witka55 23.03.17, 20:46 W przypadku zwrotu 1 produktu zakupionego na Limango, a drugiego na Limango outlet, mogę je odesłać w 1 paczce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olesia301 Re: zwrot Limango a limango outlet 23.03.17, 22:27 o to ja też mam pytanie zamówiłam rzecz, za duża i chcę odesłać pełne zamówienie jakoś napisać, żeby oddali za przesyłkę też, czy sami oddają? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: zwrot Limango a limango outlet 23.03.17, 22:29 W outlecie każą odsyłać na własny koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: zwrot Limango a limango outlet 23.03.17, 22:36 acha, no to właśnie z outletu było, szkoda kurcze Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: zwrot Limango a limango outlet 24.03.17, 06:37 W jakim sensie? Bo za odsylke do limango zawsze sie płaci bez znaczenia czy zwykle czy outlet i tego nigdy nie zwracali. Co innego jesli reklamujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
limangopolska Re: zwrot Limango a limango outlet 24.03.17, 10:25 Jak najbardziej Tylko dołącz formularze zwrotu dz obu zamówień Odpowiedz Link Zgłoś
limangopolska Re: zwrot Limango a limango outlet 24.03.17, 10:26 Jak najbardziej tylko dołóż formularz zwrotu z obu zamówień. Odpowiedz Link Zgłoś
imiriam Re: zwrot Limango a limango outlet 24.03.17, 13:24 Oooo prosze, limangopolska ponownie sie uaktywniło. To korzystając z okazji ja poproszę o informacje na temat bonów. W czym Wam przeszkadzało, ze ludzie dzielili sie informacjami o dostępnych bonach - przecież ich ilośc była limitowana. Na jakich zasadach przydzielacie teraz bony i dlaczego klientom, którzy dużo u Was zamawiają nie przyznajecie tych nieszczęsnych bonów? Czy spadła Wam sprzedaż od zmiany "polityki bonowej"? Wiem, ze na żadne pytanie nie musicie odpowiadać, ale byłoby miło usłyszeć wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: zwrot Limango a limango outlet 24.03.17, 13:26 przyłączam się do pytań. w zeszłym roku wydałam u Was kupe kasy, naprawde dużo. Od czasu zmian w przyznawaniu bonów zamówiłam 2 razy ale jak była jakaś mega okazja. zdaje sobie sprawę, ze jest wielu klientów, którzy zamawiali i bez zniżek, ale myślę, że wielu Wam też odpadło Odpowiedz Link Zgłoś
limangopolska Re: zwrot Limango a limango outlet 25.03.17, 20:48 Tak jak poniżej - bony wciąż są przyznawane w ramach różnych akcji, promocji, akcji specjalnych. Można polecać limango Znajomym i odbierać bony za polecenia, uzupełnić formularz danych i odebrać bon za jego wypełnienie, mamy też bony urodzinowe. Odpowiedz Link Zgłoś
limangopolska Re: zwrot Limango a limango outlet 25.03.17, 20:46 Nie do końca chyba rozumiemy pytanie. Dla wygody i łatwiejszego korzystania zmieniliśmy system realizacji bonów dla Klientów, nie trzeba już wpisywać kodu, a bony są przypisywane bezpośrednio do konta. Bony są przyznawane w ramach różnych akcji i promocji, w tym oczywiście także osobom, które u nas regularnie kupują. Bierzemy też udział w różnych akcjach z bonami m.in. zakupy Avanti itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: zwrot Limango a limango outlet 25.03.17, 21:11 A to ciekawe. Ja kupuję regularnie, a bonu przypisanego do konta nie uświadczyłam co najmniej od roku. Zadałam wam nawet pytanie odnośnie polityki przyznawania bonów, ale nie doczekałam się odpowiedzi. Za formułkę dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: zwrot Limango a limango outlet 25.03.17, 21:33 tak mi to ułatwiło zakupy ze od paru miesiecy zadnego nie zrobiłam konto mozna miec u was jedno-20 zł za uzupełnienie jest jednorazowe, urodzinowe tez raz na rok. normalnie rozpieszczacie klientów Odpowiedz Link Zgłoś
imiriam Re: zwrot Limango a limango outlet 25.03.17, 21:52 Kłamstwo. Nie ma nic niezrozumiałego w zadanych pytaniach, ale jak sie nie chce odpowiedzieć ...to ok, niech i tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
imiriam Re: zwrot Limango a limango outlet 25.03.17, 22:03 Rozwijając - jeden jedyny raz, kiedy miałam dopisany bon do konta, to był chyba wrzesień i to do kampanii, która mnie nie interesowała (Carinii?), potem zupełnie nic, chociaż przed i po wydałam u was dużo pieniędzy. Tak jak napisała Patatajowa - 20 zł za uzupełnienie profilu, 50 zł raz na rok z okazji urodzin, 30 zł weekend zakupów??? To żart? Ja juz wam dziękuje, tym razem naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś