Dodaj do ulubionych

H&M zwrot_ kurier online

06.09.18, 20:12
Znowu za późno na telefon do DPD a nigdy nie udaje mi się zamówić kuriera na dedykowanej stronie. Wypełniam formularz i na końcu nic...... potwierdzenie nie dociera, kuriersię nie pojawia. Zgłaszałam kilka razy.....podobno pierwsze słyszą.
Czy coś robię źle?
Obserwuj wątek
    • kasia-1971 Re: H&M zwrot_ kurier online 06.09.18, 20:18
      Może nie potwierdzasz zgłoszenia?
      • iberka Re: H&M zwrot_ kurier online 06.09.18, 21:58
        potwierdzałam - na komputerze poszło, na telefonie nigdy.....
        • joagraba Re: H&M zwrot_ kurier online 06.09.18, 22:07
          To się cieszę, że pomogłam.
          • iberka Re: H&M zwrot_ kurier online 06.09.18, 23:24
            Dziękuję smile
    • joagraba Re: H&M zwrot_ kurier online 06.09.18, 20:28
      A robisz z telefonu czy na komputerze?
      Też tak miałam - na telefonie, poszło dopiero z laptopa.
      Zawsze warto też wyczyścić pamięć cache i ciasteczka.
      • iberka Re: H&M zwrot_ kurier online 06.09.18, 20:54
        Z telefonu....Dzięki! Spróbuję na kompie smile
        • kobieta_jakubowa Re: H&M zwrot_ kurier online 06.09.18, 22:16
          Na telefonie wybieram w zakładkach w przeglądarce "wersja na komputer" i wtedy przechodzi.
    • black_magic_women Re: H&M zwrot_ kurier online 08.09.18, 14:51
      Ja mam tak samo, a jak zadzwonię to muszę wysłuchiwać i z automatu i na żywo, że przecież online...
      • iberka Re: H&M zwrot_ kurier online 08.09.18, 15:33
        Nikt mi nigdy nie odesłał do zgłoszenia online. Wszystko grzecznie smile, ale teraz już wiem jak działa online
        • dammma Re: H&M zwrot_ kurier online 19.12.18, 23:35
          Nie wiedziałam, że trzeba potwierdzić- pewnie dlatego kurier nie przyjechał. Zawiozłam do żabki i paczka już czeka 7 dni na kuriera. Zgłaszałam w DHL-u i w punkcie zarządzającym żabkami i dalej nic. Niedługo mi minie 14 dni na odstąpienie od umowy i jeszcze kasy nie dostanę..... Masakra
          Dzisiaj kupiłam synowi koszulę w stacjonarnym i niestety jest za ciasna. Jutro muszę podjechać oddać. Jak teraz zwracają, gdy płaciłam kartą płatniczą- na kartę podarunkową czy na konto?
          • iberka Re: H&M zwrot_ kurier online 20.12.18, 00:12
            Teraz mają awarię systemu i wszystko trwa dłuuugo i do góry nogami. Zamówienia za pobraniem nieodebrane.......dostają zwrot na konto jakby były opłacone.
          • joagraba Re: H&M zwrot_ kurier online 20.12.18, 09:39
            H&M daje 28 dni na zwrot, terminem się w ogóle nie przejmuj. A zamieszanie potrwa jeszcze przez parę tygodni, trzeba się uzbroić w cierpliwość.
            • agnieszka_mmm Re: H&M zwrot_ kurier online 20.12.18, 12:47
              Ja też mam problem ze zwrotami 2 rzeczy ale to jest taka ściema ich moim zdaniem, bo dziwnym trafem dostaje powiadomienia o przyjęciu zwrotu paczki, ktorej nie odebrałam a te za które płaciłam od 2 tyg jakoś jeszcze nie doszły smile
              • indra2 Re: H&M zwrot_ kurier online 20.12.18, 12:54
                Jesli minelo 2 tyg, to ja dzwonie, podaje nr paczki i zamowienia i co zniego zwracalam i robia mi recznie zwrot, na drugi dzien mam pieniadze na koncie.
                • dammma Re: H&M zwrot_ kurier online 21.12.18, 11:04
                  Paczka dalej leży w Żabce. Zadzwoniłam dzisiaj ponownie do DHL-u, bo cyrki jakieś i do H&M. Na zwrot jest rzeczywiście 28 dni i jeszcze ręcznie mi ten czas wydłużyli. Mają działać w obu miejscach, aby w końcu kurier raczył ją zabrać. Zobaczę, czy w końcu pójdzie, bo już dzisiaj chciałam reklamacje składać. Brrr...
                  • dammma Re: H&M zwrot_ kurier online 21.12.18, 11:06
                    Już nigdy nie oddam paczki do żabki.
                    Dodam, że w końcu przy zwrocie w sklepie oddają gotówkę, jakby ktoś nie wiedział.
                    • agnieszka_mmm Re: H&M zwrot_ kurier online 21.12.18, 12:15
                      ooo naprawdę można zwracać w sklepach??
                      • iberka Re: H&M zwrot_ kurier online 21.12.18, 12:16
                        Podejrzewam, że tylko zakupy stacjonarne smile
                        • agnieszka_mmm Re: H&M zwrot_ kurier online 21.12.18, 12:31
                          łeee tak się ucieszyłam, bo mam sweter do zwrotu i zamrożoną kasę sad
                    • indra2 Re: H&M zwrot_ kurier online 21.12.18, 18:30
                      Ja oddaje do zabki i z h&m i z zalando lounge (wszystko dhl) i dziala to bez problemu pewnie zalezy gdzie.
                    • patatajowa Re: H&M zwrot_ kurier online 21.12.18, 19:16
                      co takiego? zabka oddaje kase przy zwrocie rzeczy z hm?
                      • iberka Re: H&M zwrot_ kurier online 21.12.18, 21:00
                        Zgubiłaś się w gąszczu komentarzy 😉
                      • indra2 Re: H&M zwrot_ kurier online 21.12.18, 21:54
                        Nie, tak fajnie niestety nie ma smile) oddaje paczki do zabki i dziala bez problemu, bo ktos pisal, ze u niego od ilus dni leza w zabce wink
                        • indra2 Re: H&M zwrot_ kurier online 21.12.18, 21:56
                          Tez sie juz zgubilam wink w zabce nie oddaja ale czy mozna zwracac w h&m stacjonarnie rzeczy kupione online?
                          • patatajowa Re: H&M zwrot_ kurier online 21.12.18, 22:02
                            nie i nigdy do tej pory nie mozna było zwracać, moze kiedys....
                            zwrot w stacjonarnych za towar zawsze był w taki sam sposób jak było płacone

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka