polaa27 25.09.16, 15:30 Jakie kozaki rozmiar ok. 20 dla malucha, który dopiero uczy sie chodzić polecacie? Do 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: Kozaki dla malucha 25.09.16, 15:41 Nie spotkałam się w życiu z kozakami do nauki chodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Kozaki dla malucha 25.09.16, 19:19 Ale ja tu nie widzę prośby o kozaki do nauki chodzenia, nawet między wierszami. Moim zdaniem powinnaś wybrać się do sklepu i poprzymierzać z dzieckiem i wybrać takie, ktore łatwo się zakłada. Nawet polecane przez wiele osób mogą nie pasować bo nóżki są różne. Czy dziecko w ogóle będzie miało okazję w kozakach dreptać i kiedy to będzie? Miejmy nadzieję, że od mrozów dzieli nas jeszcze kilka tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye Re: Kozaki dla malucha 25.09.16, 15:55 Jakiekolwiek z membraną i wygodne do zakładania. Jeżeli nie lubisz przepłacać, to za tydzień w LIDLu będą za 50 pln. W przedziale do 150 pln masz do wyboru do koloru - Deichmann, CCC, Smyk itp. Chyba że masz nadmiar czasu i wolisz polować na okazje droższych marek dla samej marki i faktu znalezienia okazji, to na topie są Superfity, Reima, Ecco, Geox... sky is the limit Odpowiedz Link Zgłoś
catala Re: Kozaki dla malucha 25.09.16, 21:03 Ja bym kupiła jakieś tańszej firmy (z Lidla czy Cool Club) jeżeli dziecko będzie miało rok-półtora. Taki maluch z rozmiarem 20 raczej za dużo jeszcze nie chodzi, tylko głównie jest wożony. W takich butach na zewnątrz dziecko spędza max 2h, natomiast w domu w kapciach duuużo więcej h, wiec lepiej zainwestować w dobre kapcie (rada naszego rehabilitanta) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.jastrzebowska Re: Kozaki dla malucha 26.09.16, 13:32 W ubiegłym roku kupowałam dla mojego Malca w R. 18 Kupiłam w Deichmannie Elefanteny, za całe 39zl - wyprzedaż 😜 Byłam z nich bardzo zadowolona, z ceny jeszcze bardziej, jak zgubił bezpowrotnie jeden na spacerze wózkiem, zamówiłam identyczne, o rozmiar większe, zeby do końca zimy wystarczyły. Mój Maluch, mimo ze zaczynał chodzić pod koniec jesieni, bardzo duzo spacerował zimą. Odpowiedz Link Zgłoś