA już na allegro zamówione zabawki ale nerów mi napsuli!!!! Nigdy więcej URWISA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: o d r a d z a m! 07.12.15, 22:07 Weź im wystaw komentarz na ceneo Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy "wysłane" 07.12.15, 21:49 Faszyrka dojechało coś do Ciebie..? ------------------- Ja dzisiaj dostałam maila o tytule " Urwis.pl - wysłane." Zdziwiona pozytywnie otwieram wiadomość a tam w treści "Dziękujemy, zgłoszenie na zakup zostało wysłane." czyli nie zamówienie bo to by było za szybko chyba Po zalogowaniu nadal widnieje notatka - nowe zamówienie Odpowiedz Link Zgłoś
faszyrka Re: "wysłane" 09.12.15, 00:40 Nic nie dojechało. Status bez zmian, tak jak u Ciebie. Ciekawe czy wyrobią się przed świętami? Nie obraziłabym się, gdyby zrealizowali, bo zamawiałam ze zniżką i ceny wyszły fajne. Waham się czy kontaktować się z nimi czy lepiej zostawić temat i cierpliwie czekać. Dzień później robiłam dużo zamówień na ddd i niestety jedno z nich (opłacone) nadal "w realizacji". Jakoś nie mam szczęścia w tym roku Daj znać, gdy coś się u Ciebie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkitrzy Re: "wysłane" 09.12.15, 16:20 Moje zamówienie z dnia 30.11 doszło dzisiaj - 9.12. Ale uwaga niekompletne - zamiast 3 rzeczy są 2. Nigdy więcej URWISA! Odpowiedz Link Zgłoś
iwetta-78 Re: "wysłane" 09.12.15, 16:52 Moje tez dziś doszło wreszcie. Szkoda, że nie wcześniej, bo prezent miał być na Mikołajki. Na szczęście kompletne. Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy Re: "wysłane" 09.12.15, 22:40 U mnie tez doszło, kompletne zamówienie. Składałam je 30.11 Odpowiedz Link Zgłoś
mia_lipiec Re: "wysłane" 09.12.15, 23:09 u mnie to samo - przyszły 2 z 3 rzeczy po 3 dniach sklep odpisał, że mam przysłać nr konta do zwrotu Odpowiedz Link Zgłoś
faszyrka nie kupujcie w urwis.pl 15.12.15, 17:59 Po dwóch tygodniach od złożenia zamówienia, wielokrotnych próbach połączenia z ich infolinią i kilku mailach w sprawie realizacji mojego zamówienia dzisiaj otrzymałam taką oto odpowiedź: Szanowny Kliencie, Z przykrością informuję, że nie możemy jednak zrealizować Pani zamówienia. Ze względu na braki magazynowe. Proszę o numer konta, imię oraz nazwisko w celu zlecenia przelewu zwrotnego. Przepraszamy za zaistniałą sytuację oraz utrudnienia z naszej strony. Gdybym wiedziała, że nie mają w magazynie zamówionych towarów, poczekałabym jeden dzień z zamówieniem i zamówiła sobie wszystko w dniu darmowej dostawy w innych sklepach. Teraz będę kombinować, jak zamówić, żeby nie przepłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_lipiec Re: nie kupujcie w urwis.pl 15.12.15, 23:08 ja niestety też nie polecam i żałuję, że ten wątek założyłam zamówienie przyszło niekompletne, mija tydzień a kasy na koncie brak obsługa fatalna ja rozumiem, że może ich przerosło ale jak się planuje rozdawać kupony zniżkowe ze współpracy z multikinem to trzeba myśleć, kalkulować siły na zamiary anie takie bagno Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: nie kupujcie w urwis.pl 16.12.15, 12:38 Do mnie dotarła przesyłka od nich szybko, brałam za pobraniem bo się bałam kasę mrozić Odpowiedz Link Zgłoś
real.joanka Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 18.12.15, 13:56 Nie kupujcie w sklepie Urwis.pl jeśli nie chcecie być nabici w butelkę. Od dnia 28.11. 2015 użeram się z nimi. Najpierw przez półtora tygodnia nie raczyli mnie powiadomić, że nie maja wszystkiego co zamawiałam, a teraz kiedy zrezygnowałam z całego zamówienia przeciągają sprawę z oddaniem mi pieniędzy. Dzisiaj mamy 18.12 i do tej pory nie otrzymałam zwrotu. W ostatnim email-u napisali, że przelew zrealizują w przyszłym tygodniu ale jakoś śmiem w to wątpić po całokształcie postawy jaką prezentuje ten sklep. Za chwile minie miesiąc od kiedy miałam to nieszczęście złożyć u nich zamówienie. Nie można tego inaczej nazwać jak tylko SKANDAL. Odpowiedz Link Zgłoś
mon-ika78 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 18.12.15, 14:17 Ja natomiast zamówiłam w dany dzień rano, a następnego dnia po południu kurier był u mnie. Brałam za pobraniem. Byłam bardzo zaskoczona że tak szybko. Zamawiałam w grudniu, tak więc reguły nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dron.ka83 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 22.12.15, 17:59 Dziś podjerza kurier. Paczka do mnie od Urwis - szok!!! Przecież anulowane zamówienie i zwrot kasy dostalam a tu przsylka. Czyżby taki balagan mieli ze przeslali zalegle zabawki. Otwieram a tam puzzle 300el. z przeprosinami za zaistniala sytuacje. Bardzo milo z ich strony ale nerwy jakie przez nich stracilam i czas nie zrekompansuja mi jestem ciekawa jak u was?? Czyzby chcieli mnie przekupić za negatywna opinie na Ceneo? Juz mialam prosbe o anulowanie opini ale sie nie zgodzilsm no way!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 22.12.15, 21:18 Otrzymałam również taką przeprosinową przesyłkę - grę "złap swoje wąsy". Odpowiedz Link Zgłoś
sliwkitrzy Re: kody rabatowe do sklepu urwis.pl są! 28.12.15, 09:59 Ja też dostałam paczkę na osłodzenie niesmaku... Miło, że próbują poprawić fatalne wrażenie po pierwszym zamówieniu. Odpowiedz Link Zgłoś