kate707 09.10.16, 17:30 Czy gdzieś dostanę? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tagliatele Re: Turkusowy wózek raskog ikea 09.10.16, 18:42 Chyba już niestety nie. Zastąpiono go tym nowym ohydnym buro-bordo-pomidorowym kolorem. Turkusowe były wyprzedawane sporo taniej latem, przynajmniej w Warszawie. Mam jeden w domu, ale chciałam kupić drugi i strasznie mi szkoda, że wycofali. Odpowiedz Link Zgłoś
kate707 Re: Turkusowy wózek raskog ikea 09.10.16, 18:47 Na angielskich amazonach są, a u nas i na allegro brak 😢 Może w następnej kolekcji pojawi się znośny kolor, bo teraz to tylko czerń może być, ale mi nie pasuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Turkusowy wózek raskog ikea 09.10.16, 22:00 Na początku września kupowałam na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: Turkusowy wózek raskog ikea 09.10.16, 23:11 Może któraś z firm handlujących towarem z IKEA zrobiła zapasy - faktycznie, widziałam wcześniej w jednej z ofert też kolor turkusowy na zdjęciu głównym, ale założyłam, że to stare zdjęcie, bo często te aukcje nie odzwierciedlają faktycznej dostępności w sklepach IKEA, a chyba raczej te sklepy kupują produkt po złożeniu zamówienia. Odpowiedz Link Zgłoś