Dodaj do ulubionych

tesco odzież narciarska

04.01.16, 17:35
Ogladalam wczoraj w tesco odzież narciarska bardzo mi sie podobala. Kiedy przeceniaja? ceny regularne dosc wysokie.interesuje mnie dla dzieci jak również dla dorosłych. Jakieś opinie co do tych ubran? KIEDY MOŻNA kupić taniej?
Obserwuj wątek
    • bo1515 Re: tesco odzież narciarska 04.01.16, 18:43
      Mi się zdarzyło 2 lata z rzędu kupić najtaniej zimowe w lipcu. Kombinezony zimowe dla małych dzieci za 75%. I kolejnego roku tafiłam spodnie narciarskie różne, dziecięce, damskie męskie za 75% ceny w różnych tesco, jedne w małych, inne w dużym kupione. Wszystko około lipca wystawione na sklep. Spodnie narciarskie z ceny 119zł kosztowały 35 zł bo mam jeszcze jedne z metką nie użyte w zeszłym roku dla dzieci. Natomiast męskie fajne ze 149zł na 44,90zł, bo mężowe też leżą z metką jeszcze nieużywane eh... u nas zimy brak od 3 lat a w góry niestety brak kasy akurat, żeby pojechać z całą rodziną.
      • kasiamasna Re: tesco odzież narciarska 05.01.16, 08:42
        W lipcu? przyznam szczerze ze ja latem nie widze zimowych ubrań, podobnie zima nie widze kostiumów kapielowych -pojedycze sztuki w hm. Czy w styczniu kupie gdzies w atrakcyjnej cenie spodnie narciarskie?? a i kurtki by sie przydaly na nastepny rok
        • bo1515 Re: tesco odzież narciarska 05.01.16, 09:38
          No bo to trzeba trafić niestety. Ja najczęsciej w tesco kupuję dzieciom krótkie spodenki w środku zimy, wtedy płacę po 6zł za parę fajnych spodenek np. stroje kąpielowe też kupowałam córce 128 rozmiar (za 8zł) i sobie nawet świetny zimą (ok. 18 zł -taki lepszy jednoczęsciowy), pojedyncze sztuki wisiały niestety, w moim mniejszym właśnie trochę wisi choć nie są jeszcze w mega przecenie tej największej. Ja jak trafiłam na te spodnie narciarskie to było ich parenaście na wieszakach z przeceną to wziełam moim dzieciom i znajomym 4 pary, przy mnie ludzie też brali więc obstawiam że w ciągu 1-2 godzin te spodnie się wyprzedały. Akurat cudem na nie trafiłam, trzeba mieć szczęście. Napewno w styczniu -lutym zrobią przeceny do około 50% myślę na te zimowe. to też jest juz dobra cena. Szukaj też kuponów na ciuchy F&F w akcjach gazetowych. Albo czasem oni sami robią akcję - cała odzież F&F 30% taniej i wtedy na przeceny też się dodatkowo 30% nalicza. Wtedy warto szukać bo ceny wychodzą REWELACYJNE jak mają akcję 30% na wszystko. Wtedy zwykle objeźdzam kilka dalszych Tesco żeby obkupić dzieci zwłaszcza. Także śledź ich gazetki, na forum też zwykle było info o tych akcjach rabatowych na F&F.
    • olaj Re: tesco odzież narciarska 05.01.16, 10:30
      Mąż raz kupił w desperacji, kilka lat temu był snieg, poszedł lepić bałwana z dziećmi - niestety, po półgodzinie takiego klękania i szargania się w śniegu był mokry. Czyli pewnie na suchą zime OK, na mokry śnieg - zdecydowanie gorzej.

Olaj
    • kasiamasna Re: tesco odzież narciarska 23.01.16, 19:14
      Jakieś nowe wieści jeśli chodzi o przeciwny na odzież narciarska? A może w innym sklepie albo online? Widze tylko w smyku dla dzieci
    • ka_thy Re: tesco odzież narciarska 23.01.16, 19:19
      W tesco te przeceny są już od jakiegoś czasu. Nie wiem o ile. Na pewno ceny promocyjne na odzież narciarską są w carrefour - tam jest Brugi, widziałam rzeczy dla dorosłych, dla dzieci tez pewnie są.
      • olesia301 Re: tesco odzież narciarska 23.01.16, 21:22
        Ja użytkuję właśnie na sanki spodnie ocieplane - kupiłam 2 lat temu jakoś tanio, za 30 zł chyba.
        Ciepłe, nieprzemakające, ale ciut grube jakby ktoś chciał na narty.
        Wyglądam trochę jak bałwanek smile
      • kasiamasna Re: tesco odzież narciarska 23.01.16, 22:42
        Co do Carrefour to jest podział na 3 kategorie w mojej okolicy są markety i expresy a tam odzieży nie ma. W Warszawie to mogę na Ursynów podjechac ale tam też nie ma tych dużych. A co do Tesco mam najbliżej kabaty jakiś 20 km więc chciałabym wiedzieć czy warto? Interesuja mnie ceny do 100 zł za spodnie jak i kurtki. Da się?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka