Dodaj do ulubionych

ilustrowany Harry Potter

03.12.15, 20:03
Czy warto? Czy może lepiej iść w klasykę. Syn ma 7 lat.
Obserwuj wątek
    • agnieszka_mmm Re: ilustrowany Harry Potter 03.12.15, 21:39
      Warto!
      Kupiłam te wydanie bratanicy (8lat) i sobie ;p
      Jest przepięknie wydane. Mam małe dzieci i chce skompletowac dla nich pełne wydanie
      • agnieszka_mmm Re: ilustrowany Harry Potter 03.12.15, 21:40
        tylko warto poszukać w necie gdzie kupić najtaniej. Ja znalazłam w naprawdę dobrej cenie i w sumie dlatego wzięłam dwie smile
        • czaplinda Re: ilustrowany Harry Potter 03.12.15, 22:57
          wartosmile
          • corrina_f1 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 08:23
            Czy w tym wydaniu treści jest tyle samo, co w klasycznym, czy to jakaś skrócona wersja?
    • slonko1335 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 08:37
      Wydanie ejst przepiękne chociaż litery małe, moim zdaniem to książka dla nieco starszego dziecka-ja kupiłam niespełna 10 latce.
    • katia-szn Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 08:59
      Zdecydowanie warto smile
      To bardzo ładne wydanie.
      Polecam kupować w internecie, cena ok. 33 zł
    • niki36712 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 09:11
      Zaintrygowałyście mnie.
      Czy mowa o tym wydaniu:
      mediarodzina.pl/prod/1213/Harry-Potter-i-Kamien-Filozoficzny ?

W tym tekście jest napisane, że będzie co roku jeden tom, ale nie ma pewności czy MR wyda wszystkie tomy...
      • corrina_f1 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 09:14
        Tak, to jest to wydanie. Chyba kupię na nieprzeczytane.pl bo tam najtaniej.

Ja też mam mocne obawy, czy w dzisiejszych czasach Media Rodzina wyda wszystkie tomy...
        • sinceramente Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 09:56
          > Tak, to jest to wydanie. Chyba kupię na nieprzeczytane.pl bo tam najtaniej.
          >
          > Ja też mam mocne obawy, czy w dzisiejszych czasach Media Rodzina wyda wszystkie tomy...

A ja myślę, że wszystko zależy od tego, jak sprzeda się pierwsza część. Wydaje mi się, że zainteresowanie jest spore i jestem na razie dobrej myśli.
          • slonko1335 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 10:04
            Mi się tez wydaje, ze jest spore a nawet jak nie wyda wszystkich części to trudno, wcale nie powiedziane, że córce się spodoba i będe następne kupowała, a póki co plan wydawania co rok kolejnej mi bardzo wpasowuje się przed Świętami.
          • corrina_f1 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 10:37
            > > Tak, to jest to wydanie. Chyba kupię na nieprzeczytane.pl bo tam najtanie
            > j.
            > >
            > > Ja też mam mocne obawy, czy w dzisiejszych czasach Media Rodzina wyda ws
            > zystkie tomy...
            >
            > A ja myślę, że wszystko zależy od tego, jak sprzeda się pierwsza część. Wydaje
            > mi się, że zainteresowanie jest spore i jestem na razie dobrej myśli.

Mi chodziło o to, czy jaśnie panujący pozwolą, bo to przecież niezgodne z wiarą, sumieniem i Bóg wie czym jeszcze wink
    • zaguu Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 09:26
      Kupiłam w prezencie dla syna, ale jest zafoliowana wink. Najtaniej mi wyszło na swiatksiazki.pl z odbiorem osobistym niecałe 34 zł.
      • agus1976 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 09:42
        potwierdzam w Świat Książki jest najtaniej. Sporo się naszukałam. Mam nadzieję, że książka spodoba się mojemu dziecku, bo mi bardzo się podoba.
        • gosjana Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 18:42
          mamy całą serię HP w kolorowych twardych oprawach, ilustrowaną nową część wypożyczyłam z ciekawości z biblioteki, po obejrzeniu stwierdziliśmy z synem, że sobie sprawimy smile piękne wydanie, fajniej się czyta, naprawdę warto smile
          • mruu1 Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 23:21
            Czy ten nowy HP jest wydany na papierze kredowym?
        • magia Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 22:17
          O,skoczyły ceny. Tydzień temu w nieprzeczytane kupiłam za 34 zł. Teraz - 37.25 zł
          • mieeke Re: ilustrowany Harry Potter 04.12.15, 22:20
            Zamówiłam w świat książki. 33zł. dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka