Dodaj do ulubionych

Alma24 rabat 50% na zabawki

20.12.15, 00:52
Jak wyżej obowiązuje rownież w sklepie stacjonarnym cena odejmuje sie przy kasie. Warto zajrzeć na stronę i zobaczyć jakie zabawki biorą udział w promocji ja kupiłam np. Gra Taboo za 42 zł.
Obserwuj wątek
    • miedziana.k Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 10:23
      Ale jak Ci się zrabatowało? Ja złożylam zamówienie i mam normalną cenę, bez obniżki 50%. Czy coś trzeba zrobić dodatkowo, żeby wszedł rabat?
      • slonko1335 Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 10:24
        walczyłam z tym wcozraj az w końcu to co chciałam kupić wykupili. Rabat za diabła się nie naliczal w koszyku...
        • iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 10:43
          bo alma rabatuje przy dostawie tzn. na paragonie masz 50% mniej. Dlatego ja płacę przy odbiorze i nie ma problemu
          • slonko1335 Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 10:53
            aaa, no nic trudno w takim razie, chcialam kupić lego creatora dla syna kuzyna ale już wczoraj w realu kupiłam mu cos innego taniej więc niewielka strata ale dobrze wiedzieć na przyszłość
          • miedziana.k Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 12:14
            Aaa, to dzięki, bo też zamówiłam z płątnością przy odbiorze, tylko byłam zdziwiona, że suma na zamówieniu jest bez rabatu i już się zastanawiałam nad anulowaniem zamówienia. Ale jeżeli jest tak jak piszesz, to super smile
            • iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 12:33
              tak właśnie jest smile)) żeby tylko zabawki były dostępne , bo ja właśnie w 3 almie próbuję zamówić scrabble.....w 2 poprzednich wyprzedane zanim skompletowali moje zamówienia
              • miedziana.k Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 12:50
                Czyli to, że zamówiłam, nie oznacza jeszcze, że do mnie te zabawki dojadą? Może w takim razie zmienić datę odbioru zamówienia, bo zamówiłam dostawę dopiero na 23 grudnia? Czy to działa "kto pierwszy ten lepszy"?
                • iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 12:58
                  zdecydowanie zmień na już, bo do 23 nic nie będzie.......Ja zamówiłam 2h temu z odbiorami w 3 różnych almach + kurier w 4 i scrabbli nie ma nigdzie ( Kraków + Warszawa) , figurek star wars też, zostały mi lego i zgadnij kto to smile
                  • ta.dam Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 14:45
                    W Almie na Kurdwanowie (Stojałowskiego 6) było jeszcze przynajmniej 5 szt. Scrabbli koło godz. 11. Parę pudełek Lego, ale nie pomnę jakich, bo mnie nie interesowały. Do tego masa resoraków małych i dużych. Ja kupiłam ostatnie Taboo smile
                    • iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 15:15
                      Mam scrabble smile)))))))). Ogromne dzięki za ten Kurdwanów big_grin. Dostaw nie mają, a ja próbowałam tylko online, ale Pani mi odłożyła 1 szt ( 1 szt została gdyby ktoś jeszcze szukał wink)
                      W końcu będę mieć moją ukochaną grę tylko dla siebie, bez konieczności pożyczania od znajomych hehehehe
                      • ta.dam Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 20.12.15, 15:47
                        Hihi, na zdrowie! smile
    • afroddytta Pilne pytanie 20.12.15, 13:48
      Dziewczyny zamówiłam w końcu przesyłkę przez ten Coolmat (odbiór na stacji Statoil) tylko wtedy płatność przelewem i każe mi zapłacić normalną sumę bez rabatu-to kiedy ten rabat dostanę? zwrócą mi część? Jeszcze w zamowienie wpisałam nr Karty Duzej Rodziny.
      Czy ich infolinia teraz nie działa?
      A jak można wybrać dostawę do konkretnego sklepu, bo mi sam wybrał sklep?

Bedę wdzięczna za podpowiedzi, bo nie wiem czy przelew robić smile
      • afroddytta Re: Pilne pytanie 20.12.15, 13:57
        Dodzwoniłam się na infolinię i podobno ma być ok smile
        • iberka Re: Pilne pytanie 20.12.15, 14:01
          W Krk nie mammy coolmatów więc nie wiem jak tam z płatnością, ale rabat jest ujęty na rachunku. Ja nie robię z przelewem ani przedpłatami, bo taka opcja tez nie gwarantuje mi tego, że zabawki dostanę a z konta pobierane jest 100% ceny i te 50% wraca w ciągu kilku dni...NIby nic, ale kasa zamrożona dlatego akurat w almie wolę płacić przy odbiorze ( karta/ gotówka)
          • afroddytta Re: Pilne pytanie 20.12.15, 14:59
            Ja nie miałam wyjścia, dla Warszawy pokazywało mi tylko jakiś punkt obsługi na Jutrzenki uncertain nie było opcji wyboru sklepu, a do tego Coolmatu trzeba zapłacić z góry. Zobaczę jutro, odbiór 12-15 smile
            • iberka Re: Pilne pytanie 20.12.15, 15:03
              bo sklepy zmieniają się w zależności od kodu pocztowego
              • habibu1 Re: Pilne pytanie 20.12.15, 16:27
                dziewczyny, rozumiem ze nie na wszystkie zabawki jest -50% ? bo na banerze na glownej stronie pisza ze na wszystkie zabawki, a jak wchodzisz w zabawki to tylko na niektorych jest zaznaczone -50%. jak to w koncu jest?
                • iberka Re: Pilne pytanie 20.12.15, 16:32
                  jest napisane na banerze, na górze, że nie dotyczy zabawek z katalogu 26......i te zabawki mają tylko oznaczenie " promocja". -50% dotyczy zabawek oznaczonych bombką " -50%" smile
                  • mlubik taboo 20.12.15, 17:03
                    Kupiłam dziś online, poszłam do sklepu i co pan poszedł szukać i przyszedł chyba z kierowniczką, a ta oznajmiła że nie ma. Na darmo cała przejażdżka i szukanie parkingu przez godzinę. Czy oni nie wiedzą co mają na sklepie???
                    • iberka Re: taboo 20.12.15, 17:22
                      U mnie scrabble nadal dostępne w systemie a fizycznie ich nie ma. Z tym, że jak zamòwiłam to po kilku min tel, że niedistępne. To samo w kolejnej almie, w 3 też, a to co miałam z odbiorem osobistym dostarczyli mi do domu smile.
              • afroddytta Re: Pilne pytanie 20.12.15, 18:39
                Ale ta Alma to akurat daleko ode mnie z 15 km, a inna mam na końcu ulicy uncertain poza tym to nie mozna sobie dowolnej almy wybrać do odbioru? Jeżdzę do innego mniejszego miasta i tam mogłabym odebrać, tylko nie umiem tego ustawić.
                • iberka Re: Pilne pytanie 20.12.15, 19:18
                  no to wpisz kod pocztowy tej almy w mniejszej miejscowości, wtedy zobaczysz co dostępne jest w tamtym rejonie . Zamawiasz z odbiorem osobistym i tyle. A najlepiej zadzwonić do danej almy, spytać czy mają fizycznie, poprosić o odłożenie i odebrać, bo oni mogą mieć, ale dostawy w rejonie realizuje inna alma, która danej zabawki nie ma.
    • mia_lipiec Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 10:11
      dziękuję za info; zamówiełam kilka zabawek online z dostawa do dziś, zabaki tak na zaś więc jak przyjda to fajnie ale jak nie będzie to trudno
      wpadłam za to po drodze do pracy do almy i kupilam lego: Friends samochód Mii za 35zł i Juniors Śmieciarka z a 45zł - bardzo fajne ceny smile
      • mamachlopca1 Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 12:24
        czyli zamowienie mam na jakas kwote-on line a kurier przyjedzie ze znizkowym paragonem i zaplace polowe?bo nigdzie nie widze w zamowieniu tego 50%-a niby mi taboo weszlo...
        • iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 13:46
          Tak, rabat jest na paragonie, jeśli kupiłaś zabawki z oznaczeniem "-50%"
    • slonko1335 Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 12:29
      Ciekawa jestem cy którejś z was dostarcza jakąs zabawkę z tej promocji. Odebrałam wczoraj zamowienie swoje na spożywkę i połowy produktów nie było...
      • iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 13:47
        Ja nie dostałam tylko saszetetk star wars a cała reszta jest chociaż nie z jednej almy, bo zabawki szybko znikały smile
        • katie313 Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 13:52
          Ja wczoraj wieczorem zamawialam 4 zabawki z dostawa do domu i od godziny mam wszystkie w domusmile
          • slonko1335 Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 14:11
            wyglada na to, że u nas bieda z nędza ale mamy tylko jedna Alme i malutką wiec może dlatego...się zastanawiam czy w jakims innym netowym zamwiać braki czy jechać fizycznie i kupic chociaż szkoda mi czasu ale boję sie, że będzie jak z almą przez net...n
            • afroddytta Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 14:38
              Moją mąż już odebrał, jak dotrze do domu to zobaczę ja zamawiałam tylko Scrabble 3 szt. i takie zagadki w stylu CzuCzu chyba 6 rodzajów.
              • iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 14:44
                U nas scrabble, zgadnij kto to ekstra, czuczu wszelakie dla siostrzeńca, lego elves, lego technic, hot wheels dla sąsiadòw, barbie alexa dla sąsiadòw, kręgle chicco. Mamy wszystko
                • afroddytta Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 17:33
                  No i dotarło, ale bez 2 rzeczy, bez Scrabble 1 szt i jednej łamigłówki. Trochę to dziwne, bo teraz na ich stronie można Scrabbla zamówić, ale nie chce mi się juz domawiac, za dużo z tym płaceniem zachodu uncertain
                  Dzwoniłam tez do nich i złożyłam reklamacje, bo mi zniżki na Kartę Dużej Rodziny nie policzyli.
                  Czy ten cały system nie może być prostszy uncertain
                  • iberka Re: Alma24 rabat 50% na zabawki 21.12.15, 18:02
                    U nas na stronie scrabble jest cały czas, ale fizycznie nie ma go od wczoraj rano. Tak jest z każdą zabawką...to, że jes, na stronie nie znaczy,że fizycznie jest. Jak Ci zależy ro dzwoń do konkretnego sklepu i pytaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka