colline 11.11.04, 09:34 Czy wiecie gdzie (oprócz Allegro) przez internet mogę kupić NOWE buty Bartek? Pozdrawiam, colline Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marikamar Re: Buty Bartek przez internet 11.11.04, 10:00 Witam!! Według mnie kupowanie dziecku buty przez internet to nie najlepszy pomysł Przecież, trzeba je dziecku przymieżyć. Pozdrwaiam przemyśl to Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Buty Bartek przez internet 11.11.04, 12:02 Spokojnie można kupić przez internet, o ile cena będzie korzystna. Najpierw mierzysz w normalnym sklepie, jak już znasz rozmiar i fason zamawiasz taki same przez interenet. Tylko cena wraz z kosztami przesyłki musi być odpowiednio niska. Niestety nie znam namiarów na internetowe BArtki, choć sama chętnie bym kupiła. Na Allegro nie lubię robić zakupów. Wolę normalne sklepy internetowe. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
colline Re: Buty Bartek przez internet 11.11.04, 15:11 marikamar napisała: > Witam!! > Według mnie kupowanie dziecku buty przez internet to nie najlepszy pomysł > Przecież, trzeba je dziecku przymieżyć. > > Pozdrwaiam > przemyśl to Buty już mierzyłam mojemu dzieciaczkowi w "normalnym" sklepie. Wiem, jaki chcę model i rozmiar.Myślałam, że przez internet kupię teraz takie, jakie chcę. Pozdrawiam. colline Odpowiedz Link Zgłoś