myga82 13.04.17, 14:53 Szukam legowiska dla średniej wielkości psa. Nie musi być jakieś szczególnie ładne, zależałoby mi żeby wierzchni materiał był zdejmowany do prania i żeby nie czuć było chińszczyzną. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_poz Re: Legowisko dla psa 13.04.17, 15:30 ja mam z tej firmy, kupowane na allegro, dokładnie takie w łapki jak na 1 zdjęciu. www.hobbydog.pl/legowiska/ponton.html kupiłam je z 6(?) lat temu. i jest nie do zdarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia-82 Re: Legowisko dla psa 04.08.17, 10:29 Potwierdzam, kupiłam właśnie tam Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennaburza1 Re: Legowisko dla psa 16.04.17, 18:06 polecamy kupić dużą poduchę ( koszt 15-25 zł) i kilka pokrowców flanelowych. u mnie to hit wszystkich zwierzaków. wypasiony koci domek czy nowe psie legowisko nie jest tak pożądane jak taka zwykła poducha. Odpowiedz Link Zgłoś
lynette.scavo Re: Legowisko dla psa 18.04.17, 14:11 u nas tak samo dla kotów, duża poduszka i co jakiś czas zmieniana poszewka Odpowiedz Link Zgłoś