mama.nygusa 27.12.16, 20:04 wyprzedazowe, nie wiem czy wszedzie, ale raczej tak bo pani naklejala ceny z rozpiski. I tak Parka dla dzieci z 249 na 75zl, puchowka wieksz 60, mniejsze jeszcze taniej, oglonie b.tanie kurtki zimowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Cubus ma fajne ceny 27.12.16, 20:08 musze jutro zajrzec, od kilku sezonów kupuje synowi tam ciuchy bo lubi gładkie ciemne bez nadruków. i sa szczupłe. w sezonie wiosennm kupiłam swietne spodnie w cenach od 19-29 zł i koszulki od 7-19 zł. tyylko myk jest taki ze czesc rzeczy przy kasie okazuje sie jeszcze tansza niz na metkach - co fajne jest, a czesc rzeczy jest wogóle nieometkowana a na kasie okazuje sie przeceniona. warto dopytywac bo mozna sie miło zaskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Cubus ma fajne ceny 27.12.16, 20:16 jak bylam to dopiero czesc ometkowana, chlopca wogole jeszcze nie ruszyli, ale widzialam np.mlodsze dziewcznki sukienka z 60 na 18-20zl, to samo bluzki, bluzy. Ja tez lubie tam jeansy kupowac dla bardzooo szczuplej corki. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Cubus ma fajne ceny 27.12.16, 20:17 Byly fajne tiulowe z falbanami, no takie wypasne mniejsze spodniczki za 29zl. Odpowiedz Link Zgłoś
o_l_a3 Re: Cubus ma fajne ceny 27.12.16, 20:41 która parka jest przeceniona? zalinkujesz? bo szukam dla córki... Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Cubus ma fajne ceny 28.12.16, 23:42 patatajowa byłaś? Usiłowałam zaparkować pod MH i zrezygnowałam niestety... W GRz podobny cyrk... Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Cubus ma fajne ceny 29.12.16, 00:01 Byłam w GRz i zaparkowałam pomiedzy torami (od strony Reymonta) bo była masakra. Te linkowane płaszczyki dla dziewczyne jakies cienkie sa. Kupłam czarna bluze za 21zł i mloda jest zachwycona. Jej stylistyka Cubusa odpowiada bo jest gładko i niegryzaco Kurtki z serii Arctic z futerkiem na kapturze na dziewczynkach sa białe, ale na chłopiecym sa pomieszane czarne dziewczece i chłopiece (widac ze listwa od suwaka zapina sie na jedna albo druga strone) i jedna wiedziałam khaki. Sa po 78zł ? Duzo widziałam tez chłopiecych małych. Nie było naszego rozmiaru tylko 158, 140 albo 164. Szkoda bo młoda ma taka z zeszłego roku i ja bardzo lubi, fajne tez wyglada. Na chłopcach wiecej sensownych rzeczy. Jutro uderzam do MH, wiec zdam relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Cubus ma fajne ceny 29.12.16, 00:05 Pisałam o parkach Arctic zalinkowanych przez mama.nygusa. U nas były duze białe i czarne i jedna khaki - chyba 140cm. A reszta małe (rozne kolory). Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Cubus ma fajne ceny 29.12.16, 09:23 Chyba zalinkowalam dobre, ja zadnych cienkich nie widzialam, a te ktore pokazalam to wrecz bardzo cieple byly, grube.jedyny cienkie to puchowki wiosenno-jesienne. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.nygusa Re: Cubus ma fajne ceny 27.12.16, 20:55 takie www.google.pl/search?q=parka++cubus&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiHivGck5XRAhUDfiwKHbn7AR8Q_AUICCgB#tbm=isch&q=cubus+north&imgrc=1FLyutNdXOuoXM%3Ac i takie cubus.com/pl/7168907_F982 Odpowiedz Link Zgłoś
kora711 Re: Cubus ma fajne ceny 28.12.16, 07:51 na tę parkę to bym sie skusiła ale mnie był tylko rozmiar 92 i 164 co atrakcyjniejsze rzeczy były rozmiarowo niedostepne Odpowiedz Link Zgłoś
tomczynskam Re: Cubus ma fajne ceny 29.12.16, 10:34 ja kupiłam czarną parkę Arctic, klasyczny model na 152 cm(przyszła zima), w sumie dla syna, ale były tylko takie dwie kurtki, troszkę więcej dla dziewczyn, ale moim zdaniem paskudne. Gdynia. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Cubus ma fajne ceny 30.12.16, 08:55 Dziekuje Wam bardzo. Kupilam wczoraj linkowana parke dla synka i super kurtke dla córki. Parka jest faktycznie rewelacyjna. Wzielam khaki bo sliczny odcien a corce taka gruba, taliowana lekko,prawie do kolan.Parka za 79,90 a dla corki za 74,90. Procz tego spodnie dla synka po 22,90-3 pary, i dla corki genialne rurki po 29,90- tez 3 pary. Wroclaw- Arkady. Odpowiedz Link Zgłoś
aniam123 Re: Cubus ma fajne ceny 02.01.17, 18:33 Byłam w Gliwicach w forum i nie widziałam żadnych przecenionych puchówek (przejściowych). Czy je rzeczywiście można jeszcze gdzieś kupić w takich cenach o jakich pisze autorka wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: Cubus ma fajne ceny 02.01.17, 20:18 Dzisiaj byłam w Szczecinie i przejściowe puchówki wisiały po 54,00 zł w większych rozmiarach. Na mniejsze dzieci nie zwróciłam uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
vierzieg40 Re: Cubus ma fajne ceny 05.01.17, 19:53 Nadal warto zajrzeć do Cubusa. Dziś w Galerii Mokotów (W-wa) kupiłam oliwkową parkę dla chłopca za 74,99zł na 134cm, były niebieskie kurtki "jak puchowe" za 54,99 zł, na młodszych chłopcach ładne parki za ok 55, "jak puchowe" za ok 40zł. Piżamy dla chłopców: dżersejowa z batmanem za 24zł, dżersejowa góra i dół z flaneli za 21zł, bokserki chłopięce dwupak za 14,99zł, szlafroki dla chłopców i dziewczynek po 23,99zł. Damskie piżamy po 30zł. Panie metkowały jeszcze ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Cubus ma fajne ceny 16.01.17, 21:12 Byłam dzisiaj w Rzeszowie. Na dziewczynkach sa parki granatowe cienkie z podszewka za 45zł, bluzy bawełniane z kapturem po 14,90. Jak patatajowa pisała trzeba ceny spr przy kasie, bo kazda bluza ma inna cena od 14,90 do 49.90. Nie rozumiem dlaczego nie chce im sie przemetkowywac. Pizamy po 24zł. Przy kasie sa przecenione majtki, skarpetki, czapki, pantofle po 14,99. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Cubus ma fajne ceny 16.01.17, 23:31 Byłam w MH, ogladałam tylko starsze dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
junia15 Re: Cubus ma fajne ceny 17.01.17, 11:08 A ktoś wie jak Plac Unii Warszawa? warto tam jechać? jest coś dla dziewczynek 7-8 lat? Odpowiedz Link Zgłoś