Dodaj do ulubionych

H&M zwrot dhl

10.02.19, 16:11
28 dzień dziś, etykieta ważna do dziś, zwrot niemożliwy. Czy miałyście tak? To mój pierwszy zwrot z dhl
Obserwuj wątek
    • eowen Re: H&M zwrot dhl 11.02.19, 15:29
      Skoro ważna do dziś, to powinnaś zamówić wczoraj kuriera.
      • iberka Re: H&M zwrot dhl 11.02.19, 22:19
        Czyli na zwrot nie mam 28 dni. Niemniej jednak zwrot spakowałam do innego zwrotu ( można) i kurier odebrał
        • aga_tka81 Re: H&M zwrot dhl 11.02.19, 23:11
          Ja ostatnio zwracałam w jednej paczce produkty z czterech różnych zamówień (zwracałam akurat po 1 produkcie z każdego zamówienia), każdy produkt włożyłam do foli z etykietą zwrotu, etykietę do naklejenia dla kuriera DHL wybrałam jedną (tą która miała najbardziej odległy termin ważności), zwrot nadawałam w Żabce, Pan przy kasie wydrukował potwierdzenie nadania tej paczki. Zwrot dość szybko dotarł do H&M, zarejestrowali wszystkie 4 produkty, dość szybko dostałam zwrot pieniędzy na konto.
          • lucyjkama Re: H&M zwrot dhl 14.02.19, 08:46
            Szybko zwrot pieniędzy???? Mi zawsze rejestrują zwrot po 2 tygodniach od odebrania od kuriera a potem jeszcze na kasę czekam. Reserved rejestruje zwrot na drugi dzień po odebraniu przez kuriera a pieniądze są za 2-3 dni na koncie. Także hm tu wypada blado.
            • patatajowa Re: H&M zwrot dhl 14.02.19, 11:11
              Hehe jesli za "dość szybko" uznać zwrot po ok.3 tyg od odebrania paczki przez kuriera to tak. Działają dosc szybko 😁 W takim razie zara czy reserved to ekspres priorytetowy 😉
              • aga_tka81 Re: H&M zwrot dhl 14.02.19, 18:46
                29.01 otrzymali zwrot a 31.01 miałam pieniądze na koncie, przesyłkę nadawałam kilka dni wcześniej, nie pamiętam dokładnie którego, ale na pewno jakoś po 20tym, więc dla mnie dosyć szybko to zrealizowali.
                • lucyjkama Re: H&M zwrot dhl 14.02.19, 22:44
                  To masz niebywałe szczęście albo specjalne przywileje w hm 😉 Ja jeszcze nigdy nie dostałam kasy wcześniej jak po 3 tygodniach od odebrania paczki przez kuriera. I zawsze rejestrują zwrot po dwóch tygodniach od czasu kiedy paczka do nich trafia. Bardzo to jest irytujące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka