slonko1335 11.06.16, 08:50 trochę to mam wielbicieli: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Frixion w Auchan 11.06.16, 11:44 Szkoda, że nie mają jakiejś mega wyprzedaży na pojedyncze pióra, bez wkładów moja córka co rusz łamie w połowie obudowę (tę część która wchodzi na gwint) i zapasów wkładów mamy chyba na dwa lata a na zwykły długopis nie chce się przestawić Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Frixion w Auchan 11.06.16, 18:24 A u nas nic się nie łamie i pustych piór/długopisów frixion mamy całe mnóstwo, za to wkłady właśnie się nam wykończyły, także promocja bardzo na czasie dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Frixion w Auchan 11.06.16, 18:22 U nas w Auchan były te zestawy po 27,49 zł. Kupiłam też na próbę pióro ścieralne marki Auchan, pióro z wkładem + 3 wkłady zapasowe za 15,20 zł. Bez promocji, cena regularna, tak mi się wydaje. Na pierwszy rzut oka przyzwoite, pisze przyzwoicie, ściera bardzo dobrze. Wkłady są takie jak oryginalne Frixion i pasują do długopisu frixion, jak również ścierają się za pomocą oryginalnej końcówki do ścierania w tymże. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: Frixion w Auchan 12.06.16, 14:22 z jakiej to gazetki? w zabrzu te zestawy są po 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Frixion w Auchan 12.06.16, 16:47 Nie mam pojęcia z jakiej gazetki-w szczecinie(Ustowo) ten dokładnie zestaw w tej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamahonki Re: Frixion w Auchan 12.06.16, 18:48 na początku maja w szczecinie ustowo kupiłam dwa pióra plus 3 wkłady za 20zł Odpowiedz Link Zgłoś