alfa36 05.09.18, 23:41 Używacie? Co ewentualnie polecacie? Chcę rozpocząć zabawę w makijaż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju_mi Re: Kosmetyki Bell 06.09.18, 09:29 Od dwóch lat używam serii Bell Hypoallergenic i tę mogę polecić. Mam cerę reaktywną i wrażliwe oczy. Używam w zasadzie wszystkiego od podkładu przez puder, róż, tusz do rzęs, kredkę do brwi po błyszczyki, szminki itd. Jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Kosmetyki Bell 06.09.18, 13:39 ju_mi napisała: > Od dwóch lat używam serii Bell Hypoallergenic i tę mogę polecić. > Mam cerę reaktywną i wrażliwe oczy. > Używam w zasadzie wszystkiego od podkładu przez puder, róż, tusz do rzęs, kredk > ę do brwi po błyszczyki, szminki itd. Jestem zadowolona Ja również. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kosmetyki Bell 06.09.18, 10:47 Jesli nie jesteś nastolatką to radzilabym do tego podejść na poważnie. Nie polecam żadnych lakierów. Krem BB jeden z lepszych mają. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Kosmetyki Bell 06.09.18, 22:14 Zdecydowanie nie jestem już nastolatką ale na co dzień używam tylko kremu, fluidu i pudru sypkiego. Od wielkiego dzwonu makijaż u kosmetyczki... uwielbiam i chciałabym choć trochę posiąść jej umiejętności Odpowiedz Link Zgłoś