ddorotta 09.06.19, 16:05 Rzucili birkenstockami na limango i kodem mi rzucili też, postanowaiłam nabyć 1 w życiu parę. I mam dylemat, czy jest różnica między paskami ze skóry naturalnej a tym ich "innym materiałem"? Może któraś ma i doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_mmm Re: Birkenstock 09.06.19, 16:52 Ja mam te z naturalnej skóry i trochę trzeba się nameczyc, żeby je dopasować. Teraz kupowałabym z tego ich bikoru czy czegoś tam. Mój mąż ma i są super. Założył i poszedł. Co roku też kupuje dzieciom sandały i nie mieli nigdy otarc Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Birkenstock 09.06.19, 18:23 Mój mąż szczerze nienawidził tych sandałów😬 Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Birkenstock 09.06.19, 18:48 kupiłam raz i szybko sprzedałam. nie na moje stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: Birkenstock 10.06.19, 07:57 Trzeba się przyzwyczaić na początku. Ale dla kogoś kto ma plaskostopie poprzeczne jak ja i zna ten specyficzny ból stop to birkenstocki są wybawieniem. Odpowiedz Link Zgłoś