mieeke 03.12.15, 20:03 Czy warto? Czy może lepiej iść w klasykę. Syn ma 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_mmm Re: ilustrowany Harry Potter 03.12.15, 21:39 Warto! Kupiłam te wydanie bratanicy (8lat) i sobie ;p Jest przepięknie wydane. Mam małe dzieci i chce skompletowac dla nich pełne wydanie Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: ilustrowany Harry Potter 03.12.15, 21:40 tylko warto poszukać w necie gdzie kupić najtaniej. Ja znalazłam w naprawdę dobrej cenie i w sumie dlatego wzięłam dwie Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 08:23 Czy w tym wydaniu treści jest tyle samo, co w klasycznym, czy to jakaś skrócona wersja? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 08:37 Wydanie ejst przepiękne chociaż litery małe, moim zdaniem to książka dla nieco starszego dziecka-ja kupiłam niespełna 10 latce. Odpowiedz Link Zgłoś
katia-szn Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 08:59 Zdecydowanie warto To bardzo ładne wydanie. Polecam kupować w internecie, cena ok. 33 zł Odpowiedz Link Zgłoś
niki36712 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 09:11 Zaintrygowałyście mnie. Czy mowa o tym wydaniu: mediarodzina.pl/prod/1213/Harry-Potter-i-Kamien-Filozoficzny ? W tym tekście jest napisane, że będzie co roku jeden tom, ale nie ma pewności czy MR wyda wszystkie tomy... Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 09:14 Tak, to jest to wydanie. Chyba kupię na nieprzeczytane.pl bo tam najtaniej. Ja też mam mocne obawy, czy w dzisiejszych czasach Media Rodzina wyda wszystkie tomy... Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 09:56 > Tak, to jest to wydanie. Chyba kupię na nieprzeczytane.pl bo tam najtaniej. > > Ja też mam mocne obawy, czy w dzisiejszych czasach Media Rodzina wyda wszystkie tomy... A ja myślę, że wszystko zależy od tego, jak sprzeda się pierwsza część. Wydaje mi się, że zainteresowanie jest spore i jestem na razie dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 10:04 Mi się tez wydaje, ze jest spore a nawet jak nie wyda wszystkich części to trudno, wcale nie powiedziane, że córce się spodoba i będe następne kupowała, a póki co plan wydawania co rok kolejnej mi bardzo wpasowuje się przed Świętami. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 10:37 > > Tak, to jest to wydanie. Chyba kupię na nieprzeczytane.pl bo tam najtanie > j. > > > > Ja też mam mocne obawy, czy w dzisiejszych czasach Media Rodzina wyda ws > zystkie tomy... > > A ja myślę, że wszystko zależy od tego, jak sprzeda się pierwsza część. Wydaje > mi się, że zainteresowanie jest spore i jestem na razie dobrej myśli. Mi chodziło o to, czy jaśnie panujący pozwolą, bo to przecież niezgodne z wiarą, sumieniem i Bóg wie czym jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
zaguu Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 09:26 Kupiłam w prezencie dla syna, ale jest zafoliowana . Najtaniej mi wyszło na swiatksiazki.pl z odbiorem osobistym niecałe 34 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agus1976 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 09:42 potwierdzam w Świat Książki jest najtaniej. Sporo się naszukałam. Mam nadzieję, że książka spodoba się mojemu dziecku, bo mi bardzo się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 18:42 mamy całą serię HP w kolorowych twardych oprawach, ilustrowaną nową część wypożyczyłam z ciekawości z biblioteki, po obejrzeniu stwierdziliśmy z synem, że sobie sprawimy piękne wydanie, fajniej się czyta, naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
mruu1 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 23:21 Czy ten nowy HP jest wydany na papierze kredowym? Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 22:17 O,skoczyły ceny. Tydzień temu w nieprzeczytane kupiłam za 34 zł. Teraz - 37.25 zł Odpowiedz Link Zgłoś
mieeke Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 22:20 Zamówiłam w świat książki. 33zł. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś