pdubno 18.10.04, 17:42 Mam prosbe, czy ktoras z Was ma kosz wiklinowy dla noworodka? OStatnio zobaczylam w necie i bardzo mi sie spodobał, ale nie wiem czy warto. Bardzo prosze o pomoc w podjeciu decyzji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4269m Re: KOSZ WIKLINOWY czy ŁÓŻECZKO? 18.10.04, 18:50 Urządziliśmy małemu pokoik z własnym łóżeczkiem ale i tak przez pierwsze 3 miesiące spał w naszej sypialni w koszu wiklinowym. Było to ułatwienie przede wszystkim dla nas.jednak po czasie zaczęło brakować Mikiemu miejsca i wrocił do siebie. Jeszcze jedno- kupiliśmy łóżeczko o tych większych rozmiarach (140/70), które potem można przerobić na tapczanik.Powodzenia w podejmowaniu decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: KOSZ WIKLINOWY czy ŁÓŻECZKO? 18.10.04, 22:57 Ja tez mialam na poczatku kosz wiklinowy na stojaczku, z ktorego mozna bylo ten kosz zdjac. Bardzo sobie chwale to rowiazanie. Kosz z poczatku nie zajmowal duzo miejsca a mozna go bylo przenosci wszedzie gdzie przebywalismy (mam dom z pietrem)wraz ze spiacym dzieckiem Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
rosiee Re: KOSZ WIKLINOWY czy ŁÓŻECZKO? 19.10.04, 01:58 podobny watek, bo tez o koszu, z podforum Niemowle: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=16378873&wv.x=2&a=16378873 Odpowiedz Link Zgłoś