Dodaj do ulubionych

Fly London potrzebna opinia

08.03.16, 11:25
Czy one nadają się na szczupła stopę, podobają mi się takie www.sarenza.pl/fly-london-yizk-s769582-p0000113031?ectrans=1&gclid=CN2mu4PtsMsCFeThcgodOk8C9A (link przypadkowy będę szukać najlepszej ceny smile) czy lepiej wybierać model niższy np. Fly London Pump czy w ogóle dać sobie spokój?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Fly London potrzebna opinia 08.03.16, 11:29
      ah,ja wielbie te buty smile
      ale to jest model raczej szerszy i obawim sie ze na szczupłej stopie beda "człapać" -zreszta zobacz fotke-tam juz sa za szerokie na modelke.
      • franca1 Re: Fly London potrzebna opinia 08.03.16, 11:50
        Właśnie się przyglądam i widzę tę przestrzeń smile A tak mi się podobały, szukam dalej.
        • dixi Re: Fly London potrzebna opinia 08.03.16, 12:35
          potwierdzam, fly london bardzo lubię ale tylko bardziej zabudowane modele lub sandały z regulacją, takie wycięte mi spadają - a stopę mam raczej normalną niż bardzo szczupłą.
    • afork Re: Fly London potrzebna opinia 08.03.16, 13:09
      Mnie też wycięte spadały i sprzedałam je na all, za to uwielbiam zabudowane. I radzę przymierzyć sobie gdzieś stacjonarnie, bo ja noszę normalnie roz. 39, a Fly już trzeci model mam w rozm. 38
    • franca1 Re: Fly London potrzebna opinia 08.03.16, 13:47
      A już myślałam, że znalazłam idealne buty, a tu wygląda że nic z tego. Dzięki Dziewczyny za rady, szukam dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka