Dodaj do ulubionych

Newsletter z GAP

08.09.17, 11:39
Czy dostajecie ostatnio newslettery z GAP? Kiedyś regularnie co kilka dni dostawałam maile z kodami rabatowymi, teraz od dłuższego czasu nic nie przychodzi. Aktualnie jest promocja na 40% dla nowych i obecnych subskrybentów newslettera, oczywiście nic nie dostałam. Zapisałam się ponownie na 2 różnych kontach i również nic nie przychodzi.
Obserwuj wątek
    • ilo9 Re: Newsletter z GAP 08.09.17, 12:00
      Nie wiem czy kody są personalizowane,ale spróbuj ten ;
      BG46WQN8NBGW. Ja wprawdzie w Uk,wiec nie wiem czy są takie same,ale spróbuj może akurat się uda.
      • smoczy_plomien Re: Newsletter z GAP 08.09.17, 12:08
        Ja mam inny.

Może dawno nie kupowałaś? Mi przestają przychodzić, jak długo nic nie kupię - w różnych sklepach.
        • corrina_f1 Re: Newsletter z GAP 08.09.17, 12:15
          Ja dostaję prawie codziennie, dziś chyba akurat nic nie było ale na pewno wczoraj.
    • makoja Re: Newsletter z GAP 08.09.17, 15:07
      Na starego maila, na którego robiłam zakupy ( poczta onet ) też nic nie dostaję, ale przed chwilą zapisałam się na newstellera z poczty gmail i kod przyszedł
      • kochanaurwiska13 Re: Newsletter z GAP 08.09.17, 17:32
        Do mnie przychodzą codziennie.
        PVGTN7BTWVBY-proszę aktualny kod na -40.
    • any-time Re: Newsletter z GAP 08.09.17, 19:15
      Dziewczyny dzięki za kody. Chyba jest jakiś problem z pocztą na o2 - z GAPa nic mi nie dochodzi, nawet nowe hasło do konta, bo starego zapomniałam. Do spamu też to nie wpada. Na hotmaila w końcu przyszło mi potwierdzenie zapisania się do newslettera.
      • patatajowa Re: Newsletter z GAP 08.09.17, 19:56
        przeciez na tymczasowe tez przychodza-sprawdzone smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka