Dodaj do ulubionych

Limango - trochę jestem zła

14.05.16, 00:25
Bardzo lubię u nich kupować ale już drugi raz w ciągu miesiąca otrzymuję paczkę za wcześnie. Czy Wam też ostatnią sprawiają takie niespodzianki ?
Dotychczas byłam przyzwyczajona że paczki przychodziły w podanych terminach , wiedziałam od kiedy zaglądać na @ i naszykować pieniądze . A teraz jedna 3 dni przed terminem a druga aż o 9 . Nie byłoby w tym nic złego gdybym była przygotowana , ale pierwszą odebrała córka płacąc pieniędzmi które jej zostawiłam na inną paczkę ( i tej już odebrać nie mogła) a z drugą kurier zaskoczył mnie i zwyczajnie nie miałam przy sobie tyle gotówki . Poza tym kupując coś większego kalkuluję czy do np. 20 kiedy wysyłki mają zacząć wychodzić będę dysponować takimi pieniędzmi czy jednak muszę zrezygnować z zakupu . Wiem że z limango tu zaglądają , więc może by tak dodali zapytanie : czy chcesz otrzymać swoją paczkę wcześniej jeśli będzie taka możliwość ?
Obserwuj wątek
    • manala Re: Limango - trochę jestem zła 14.05.16, 06:24
      Zgadza się, przychodzą wcześniej. Wczoraj otrzymałam sandały, które miały być wysłane po 19 maja. Ja się akurat ucieszyłam ale czasem faktycznie biorę coś z myślą, że przyjdzie w kolejnym miesiącu a tu paczucha zjawia się pod koniec miesiąca, kiedy zdarza mi się jechać na oparach ; )))
      Jednak muszą również pochwalić Limango - zwrot kasy następuje u nich faktycznie jak tylko otrzymują przesyłkę zwrotną. To duży plus. Ostatnio dopiero 3 para sandałów była dobra...No właśnie - mnie brakuje info o faktycznej długości wkładki w obuwiu. Np. podobają mi się buty Billowy ale nie znam marki a nie lubię kupować całkiem w ciemno. Także, jeśli Limango czyta ; )...to może jest to do rozważenia?
    • dds6 Re: Limango - trochę jestem zła 14.05.16, 11:00
      Irytujące to jest, jeśli planujesz wyjazd 1-2 tyg. a tu paczka za pobraniem z nienacka, której spodziewasz się za 2-3 tyg. W DPD możesz odłożyć doręczenie na parę dni, potem wraca.
      Na plus jak wyżej, szybki zwrot pieniedzy i równie szybkie rozpatrywanie reklamacji (w moim przypadku na korzyść klienta).
    • lia Re: Limango - trochę jestem zła 16.05.16, 18:30
      Oooooo, jak mnie wkurzyli! Zamawiałam, będąc na wakacjach, przyszła zanim zdążyłam wrócić i teraz muszę za nią jeździć po jakichś inpostach! Wrrrr... A specjalnie patrzyłam na termin dostawy, żeby mieć pewność, że już będę w domu!
      Drogie limango - albowiem już się kiedyś wydało, że czytacie forum - pliz, nie róbcie takich numerów, opcja "czy chcesz dostać paczkę wcześniej" byłaby fair.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka