Dodaj do ulubionych

side by side lodówka

28.04.16, 20:07
Hej. Jestem w trakcie szukania lodówki. Mamy duuzą rodiznę i zdecydowaliśmy się na side by side. Pewnie samsung... Ale marzy mi się kostkarka. niestety nie mam jak podłączyć jej do wody. Podpowiedzcie jakieś modele, różnych firm, z kostkarką ze zbiornikiem. Wiem że są kostkarki twist, ale fajnei by było jakby była na zewnątrz drzwi
Obserwuj wątek
    • verika Re: side by side lodówka 28.04.16, 20:21
      Mam Samsunga z kostkarką, żałuję, że taką kupiłam, drugi raz wybrałabym bez....
      • edyta_32 Re: side by side lodówka 28.04.16, 22:38
        Ja tez mam samsunga z kostkarka i jesli nie zaluje. smile))drugi raz tez bym z nia kupila.
        • anna090481 Re: side by side lodówka 29.04.16, 16:27
          A wasze kostkarki sa podłączane bezpośrednio do źródła wody? Ja nie mam takiej możliwości... Potrzebuje taką gdzie wodę mogę sobie nalać i będzie lód smile Chętnie kostkarka na zewnątrz
          • lucyna_1980 Re: side by side lodówka 29.04.16, 22:48
            A co to za problem? Przychodzi hydrulik i zmienia kolanko hydrauliczne na trójnik hydrauliczny (10 min roboty) a woda do lodówki dolatuje wężykiem który jest w zestawie schowanym pod lub za meblami. Moja stoi jakieś 4 m od źródła wody i ma się świetnie, lód też.
            • anna090481 Re: side by side lodówka 30.04.16, 21:37
              duzy problem. Lodówkę mogę postawić na ścianę naprzeciwko zlewu i u mnie wężyk musiałby iśc środkiem kuchni. Zlew mam pomiędzy oknami i nie ma jak tam postawić lodówki. więc nie mam źródła wody niedaleko lodówki
    • ursgmo Re: side by side lodówka 29.04.16, 18:57
      Ja mam side by side z kostkarką ale taką podłączaną pod bieżącą wodę . Szukałam modelu bez ale w kolorze który nam pasował był wyłącznie model z kostkarką. Nigdy jej nie podłączyliśmy bo nie przewidzieliśmy tego na etapie budowy domu a potem wymagało by to kucia podłogi . Zresztą nie zależało mi na tym ,więc nikt nie kombinował . Wolę lód w czystych jednorazowych torebkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka