szmytka1 A chciałoby się komuś zmierzyć 140 spodnie? 29.09.16, 21:00 A kupił ktoś spodnie na 140 chłopięce, jakieś ze ściągaczem w pasie a nie na guzik? No skręca mnie, chce kupić ale dość mam w domu nietrafionych rozmiarów, odsyłki kosztowne Bedę bardzo bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: A chciałoby się komuś zmierzyć 140 spodnie? 29.09.16, 23:08 A czy ktoś pomoże mi znaleźć takie spodnie, tylko w kolorze szarym, albo czarnym: www.smyk.com/catalog/product/view/id/182332/s/cool-club-spodnie-chlopiece/ Nie mogę ich znaleźć na stronie smyka, bo chyba mają jakiś błąd. Wrzucone są w spodnie dziewczęce. Znalazłam je przez googla, a bardzo mi zależy nich tylko na innym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: A chciałoby się komuś zmierzyć 140 spodnie? 29.09.16, 23:15 Trzeba odczekac swoje w kolejce żeby sie dowiedzieć o które chodzi he świetne to Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: SMYK -50% ubrania i buty 29.09.16, 21:03 a ja dla odmiany dla siebie nakupowałam bluzek Z serii basic dziewczęce. Bardzo je lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: SMYK -50% ubrania i buty 29.09.16, 21:04 a teraz czekam w kolejce ktoś czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: SMYK -50% ubrania i buty 29.09.16, 21:24 ja czekam i czekam na wpis tutaj kogos o spodniach na 140 ale zaraz pojde na Magde gessler Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: SMYK -50% ubrania i buty 29.09.16, 22:08 Ta kurtake w granacie wzięłam na 140. Ciekawe czy waska (w szerokość i rękawach) będzie jak Zarowe . Odpowiedz Link Zgłoś
feresska Re: SMYK -50% ubrania i buty 29.09.16, 22:02 Ja również czekam. Wczorajsze zamówienie zostało przekazane do realizacji i w sumie tylko jednego produktu nie przyślą bo podobno brak na stanie. Cała reszta przeszła z dwoma rabatami Cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
beverlyja90210 Re: SMYK -50% ubrania i buty 29.09.16, 22:12 wywala przy finalizacji z koszyka, Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 08:32 to prawda. odczekałam wczoraj, wrzuciłam kilka bluzeczek do koszyka i przy płaceniu okazywało się że koszyk pusty. Powinni dać dzień dłużej, bo wczoraj nie działało. Odpowiedz Link Zgłoś
beverlyja90210 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 08:35 no to mam farta bo jeszcze dzisiaj rano zrobiłam kolejne 3 zamówienia, i dostałam potwierdzenie. Teoretycznie promocji miało już nie być ale przy porannej kawie odpaliłam kompa i jeszcze trwała Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 09:25 ja przed chwilą kupiłam jeszcze 2 bluzy przecenione 50%, kod smyk15 wszedł jeszcze. Ale co mnie zastanowiło to koszt pobraniowej przesyłki. Do tej pory płaciłam 8,9 a dziś 12,9 za pocztex... Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 09:49 jeszcze dzialają - mi wchodzi i kod i newsleter Chociaż niektóre bluzy już w normalnych cenach - niepotrzebnie się wahałam Odpowiedz Link Zgłoś
dmc1981 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 10:31 a mi kolejny newsletter nie chce przyjść. udało się tylko na jedno konto, a 3 kolejne już nie przychodzi.... Nie wiem, od czego to zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
junia15 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 11:17 PORAŻKA jak piszecie, aż dziwię się, że tak wiele z nas jeszcze próbuje, w tym ja przecież normalnie powinno się ich o.....ale jednak ceny kuszą poza tym dziś ceny bluz super większość 29,99 a po wrzuceniu do koszyka, nagle 49,99 praktycznie przy każdej teraz już nic nie da się zobaczyć znowu zong Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 14:06 Próbujcie rano. Mi udało się dziś kupić bluzki z dł rękawem za 8,50 ( z kodem) Niektóre miąły jeszcze ceny 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 14:11 E nie lipa, już nowe ceny. właśnie sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 10:07 podsumowując: PORAŻKA. trzy podjeścia, "oczekiwanie" w kolejce za każdym razem po 30-40min z czego czas wejścia był przesuwany co kilka minut. pierwsze wejście: 20min na wybieraniu (strona działała tragicznie), po wejściu do koszyka okazało się, że nie przerzuciło połowy wybranych rzeczy, próba dodania ich skończyła się wywaleniem ze strony. druga próba: oczekiwanie jak za pierwszym razem: próba zalogowania się na wstępie równoznaczna była z wywaleniem ze strony. trzecia próba: oczekiwanie jw, wybrane urania, dodane do koszyka, po wejściu do koszyka okazało się, że dodana znów połowa wybranych ubrań, odświeżyłam koszyk i znów wywaliło mnie ze strony. i ten ich tekst upsss. parodia sklepu. albo ktoś kto to prowadzi jest wyjątkowo nieudolny i powinien ograniczyć się do sprzedawania lemoniady na placu zabaw, albo były to działania celowe aby ograniczyć straty sklepu wynikające z dużej obniżki. nadal skłaniam się ku drugiemu. już był czas, że smyk internetowy był przeze mnie omijany ze względu na brak możliwości odebrania towaru w salonie, teraz po raz kolejny sobie odpuszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
hybriska Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 10:27 Działa dzisiaj już też kod SMYK2016 — 20% na ubrania i buty Cool Club. Mi się nie łączy ze Smyk15 Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_jakubowa Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 12:17 Moje zamówienie jest już do odbioru w sklepie stacjonarnym. Zamówione we środę o 15, a dziś o 11 mail że już czeka. Realizują szybko jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia928 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 12:50 Moje zamówienie właśnie przyszło. Zamówiłam 28.09 kurierem za pobraniem. Dostałam info, że realizacja będzie 3-5.10 a tu taka niespodzianka niestety kurtka ma źle wszyty zamek i się nie odpina. Reszta rzeczy ok. Nie mogę się dostać na stronę, żeby sprawdzić co w takiej sytuacji zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
hej_mala Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 14:18 Wstyd i hanba dla smyka!!! Żeby w tych czasach oczekiwac na laskawe "wpuszczenie " na strone zeby zrobic zakupy, normalnie jak za komuny! Po wczorajszej akcji z tym oczekiwaniem na mozliwosc zrobienia zakupow w ciagu 10 min na pewno juz u was nigdy niczego nie kupie, brak poszanowania klienta!!! Jak mozna w tych czasach wydzielac komus czas na zrobienie zakupow online!! Jeszcze wypisywac te bzdury na temat problemow technicznych, skoro takowe sie powtarzaja moze nalezy zmienic serwer i informatyka/ -ów!!! moim skromnym zdaniem, dzialanie te bylo celowe Odpowiedz Link Zgłoś
leesha Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 14:49 Te 10 minut to było na wejście na stronę Smyka od momentu nadejścia Twojej kolejki, zle zrozumiałaś. Co nie zmienia faktu, ze dali ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
junia15 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 14:53 po dzisiejszej awarii, ceny już wysokie co oni wyprawiają? żadnej rekompensaty, przedłużenia promocji???????????? co to ma być :[ Odpowiedz Link Zgłoś
kropkowo_11 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 15:06 Dzisiaj o 10 rano jeszcze były w większości stare ceny i można było spokojnie robić zamówienia. Łącznie udało mi się 4 wielkie zamówienia zrobić i kupę kasy wydać. Z czterech dużych zamówień tylko jednej spódniczki już nie było, reszta jest w magazynie. Ale fakt mogli się przygotować do tej promocji, wyraźnie ich przerosła... Odpowiedz Link Zgłoś
junia15 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 15:09 to u mnie po g.9 już zaczęły się problemy, dodawałam bluzę i inne po kolei, a w koszyku miałam każdej pozycji po 20szt, jak usuwałam, to wywalało ze strony i tak już nie podołałam dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 16:12 Ja nie kupiłam nic, to nie na moje nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
tomanksa Takiego maila dostałam 30.09.16, 19:29 Dzień dobry, Dziękujemy, że zdecydowałeś się na zakupy w naszym sklepie internetowym. Niestety ze względu na obciążenie systemu odnotowaliśmy nieprawidłowe działanie strony. Jednym z efektów tej awarii był brak możliwości prezentowania aktualnej dostępności produktów. W związku z tym zamówienie nie mogło zostać skompletowane i nastąpiła jego całkowita anulacja. Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby podobna sytuacja nie miała miejsca w przyszłości. Pragniemy serdecznie przeprosić za niedogodności związane z zamówieniem złożonym w naszym sklepie internetowym. W ramach rekompensaty przekazujemy KOD RABATOWY -50% na UBRANIA I BUTY * na kolejne zakupy w sklepie smyk.com. Fajnie, bo 2 zamówienia nadal wiszą, jak nie zrealizują do domówię najwyżej, chociaż ten kod podobno nie łączy się z innymi, szkoda, ale dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Takiego maila dostałam 30.09.16, 19:32 podobno to nie znaczy na pewno zawsze mozna spróbowac. jednorazowy? Odpowiedz Link Zgłoś
tomanksa Re: Takiego maila dostałam 30.09.16, 19:43 Kod jest jednorazowy ( ważny do 7 października) a napisałam po to abyście sprawdziły skrzynkę. Pewnie też macie takie @ Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Takiego maila dostałam 30.09.16, 20:22 Dzięki za info, ja niestety nic nie dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
milenunia Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 19:57 zrobiłam rano zamówienie zapłaciłam przez paypal i dziwna sytuacja na koncie kwota zablokowana w zamówieniu komunikat ze czeka na płatność, a po zalogowaniu do paypal taki komunikat Ta tymczasowa autoryzacja potwierdza, że wybrana forma płatności pozwala na uiszczenie płatności. Płatność zostanie pobrana z Twojej formy płatności, gdy Smyk Sp z o o zrealizuje zamówienie. Myslicie ze zrealizują to czy lipa? Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 21:17 ile mam czasu na odbiór przesyłek?? ze sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 21:29 Mam tak samo. Odblokują się sami, to i płatności przejdą Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: SMYK -50% ubrania i buty 30.09.16, 21:40 U mnie z trzech zamówień zrealizowali wszystkie, anulowali tylko jeden produkt piżamę chłopięcą. Przeszły dodatkowe 2 kody, które miałam wrzucone w weekend. Chyba trzeba wpisywać wszystkie kody jakie są, żeby były sobie na koncie w razie takich akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: SMYK -50% ubrania i buty 01.10.16, 08:39 U mnie jest wiadomość w sprawie tylko jednego zamówienia, gdzie anulowali 7 rzeczy - prawie wszystkie bluzy i buty Pumy. Wysyłają głównie skarpety i rękawiczki... Odpowiedz Link Zgłoś
tomanksa Re: SMYK -50% ubrania i buty 01.10.16, 08:49 A ja w środę zrobiłam 4 zamówienia, w czwartek jedno. Ze środy wysłali 2 paczki , ale tylko jedna dotarła do Smyka, o drugiej słuch zaginął. Co do 3 pozostałych zamówień, to nie mam żadnych info.Wiszą cały czas jako w realizacji. Pewnie anulują Ale nic to, mam ten kod na 50% to domówię, chociaż w niektórych rzeczach brakuje już rozmiarów Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: SMYK -50% ubrania i buty 01.10.16, 10:14 U mnie wyslali 2x buty pumy, 2 kurtki zimowe, kilka pizam, softshell, skarpety i rekawiczki tez wiec chyba to loteria Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 10:57 Z drugiego zamówienia też niby nie mają m.in. butów i kurtki. No ale i tak ponad połowę rzeczy powinni wysłać. Mam nadzieję, że dojdą... Odpowiedz Link Zgłoś
tomanksa Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 13:08 A oni pracują w niedzielę? Tzn. mogę dzisiaj spodziewać się jakiejkolwiek wiadomości ( o wysyłce bądź anulowaniu) czy raczej nie? Do tej pory wiszą 3 moje zamówienia jako " w realizacji" i cisza kompletna Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 15:03 Na stronie jest informacja, że w niedzielę BOK 10-18 działa Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 16:06 Do mnie przysłali dziś info że paczka wyjechała...Ale zamówienie były 4, zobaczymy co z resztą Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 16:08 Ja dostałam maila z piątku, tylko dopiero dzisiaj doszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: SMYK -50% ubrania i buty 01.10.16, 11:11 A czy ktoś wie, czy będą uzupełniać braki? Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: SMYK -50% ubrania i buty 01.10.16, 22:22 Zrealizowali jedno zamówienie drugie wisi jest w realizacji. Te co wysłali do sklepu widać tylko na koncie smyka, nie dostałam faktury. Liczę że zrealizują bo białe koszule jeszcze widzę na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomanksa Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 16:32 nena20 napisała: > Zrealizowali jedno zamówienie drugie wisi jest w realizacji. Te co wysłali do s > klepu widać tylko na koncie smyka, nie dostałam faktury. Możliwe, że to wysłane jest już w Smyku, jak masz niedaleko to sprawdź. Moje 2 zamówienia wysłali, ale powiadomienie, że jest do odbioru dostałam tylko do 1 paczki ( wysłanej jako drugiej, chociaż jednego dnia, w czwartek). Druga cały czas wisiała jako wysłana. Żadnej informacji, że jest do odbioru. Poszłam dzisiaj do sklepu po tą jedną a okazało się, że do odbioru są dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 17:38 no i odebrałam jedną paczkę, spodnie dresowe maja plamę z jakiegoś oleju (do reklamacji) i koszulki z dużymi plastikowymi nalepkami, do zwrotu. Pomacałam kurtki i czarna parka dla chłopca porażka, przez materiał wystaje watowanie kurtki, zatem nie odbieram paczki. Wolę dołożyć parę groszy i kupić coś fajniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: SMYK -50% ubrania i buty 02.10.16, 18:31 ja dzisiaj odebrałam tą kurtkę: www.smyk.com/cool-club-kurtka-chlopieca-147420.html?gclid=CNfHmJHFvM8CFUgMcwodIo0LFQ za 45 zł jest ok, czekam jeszcze na bieliznę, softshella zobaczyłam w sklepie i nie odbieram Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: SMYk zwroty w sklepie 02.10.16, 18:48 upewnijcie mnie prosze, przeczytałam regulamin i dobrze rozumiem że moge w sklepie zwrócić kazda rzecz bez wzgl na to czy odebrałam w paczkomacie, przywiózł mi kurier , czy dostarczyła poczta??? bo kiedys było tak ze oddac przez sklep mozna było tylko to co sie do sklepu zamówiło.... Odpowiedz Link Zgłoś
hybriska Re: SMYk zwroty w sklepie 02.10.16, 20:24 Patatajowa ja dzisiaj męża wysłałam do stacjonarnego ze zwrotem kilku rzeczy z zamówienia internetowego i nie było problemu. Był zaopatrzony w formularz odstąpienia od umowy, wydrukowałam mu też fakturę. Ekspedientka od razu obejrzała rzeczy, przyjęła i wydrukowała potwierdzenie przyjęcia zwrotu, na moim koncie online pojawila się faktura korygująca. Płaciłam kartą, więc w ten sam sposób kasę zwrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
hybriska Re: SMYk zwroty w sklepie 02.10.16, 20:25 I jeszcze jedna rzecz: to zamówienie przywiózł mi kurier poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: SMYk zwroty w sklepie 02.10.16, 23:29 A jaki to softshell? I co Ci się w nim nie spodobało? Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: SMYk zwroty w sklepie 03.10.16, 00:03 Wysłali wszystko, uf. Na pewno coś będę zwracała bo nie potrzebuje 15 par skarpet. Odpowiedz Link Zgłoś
k_brzydula Re: SMYk zwroty w sklepie 03.10.16, 09:53 wczoraj odebrałam 2 pary butów, w tym jedne miały uszkodzony suwak .Zareklamowałam i czekam na wymianę, bo warto. Buty szałowe, więc mam nadzieję,że wymienią, a nie zwrócą pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
hybriska Re: SMYk zwroty w sklepie 03.10.16, 22:37 Właśnie który softshell uważasz za kiepski? Jeden doszedł (w niebieskie niby kwadraty) i wydaje mi się ok, ale do tej pory żadnego doświadczenia z softshellami nie mam więc może na coś uwagi nie zwróciłam Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: SMYK -50% ubrania i buty 03.10.16, 18:39 zrealizowali obydwa moje zamówienia a dziś przysłali kod rabatowy na maila w ramach przeprosin "Dziękujemy, że zdecydowałeś się na zakupy w naszym sklepie internetowym. Niestety ze względu na obciążenie systemu odnotowaliśmy nieprawidłowe działanie strony. Jednym z efektów tej awarii był brak możliwości prezentowania aktualnej dostępności produktów. W związku z tym zamówienie nie mogło zostać skompletowane i nastąpiła jego częściowa anulacja. Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby podobna sytuacja nie miała miejsca w przyszłości. Pragniemy serdecznie przeprosić za niedogodności związane z zamówieniem złożonym w naszym sklepie internetowym. W ramach rekompensaty przekazujemy KOD RABATOWY -50% na UBRANIA I BUTY * na kolejne zakupy w sklepie smyk.com. " A zamówienia obywa w całości mi zrealizowali. Jest jednorazowy ważny do 07.10, Odpowiedz Link Zgłoś
pln10 Re: SMYK -50% ubrania i buty 03.10.16, 18:48 O widzisz, u mnie tak samo: dwa zamówienia zrealizowane + kupon Odpowiedz Link Zgłoś
tomanksa Re: SMYK -50% ubrania i buty 03.10.16, 19:02 U mnie wygląda to tak 2 zamówienia odebrane, 2 w drodze, 1 ( najpóźniejsze) w realizacji + 2 kupony na 50% za własnoręcznie anulowane 2 zamówienia A było to tak: zrobiłam te 2 zamówienia po czym pojechałam do Smyka aby pooglądać, poprzymierzać itd. , wróciłam i anulowałam te 2 zamówienia i zrobiłam nowe i za to dostałam kupony, fajnie. Jest jeszcze szansa na 3 , bo w międzyczasie domówiłam jeszcze bluzę, bo myślałam, że nie przyślą wcześniejszej ale po namyśle jednak i to zamówienie anulowałam sama. Dzisiaj dostaję maila, że zamówienie zostało anulowane z powodu braku dostępności w magazynie ( dodam, że na stronie bluza cały czas jest dostępna) Odpowiedz Link Zgłoś
dmc1981 Re: SMYK -50% ubrania i buty 03.10.16, 20:43 a jaki jest tytuł maila z kuponem? ja nic nie dostałam, a mam jedno anulowane, może mi się gdzieś zaspamował... Odpowiedz Link Zgłoś
tomanksa Re: SMYK -50% ubrania i buty 03.10.16, 20:58 dmc1981 napisała: > a jaki jest tytuł maila z kuponem? ja nic nie dostałam, a mam jedno anulowane, > może mi się gdzieś zaspamował... Unikalny kod rabatowy - 50% na ubrania i buty na Smyk.com w ramach przeprosin Odpowiedz Link Zgłoś
ezieba.pl Re: SMYK -50% ubrania i buty 04.10.16, 08:32 a sprawdzał ktoś czy działają też inne kody wraz z przeprosinowym? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_1980 Re: SMYK -50% ubrania i buty 03.10.16, 19:35 dodam, że te kody z maila działają na wszystkie marki odzieżowe i butowe - na Reimę też.. Odpowiedz Link Zgłoś
novanovna Re: SMYK -50% ubrania i buty 04.10.16, 09:08 No to ja po prośbie- gdyby któraś z Was jednak nie korzystała z kodu baaaardzo chętnie przygarnę novanovna@wp.pl Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
feresska Re: SMYK -50% ubrania i buty 03.11.16, 21:15 Czy jest aktualnie jakiś kod do smyka? Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: SMYK -50% ubrania i buty 04.11.16, 08:18 jesli ktos ma zbędny kod ten przeprosinowy a nie bedzie kupowal prosze , bardzo o jego numer Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor -30% łączy sie z super rabatami 04.11.16, 08:37 +darmowa dostawa www.smyk.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: -30% łączy sie z super rabatami 04.11.16, 08:37 www.smyk.com/promocje/ubrania-buty-all.html Odpowiedz Link Zgłoś