Dodaj do ulubionych

Chłopiec 11 lat co na urodziny?

12.05.16, 10:18
Córka dostała zaproszenie od kolegi z klasy. Słabo się znają. Chłopiec raczej z tych nieczytających, typ sportowy. Podpowiedzcie co kupić za około 40 PLN. Co ze sportowych gadżetów ewentualnie? Czy wypada kupić t-shirt plus coś tam?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Chłopiec 11 lat co na urodziny? 12.05.16, 10:23
      wypada.
    • pia_ Re: Chłopiec 11 lat co na urodziny? 12.05.16, 10:25
      Może kartę prezentową do Decathlona, tylko chyba za 50 zł jest najtańsza. Koszulka sportowa pewnie mogłaby być, choć myślę, ze tylko markowa, a na dodatek z autografem idola wzbudziłaby zachwyt wink. A może jakieś gadżety na rower: nowy bidon, licznik kilometrów (najtańszy chyba po ok 30 zł)?
      • mamachlopca1 Re: Chłopiec 11 lat co na urodziny? 12.05.16, 11:33
        u mojego syna wciaz jest hitem kostka rubika-ale nie taka zwykla tylko trójkatne, duze, malutkie, jakies dziwne inne ksztaltywink i faktycznie-co sportowe to super-koszulki skortowe, bidony, kubki termiczne, termosiki(!),liczniki itp
    • agni71 Re: Chłopiec 11 lat co na urodziny? 12.05.16, 11:37
      Moja córka dla kolegów na 12. rodziny nakupiła zabawnych gadżetów w Tigerze + słodycze.
    • eszulczewska Re: Chłopiec 11 lat co na urodziny? 12.05.16, 22:48
      Euro się zbliża... W sklepach masa gadzetow ? W Smyku są koszulki w kolorach krajów, chłopcy to lubia. A do soboty masz jeszcze rabat 20%. ?
      • czarna.perla Re: Chłopiec 11 lat co na urodziny? 13.05.16, 14:48
        Koszulka fajny prezent. Mój syn w lipcu skończy 11 lat, od jednego z kolegów co roku dostaje koszulkę z Reserved i jest bardzo zadowolony więc i w tym roku pewnie taki prezent dostanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka