Dodaj do ulubionych

Lego Ninjago - pomocy

16.05.16, 12:15
Czy Waszym zdaniem jakiś zestaw nadaje się dla dziewczynki ? Mam na stanie niespełna siedmiolatkę, która od roku namiętnie ogląda wszystkie odcinki i zażyczyła sobie na urodziny jakiś zestaw. Przejrzałam katalog i na moje oko to nieporozumienie ... wink Ale może ktoś mnie przekona ? W końcu jest tam chyba jakaś panienka w tym serialu. Ale te pojazdy, no kompletnie nie babskie... uncertain
Help !!
Obserwuj wątek
    • olesia301 Re: Lego Ninjago - pomocy 16.05.16, 12:21
      nie ma niestety, same ninja i wężony
      ale jak ona to lubi, to kup "klasyczny" zestaw, bo o te ninje w końcu chodzi smile
    • kakaka2 Re: Lego Ninjago - pomocy 16.05.16, 12:29
      w tym zestawie na pewno jest Nya
      allegro.pl/lego-ninjago-70600-poscig-na-motocyku-nowosc-dhl-i6185851937.html

ale nie lepiej dać katalog i niech sama wybierze? ja tak właśnie robię. Okreslam pułap cenowy tylkowink
      seria jest raczej mało-dziewczęca, ale kto powiedział ze dziewczynki tylko lego friends mogą się bawićwink
      • corrina_f1 Re: Lego Ninjago - pomocy 16.05.16, 12:43
        O, ten pościg nie jest taki zły wink I cenowo też ok.
        Myślałam jeszcze ewentualnie o tej wyspie:
        shop.lego.com/pl-PL/Wyspa-Tygrysiej-Wdowy-70604?fromListing=listing
        Ale szczerze mówiąc, wolałabym kupić większy zestaw właśnie z Lego Friends, bo ten chce na dzień dziecka wink Więc może ten pościg byłby satysfakcjonujący smile
        • kochamruskieileniwe Re: Lego Ninjago - pomocy 16.05.16, 13:47
          jest jeszcze Skylor.
          I zestaw ze Skylor, tyle, że nie dziewczyński, cokolwiek to ma znaczyć.

A moze poszukaj samych figurek? U mnie seria City przerobiona została na misto Ninjago. Kluczowe są fuigurki bohaterów...
          • corrina_f1 Re: Lego Ninjago - pomocy 16.05.16, 14:35
            kochamruskieileniwe napisała:

> jest jeszcze Skylor.
            > I zestaw ze Skylor, tyle, że nie dziewczyński, cokolwiek to ma znaczyć.
            >
            > A moze poszukaj samych figurek? U mnie seria City przerobiona została na misto
            > Ninjago. Kluczowe są fuigurki bohaterów...

No właśnie my City nie mamy, same Friends do tej pory wink Więc nie wiem, czy to się da przerobić tongue_out
            Ale popatrzę jeszcze na te figurki, może faktycznie by wystarczyły?
            • kochamruskieileniwe Re: Lego Ninjago - pomocy 16.05.16, 16:03
              ale wiesz - "miasto" Friends można przerobić na miasto Ninjago.
              Albo zbudować z elementów Perłę Przeznaczenia, Świątynię Światła etc...

Ostatnio w sklepie firmowym Lego kupowałam figurki. Sa pojedyncze zestawy. I zwróć uwagę na breloczki (najwyżej mała dziurka w czapce).Poza tym do komiksu Ninjago też są one dołączane. No i allegor suspicious Tylko ceny niektórych.....suspicious to juz lepiej zestaw

Niestety, drogie to....
              • kochamruskieileniwe Re: Lego Ninjago - pomocy 16.05.16, 16:04
                sa jeszcze podróby ludzików...
              • mini_em Re: Lego Ninjago - pomocy 16.05.16, 18:53
                a moje dziecko ludziki ma z gazetek- gazetka zazwyczaj kosztuje 10zł - i włąsciwie kupujemy je dla tych ludzików ni e dla samych gazetek wink
        • deeds Re: Lego Ninjago - pomocy 16.05.16, 16:50
          Wyspa Tygrysiej Wdowy jest w dobrej cenie w Selgrosie 178 zł. Ten zestaw jest o tyle fajny, że jest w nim Dogshank (w żadnym innym zestawie go nie ma).
    • nikaija Re: Lego Ninjago - pomocy 16.05.16, 15:38
      Ninjago nie jest dziewczyńskie, ale moja córka je uwielbia i ma 4 zestawy. Bawi się tym dziadostwem codziennie, więc może nie patrz czy zabawka jest dziewczyńska czy chłopięca tylko jej kup jak to lubi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka