Dodaj do ulubionych

zwrot Limango a limango outlet

23.03.17, 20:46
W przypadku zwrotu 1 produktu zakupionego na Limango, a drugiego na Limango outlet, mogę je odesłać w 1 paczce?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: zwrot Limango a limango outlet 23.03.17, 21:27
      jes.
    • olesia301 Re: zwrot Limango a limango outlet 23.03.17, 22:27
      o to ja też mam pytanie

zamówiłam rzecz, za duża i chcę odesłać pełne zamówienie
      jakoś napisać, żeby oddali za przesyłkę też, czy sami oddają?
      • kanna Re: zwrot Limango a limango outlet 23.03.17, 22:29
        W outlecie każą odsyłać na własny koszt. uncertain
        • olesia301 Re: zwrot Limango a limango outlet 23.03.17, 22:36
          acha, no to właśnie z outletu było, szkoda kurcze sad
        • patatajowa Re: zwrot Limango a limango outlet 24.03.17, 06:37
          W jakim sensie? Bo za odsylke do limango zawsze sie płaci bez znaczenia czy zwykle czy outlet i tego nigdy nie zwracali. Co innego jesli reklamujesz.
    • limangopolska Re: zwrot Limango a limango outlet 24.03.17, 10:25
      Jak najbardziej smile Tylko dołącz formularze zwrotu dz obu zamówień smile
    • limangopolska Re: zwrot Limango a limango outlet 24.03.17, 10:26
      Jak najbardziej tylko dołóż formularz zwrotu z obu zamówień.
      • imiriam Re: zwrot Limango a limango outlet 24.03.17, 13:24
        Oooo prosze, limangopolska ponownie sie uaktywniło.
        To korzystając z okazji ja poproszę o informacje na temat bonów.
        W czym Wam przeszkadzało, ze ludzie dzielili sie informacjami o dostępnych bonach - przecież ich ilośc była limitowana.
        Na jakich zasadach przydzielacie teraz bony i dlaczego klientom, którzy dużo u Was zamawiają nie przyznajecie tych nieszczęsnych bonów?
        Czy spadła Wam sprzedaż od zmiany "polityki bonowej"?
        Wiem, ze na żadne pytanie nie musicie odpowiadać, ale byłoby miło usłyszeć wyjaśnienie.
        • agnieszka_mmm Re: zwrot Limango a limango outlet 24.03.17, 13:26
          przyłączam się do pytań.
          w zeszłym roku wydałam u Was kupe kasy, naprawde dużo.
          Od czasu zmian w przyznawaniu bonów zamówiłam 2 razy ale jak była jakaś mega okazja.

zdaje sobie sprawę, ze jest wielu klientów, którzy zamawiali i bez zniżek, ale myślę, że wielu Wam też odpadło
          • olesia301 Re: zwrot Limango a limango outlet 24.03.17, 14:08
            no i ciszaaaaaa
          • limangopolska Re: zwrot Limango a limango outlet 25.03.17, 20:48
            Tak jak poniżej - bony wciąż są przyznawane w ramach różnych akcji, promocji, akcji specjalnych. Można polecać limango Znajomym i odbierać bony za polecenia, uzupełnić formularz danych i odebrać bon za jego wypełnienie, mamy też bony urodzinowe.
        • limangopolska Re: zwrot Limango a limango outlet 25.03.17, 20:46
          Nie do końca chyba rozumiemy pytanie.
          Dla wygody i łatwiejszego korzystania zmieniliśmy system realizacji bonów dla Klientów, nie trzeba już wpisywać kodu, a bony są przypisywane bezpośrednio do konta. Bony są przyznawane w ramach różnych akcji i promocji, w tym oczywiście także osobom, które u nas regularnie kupują. Bierzemy też udział w różnych akcjach z bonami m.in. zakupy Avanti itp.
          • gaga-sie Re: zwrot Limango a limango outlet 25.03.17, 21:11
            A to ciekawe. Ja kupuję regularnie, a bonu przypisanego do konta nie uświadczyłam co najmniej od roku. Zadałam wam nawet pytanie odnośnie polityki przyznawania bonów, ale nie doczekałam się odpowiedzi. Za formułkę dziękuję.
          • patatajowa Re: zwrot Limango a limango outlet 25.03.17, 21:33
            tak mi to ułatwiło zakupy ze od paru miesiecy zadnego nie zrobiłam wink
            konto mozna miec u was jedno-20 zł za uzupełnienie jest jednorazowe, urodzinowe tez raz na rok. normalnie rozpieszczacie klientów tongue_out
          • imiriam Re: zwrot Limango a limango outlet 25.03.17, 21:52
            Kłamstwo.
            Nie ma nic niezrozumiałego w zadanych pytaniach, ale jak sie nie chce odpowiedzieć ...to ok, niech i tak bedzie.
            • imiriam Re: zwrot Limango a limango outlet 25.03.17, 22:03
              Rozwijając - jeden jedyny raz, kiedy miałam dopisany bon do konta, to był chyba wrzesień i to do kampanii, która mnie nie interesowała (Carinii?), potem zupełnie nic, chociaż przed i po wydałam u was dużo pieniędzy.
              Tak jak napisała Patatajowa - 20 zł za uzupełnienie profilu, 50 zł raz na rok z okazji urodzin, 30 zł weekend zakupów??? To żart?
              Ja juz wam dziękuje, tym razem naprawdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka