lindx 20.12.15, 00:52 Jak wyżej obowiązuje rownież w sklepie stacjonarnym cena odejmuje sie przy kasie. Warto zajrzeć na stronę i zobaczyć jakie zabawki biorą udział w promocji ja kupiłam np. Gra Taboo za 42 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miedziana.k Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 10:23 Ale jak Ci się zrabatowało? Ja złożylam zamówienie i mam normalną cenę, bez obniżki 50%. Czy coś trzeba zrobić dodatkowo, żeby wszedł rabat? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 10:24 walczyłam z tym wcozraj az w końcu to co chciałam kupić wykupili. Rabat za diabła się nie naliczal w koszyku... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 10:43 bo alma rabatuje przy dostawie tzn. na paragonie masz 50% mniej. Dlatego ja płacę przy odbiorze i nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 10:53 aaa, no nic trudno w takim razie, chcialam kupić lego creatora dla syna kuzyna ale już wczoraj w realu kupiłam mu cos innego taniej więc niewielka strata ale dobrze wiedzieć na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
miedziana.k Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 12:14 Aaa, to dzięki, bo też zamówiłam z płątnością przy odbiorze, tylko byłam zdziwiona, że suma na zamówieniu jest bez rabatu i już się zastanawiałam nad anulowaniem zamówienia. Ale jeżeli jest tak jak piszesz, to super Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 12:33 tak właśnie jest )) żeby tylko zabawki były dostępne , bo ja właśnie w 3 almie próbuję zamówić scrabble.....w 2 poprzednich wyprzedane zanim skompletowali moje zamówienia Odpowiedz Link Zgłoś
miedziana.k Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 12:50 Czyli to, że zamówiłam, nie oznacza jeszcze, że do mnie te zabawki dojadą? Może w takim razie zmienić datę odbioru zamówienia, bo zamówiłam dostawę dopiero na 23 grudnia? Czy to działa "kto pierwszy ten lepszy"? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 12:58 zdecydowanie zmień na już, bo do 23 nic nie będzie.......Ja zamówiłam 2h temu z odbiorami w 3 różnych almach + kurier w 4 i scrabbli nie ma nigdzie ( Kraków + Warszawa) , figurek star wars też, zostały mi lego i zgadnij kto to Odpowiedz Link Zgłoś
ta.dam Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 14:45 W Almie na Kurdwanowie (Stojałowskiego 6) było jeszcze przynajmniej 5 szt. Scrabbli koło godz. 11. Parę pudełek Lego, ale nie pomnę jakich, bo mnie nie interesowały. Do tego masa resoraków małych i dużych. Ja kupiłam ostatnie Taboo Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 15:15 Mam scrabble )))))))). Ogromne dzięki za ten Kurdwanów . Dostaw nie mają, a ja próbowałam tylko online, ale Pani mi odłożyła 1 szt ( 1 szt została gdyby ktoś jeszcze szukał ) W końcu będę mieć moją ukochaną grę tylko dla siebie, bez konieczności pożyczania od znajomych hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Pilne pytanie 20.12.15, 13:48 Dziewczyny zamówiłam w końcu przesyłkę przez ten Coolmat (odbiór na stacji Statoil) tylko wtedy płatność przelewem i każe mi zapłacić normalną sumę bez rabatu-to kiedy ten rabat dostanę? zwrócą mi część? Jeszcze w zamowienie wpisałam nr Karty Duzej Rodziny. Czy ich infolinia teraz nie działa? A jak można wybrać dostawę do konkretnego sklepu, bo mi sam wybrał sklep? Bedę wdzięczna za podpowiedzi, bo nie wiem czy przelew robić Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Pilne pytanie 20.12.15, 13:57 Dodzwoniłam się na infolinię i podobno ma być ok Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Pilne pytanie 20.12.15, 14:01 W Krk nie mammy coolmatów więc nie wiem jak tam z płatnością, ale rabat jest ujęty na rachunku. Ja nie robię z przelewem ani przedpłatami, bo taka opcja tez nie gwarantuje mi tego, że zabawki dostanę a z konta pobierane jest 100% ceny i te 50% wraca w ciągu kilku dni...NIby nic, ale kasa zamrożona dlatego akurat w almie wolę płacić przy odbiorze ( karta/ gotówka) Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Pilne pytanie 20.12.15, 14:59 Ja nie miałam wyjścia, dla Warszawy pokazywało mi tylko jakiś punkt obsługi na Jutrzenki nie było opcji wyboru sklepu, a do tego Coolmatu trzeba zapłacić z góry. Zobaczę jutro, odbiór 12-15 Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Pilne pytanie 20.12.15, 15:03 bo sklepy zmieniają się w zależności od kodu pocztowego Odpowiedz Link Zgłoś
habibu1 Re: Pilne pytanie 20.12.15, 16:27 dziewczyny, rozumiem ze nie na wszystkie zabawki jest -50% ? bo na banerze na glownej stronie pisza ze na wszystkie zabawki, a jak wchodzisz w zabawki to tylko na niektorych jest zaznaczone -50%. jak to w koncu jest? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Pilne pytanie 20.12.15, 16:32 jest napisane na banerze, na górze, że nie dotyczy zabawek z katalogu 26......i te zabawki mają tylko oznaczenie " promocja". -50% dotyczy zabawek oznaczonych bombką " -50%" Odpowiedz Link Zgłoś
mlubik taboo 20.12.15, 17:03 Kupiłam dziś online, poszłam do sklepu i co pan poszedł szukać i przyszedł chyba z kierowniczką, a ta oznajmiła że nie ma. Na darmo cała przejażdżka i szukanie parkingu przez godzinę. Czy oni nie wiedzą co mają na sklepie??? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: taboo 20.12.15, 17:22 U mnie scrabble nadal dostępne w systemie a fizycznie ich nie ma. Z tym, że jak zamòwiłam to po kilku min tel, że niedistępne. To samo w kolejnej almie, w 3 też, a to co miałam z odbiorem osobistym dostarczyli mi do domu . Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Pilne pytanie 20.12.15, 18:39 Ale ta Alma to akurat daleko ode mnie z 15 km, a inna mam na końcu ulicy poza tym to nie mozna sobie dowolnej almy wybrać do odbioru? Jeżdzę do innego mniejszego miasta i tam mogłabym odebrać, tylko nie umiem tego ustawić. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Pilne pytanie 20.12.15, 19:18 no to wpisz kod pocztowy tej almy w mniejszej miejscowości, wtedy zobaczysz co dostępne jest w tamtym rejonie . Zamawiasz z odbiorem osobistym i tyle. A najlepiej zadzwonić do danej almy, spytać czy mają fizycznie, poprosić o odłożenie i odebrać, bo oni mogą mieć, ale dostawy w rejonie realizuje inna alma, która danej zabawki nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_lipiec Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 10:11 dziękuję za info; zamówiełam kilka zabawek online z dostawa do dziś, zabaki tak na zaś więc jak przyjda to fajnie ale jak nie będzie to trudno wpadłam za to po drodze do pracy do almy i kupilam lego: Friends samochód Mii za 35zł i Juniors Śmieciarka z a 45zł - bardzo fajne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 12:24 czyli zamowienie mam na jakas kwote-on line a kurier przyjedzie ze znizkowym paragonem i zaplace polowe?bo nigdzie nie widze w zamowieniu tego 50%-a niby mi taboo weszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 13:46 Tak, rabat jest na paragonie, jeśli kupiłaś zabawki z oznaczeniem "-50%" Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 12:29 Ciekawa jestem cy którejś z was dostarcza jakąs zabawkę z tej promocji. Odebrałam wczoraj zamowienie swoje na spożywkę i połowy produktów nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 13:47 Ja nie dostałam tylko saszetetk star wars a cała reszta jest chociaż nie z jednej almy, bo zabawki szybko znikały Odpowiedz Link Zgłoś
katie313 Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 13:52 Ja wczoraj wieczorem zamawialam 4 zabawki z dostawa do domu i od godziny mam wszystkie w domu Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 14:11 wyglada na to, że u nas bieda z nędza ale mamy tylko jedna Alme i malutką wiec może dlatego...się zastanawiam czy w jakims innym netowym zamwiać braki czy jechać fizycznie i kupic chociaż szkoda mi czasu ale boję sie, że będzie jak z almą przez net...n Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 14:38 Moją mąż już odebrał, jak dotrze do domu to zobaczę ja zamawiałam tylko Scrabble 3 szt. i takie zagadki w stylu CzuCzu chyba 6 rodzajów. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 14:44 U nas scrabble, zgadnij kto to ekstra, czuczu wszelakie dla siostrzeńca, lego elves, lego technic, hot wheels dla sąsiadòw, barbie alexa dla sąsiadòw, kręgle chicco. Mamy wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 17:33 No i dotarło, ale bez 2 rzeczy, bez Scrabble 1 szt i jednej łamigłówki. Trochę to dziwne, bo teraz na ich stronie można Scrabbla zamówić, ale nie chce mi się juz domawiac, za dużo z tym płaceniem zachodu Dzwoniłam tez do nich i złożyłam reklamacje, bo mi zniżki na Kartę Dużej Rodziny nie policzyli. Czy ten cały system nie może być prostszy Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 18:02 U nas na stronie scrabble jest cały czas, ale fizycznie nie ma go od wczoraj rano. Tak jest z każdą zabawką...to, że jes, na stronie nie znaczy,że fizycznie jest. Jak Ci zależy ro dzwoń do konkretnego sklepu i pytaj Odpowiedz Link Zgłoś