zmarta 22.09.04, 20:55 Hej Może któraś z was miała kombinezon firmy janmar. Mam zamiar go kupić wzornictwo ok, tańszy od Wójcika, ale nie wiem ...Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: Kombinezony Janmar 22.09.04, 22:08 Kubuś ma drugi juz kombinezon z tej firmy.Teraz bedzie nosil ten z poprzedniej zimy.Sa miekkie,nigdy nam nie przemokly i mogę je polecić. iza Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Kombinezony Janmar 23.09.04, 08:16 A gdzie kupić i jaka cena? MOże adres internetowy? Odpowiedz Link Zgłoś
magolcia Re: Kombinezony Janmar 23.09.04, 10:09 www.janmar.pc.pl/ wyszukałam coś takiego - to chyba ta firma... Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
gravka Re: są świetne 23.09.04, 20:03 Zosia /3 lat/ ma kombin.dwu częściowy i tej zimy będzie w nim chodzić 3 rok .Zapłaciłam za niego 115 zł/chyba/;nie widać po nim częstego prania/jest błękitny/;bardzo szybko schnie,tylko we wnątrz materiał-dzianina ma kulki.Urszula/1,5roku/ma komb.jednoczęściowy z dwoma długimi zamkami-bardzo łatwo ubrać fikające dziecko;kosztował 85 zł;będzie w nim chodziła może do lutego-jak na teraz -akuratni.Jest z tego samego gat. materiału co starszej córy.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: są świetne 23.09.04, 20:08 jak udałao Ci sie ubrać 3-latke w ten sam kombinezon trzeci rok z rzędu??? dla mnie nie mozliwe - nie potrafie sobie jej wyobrazic 3 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
gravka Re: wyjaśniam: 27.09.04, 13:12 tak jakoś wyszłozakładałam samą kurtkę do innych spodni Odpowiedz Link Zgłoś
vievioora Re: Kombinezony Janmar 28.09.04, 20:03 cześć, czy kombinezony te można dostać w jakiś konkretnych sklepach/hurtowniach w W- wie? na stronie producenta nie znalazłam informacji. pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Kombinezony Janmar 28.09.04, 22:22 Ostatnio do nich pisałam w tej sprawie, więc załączam ich odpowiedź. -------------------------------------------------- Witamy, Przesyłamy informacje o ktore Pani prosila: Sklep "AS" ul.Al.Niepodległości 24/30 Warszawa lub prosze skontaktowac sie z hurtownia Poltex ul. Przyce 16, tel.836 96 21, gdzie otrzyma Pani informacje o innych sklepach, w których mozna nabyc nasze towary. (okolice Warszawy: ul.Karczewska 14/16 Otwock lub Sklep "ABC" ul.B.Prusa 60(lub12) Pruszków Pozdrawiamy, Firma JANMAR Odpowiedz Link Zgłoś
agaa.k Re: Kombinezony Janmar 29.09.04, 15:23 Obejrzałam ich stronę i jestem zachwycona różową kurteczką z misiami. W hurtowni usłyszałm, że oni różowych nie sprowadzaja, bo nikt ich nie kupuje (???). Może ktoś wie, gdzie można takowe cudo nabyć i czy te kurteczki są naprawdę ciepłe? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9625 Re: Kombinezony Janmar 29.09.04, 17:36 Widziałam jakieś różowe kombinezony właśnie na Niepodległości 24 ale nie wiem czy były i kurteczki.To jest do nich tel.(847-69-75)jak chcesz to zadzwon i się spytaj. Odpowiedz Link Zgłoś