iberka 10.02.19, 16:11 28 dzień dziś, etykieta ważna do dziś, zwrot niemożliwy. Czy miałyście tak? To mój pierwszy zwrot z dhl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eowen Re: H&M zwrot dhl 11.02.19, 15:29 Skoro ważna do dziś, to powinnaś zamówić wczoraj kuriera. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: H&M zwrot dhl 11.02.19, 22:19 Czyli na zwrot nie mam 28 dni. Niemniej jednak zwrot spakowałam do innego zwrotu ( można) i kurier odebrał Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: H&M zwrot dhl 11.02.19, 23:11 Ja ostatnio zwracałam w jednej paczce produkty z czterech różnych zamówień (zwracałam akurat po 1 produkcie z każdego zamówienia), każdy produkt włożyłam do foli z etykietą zwrotu, etykietę do naklejenia dla kuriera DHL wybrałam jedną (tą która miała najbardziej odległy termin ważności), zwrot nadawałam w Żabce, Pan przy kasie wydrukował potwierdzenie nadania tej paczki. Zwrot dość szybko dotarł do H&M, zarejestrowali wszystkie 4 produkty, dość szybko dostałam zwrot pieniędzy na konto. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjkama Re: H&M zwrot dhl 14.02.19, 08:46 Szybko zwrot pieniędzy???? Mi zawsze rejestrują zwrot po 2 tygodniach od odebrania od kuriera a potem jeszcze na kasę czekam. Reserved rejestruje zwrot na drugi dzień po odebraniu przez kuriera a pieniądze są za 2-3 dni na koncie. Także hm tu wypada blado. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: H&M zwrot dhl 14.02.19, 11:11 Hehe jesli za "dość szybko" uznać zwrot po ok.3 tyg od odebrania paczki przez kuriera to tak. Działają dosc szybko 😁 W takim razie zara czy reserved to ekspres priorytetowy 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: H&M zwrot dhl 14.02.19, 18:46 29.01 otrzymali zwrot a 31.01 miałam pieniądze na koncie, przesyłkę nadawałam kilka dni wcześniej, nie pamiętam dokładnie którego, ale na pewno jakoś po 20tym, więc dla mnie dosyć szybko to zrealizowali. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjkama Re: H&M zwrot dhl 14.02.19, 22:44 To masz niebywałe szczęście albo specjalne przywileje w hm 😉 Ja jeszcze nigdy nie dostałam kasy wcześniej jak po 3 tygodniach od odebrania paczki przez kuriera. I zawsze rejestrują zwrot po dwóch tygodniach od czasu kiedy paczka do nich trafia. Bardzo to jest irytujące. Odpowiedz Link Zgłoś