Dodaj do ulubionych

Komunia 2016 Warszawa

27.01.16, 11:37
Prosze o namiary gdzie znajde fajne wianki,duzy wybor w butach,jakie buty polecacie, jesli mozecie wrzucajcie zdjecia Waszych sukienek.Szukam prostej dlugiej, prosze o namiary na firmy, co szyja sukienki komunijne. Z gory dziekuje za wszystkie wskazowki
Obserwuj wątek
    • monikaj21 Re: Komunia 2016 Warszawa 27.01.16, 11:42
      W firmie, w której moja córka miała szytą sukienkę, bardzo podobała mi się ta:
      bamaxnet.pl/85-sukienka-z-perelkami-na-kolnierzyku.html
      U nas wszystkie dzieci szły w jednakowych i większość wybrała inną, więc niestety nie wiem jak się sprawdza w praktyce.
      Firma ma sklep na Bielanach.
    • olga727 Re: Komunia 2016 Warszawa 27.01.16, 14:36
      pierwszakomunia.pl/index.php?strona=home Z tej firmy mieliśmy albę dla starszej córki,dla młodszej też kupimy od nich.
    • afro.ninja Re: Komunia 2016 Warszawa 27.01.16, 14:53
      Zamawialam wianek z zywych kwiatów, byłam pod wrazeniem wykonania, cena tez byla dosc rozsadna. Namiary znalazlam na forum gazety.
      • szurkas Re: Komunia 2016 Warszawa 27.01.16, 18:35
        mozesz podac namiary na te wianki smile ?
    • afro.ninja Re: Komunia 2016 Warszawa 27.01.16, 15:24
      A u was nie szyje odgornie wybrana jedna firma?
      • szurkas Re: Komunia 2016 Warszawa 27.01.16, 18:34
        mozemy wybrac ale firma ktora szyje dla naszej parafii powiedziala ze nie uszyje innych dla nas bo ich ksiadz pogoni i kontrakt rozwiaze a szyja dla tego Kosciola juz od 10 lat. Albo te Alby co proboszcz wybral albo nic nie uszyja chodzi o firme bamax smile
        • afro.ninja Re: Komunia 2016 Warszawa 29.01.16, 13:03
          www.facebook.com/Koniczyna-494837527212322/?fref=ts
    • szurkas Macie jakiegos sprawdzonego fotografa? 27.01.16, 18:50
      U nas w Kosciele nie moze nikt robic zdjec niz ten fotograf od proboszcza, chodzi mi o fotografa do reportazu juz po uroczystosci co pojedzie z nami do restauracji

moze zncie jakas strone ,gdzie znajde fajne prace reportazowe
      • monikaj21 Re: Macie jakiegos sprawdzonego fotografa? 29.01.16, 10:29
        Mogę ci polecić
        www.fotoszukacz.pl/fotograf/3259,warszawa,moonlight-group
        Na stronie widzę, że nie ma zdjęć akurat z komunii, ale robi takie zdjęcia - byliśmy zadowoleni - fajne zdjęcia i fajny człowiek smile
      • edelstein Re: Macie jakiegos sprawdzonego fotografa? 30.01.16, 09:42
        Kazdy moze robic zdjecia,kosciol to miejsce publiczne,a nie prywatny folwark klechy.
        • olga727 Re: Macie jakiegos sprawdzonego fotografa? 30.01.16, 14:31
          To nie zawsze chodzi o tzw."prywatny folwark".niektórzy ludzie robiący zdjęcia na komunii,często nie mają wyczucia Kiedy trzeba pstryknąć tą lampą,a kiedy nie. Wielokrotnie jest tak,że "fotografowie"chcą być ważniejsi od samych dzieci i pchają się pod ołtarz,gdy te dzieci akurat klęczą i mają się skupić,a są wręcz rozproszone od błysków fleszy. W kościele wygląda to jak "atak paparazzi". Dobrze jest,gdy to robi jedna osoba zorientowana(nawet wynajęta przez rodziców,niekoniecznie przez księdza),a nie dziki tłum "fotografów".
          • monikaj21 Re: Macie jakiegos sprawdzonego fotografa? 31.01.16, 00:03
            U nas każdy mógł teoretycznie robić zdjęcia i ludzie robili, choć była prośba by bez fleszy i żeby nie przeszkadzać dzieciom, ale miejsca gdzie siedziały dzieci były oddzielone od reszty tak, że nie bardzo było pole manewru, więc i fotografowanie nie było natarczywe. Do tego wszyscy wiedzieli, że będą mogli kupić zdjęcia swojego dziecka od fotografa. Nie wyobrażam sobie skupienia na mszy komunijnej, na której sto osób robi zdjęcia, każdy swojemu dziecku, próbując podejść w miarę blisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka