Dodaj do ulubionych

Story Cubes

18.03.16, 09:12
Które są fajne dla 6 latki ? Myślałam o wersji bazowej i na początek jeszcze Podróże oraz Poszlaki. W dalszej kolejności może Muminki.
Macie jakieś Story Cubes ? Gracie ? Coś polecacie ?
Obserwuj wątek
    • makoja Re: Story Cubes 18.03.16, 10:34
      Mamy od 2 lat wersję podstawową + baśnie, czasami gramy choć już nie tak często jak na początku,
      widzę że są nowe dodatki - dokupiłam medycynę, powinna się mojej córce spodobać.
      Na początek kup wersję podstawową dodatek zgodnie z zainteresowaniami, jak się znudzi i opowieści zaczną się powtarzać wtedy kolejne dodatki
    • agusia.24 Re: Story Cubes 18.03.16, 11:32
      my zrobiliśmy sami taką grę, kupiliśmy czyste kostki na allegro i niezmywalnym markerem narysowaliśmy to co syn wymyślił, mój 6 latek jest zachwycony i cały czas chce w to grać, więc ogólnie grę warto kupić
    • quistista Re: Story Cubes 18.03.16, 14:33
      Chyba zalezy od dziecka. U nas tego typu gry sie nie sprawdzaja, wszyscy jestesmy za malo kreatywni i nie lubimy opowiadacsmile
      • dragonia Re: Story Cubes 18.03.16, 17:55
        Wersja podstawowa plus dodatek.też nie warto kupować dużo dodatków bo jednak gra się nudzi u nas wraca co jakiś czas a jak widzę że powtarzają się opowieści to dokupić dodatek. Jakiś czas jest grana częściej potem odstawka bo się jednak nudzi itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka