drosetka 17.05.17, 14:39 Zdarza wam się tam kupować , jakie są jakościowo te ciuchy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nastjaa Re: Sklep kik 17.05.17, 14:48 Kupilam kiedyś kilka koszulek, bo potrzebowalam kiedyś na szybko - okazało sie,że sa źle skrojone, maja kiepski materiał. Mam jedne spodnie jeansowe - nie jest najgorzej, ale nie ma szału. Dziecięce też sa raczej słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: Sklep kik 17.05.17, 14:51 Z dziecięcych kupiłam kiedys córce 3 pary spodni - nie chciała w nich chodzić, mowila, że są niewygodne i ją gryzą. Odpowiedz Link Zgłoś
regego Re: Sklep kik 17.05.17, 14:51 Kupuje jeansy i koszulki dla syna Jeansy całkiem ok nie spodziewam się dużo po spodniach za 30zl ale co im przyznać trzeba są bardzo wygodne, noszę przy częstym praniu około pół roku. Fakt granatowe do pierwszych dwóch prań(jak nie chce się bawić w ocet) potrafią farbować. Ogólnie są na plus i lubię je. Koszulki dla dziecka nie odbiegają według mnie jakością od tych z sieciówek są naprawdę ok i dobrze się piorą(nie rozciągają się) no i często mają fajne obrazki Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Sklep kik 17.05.17, 19:18 kupuję czasem bluzki takie "po domu" mąż Tshirty, niektóre zaskakująco dobrej jakości. Zdecydowanie wyższy level niż Pepco, bliżej im do lepszych Lidlowych. Mam kilka dziecięcych - fajnie się noszą. Ale wiadomo, wszystko biorę do ręki i sprawdzam skład, żeby sztuczności nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
drosetka Re: Sklep kik 17.05.17, 14:58 Dzięki chodzi mi zwykle t-shity, szczerze mówiąc przyjechałam się już tyle razy na tych niby lepszych bo droższych koszulkach z sieciowek typu Reserved czy h&m ze niewidzie sensu już przepłacać, jak to jest na jeden sezon Odpowiedz Link Zgłoś
regego Re: Sklep kik 17.05.17, 15:20 To jest tak i w smaku i w h&m trafiłam na koszulki dla syna super ale i na takie które mają po praniu dekolt do pępka bo się rozciagnęły. W kiku kupuję te na licencji Star Wars itp i naprawdę nie narzekam. Na jeden sezon są naprawdę super potem i tak mi wyrasta no i nie żal mi wywalić jak coś się dzieje bo za tą cenę liczę się z tym Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Sklep kik 17.05.17, 18:50 Kupiłam kilka koszulek i sweterek dla syna. Sweterek - w zasadzie taka dzianinowa bluza - był świetny. Koszulki były z bardzo dobrego materiału, nic się nie zmechaciło, niestety nie dekatyzowali materiału przed szyciem i po pierwszym praniu odkształciły się w sposób przedziwny. Odpowiedz Link Zgłoś