mysiam 15.11.04, 08:58 gdzie mogę kupic w/w płytkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanna Re: płta dvd z Teletubisiami 15.11.04, 13:54 Ja kupowałam w Smyku - Teletubisie mówią dzień dobry i Zatańcz z T., na jednej płytce. Ale to było ok. pół roku temu. Są też w BBc Prime, drwa razy dziennie, jak masz kablówkę. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: płta dvd z Teletubisiami 15.11.04, 14:05 wiem ,że są w BBC PRIME ....ale odkąd mój syn przez przypadek zobaczył teletubisie właśnie na bbc....nie mam spokoju...chodzi po domu i jak sobie przypomni-a często tak się dzieje to woła mama,mama i ..pokazuje na brzuszek- z tym Mu sie one kojarzą..Często jest afera ,bo np o10 rano sobie przypomina ha! no cóż będę szukać ,pozdrawiam,mysiam Odpowiedz Link Zgłoś
aska_mama_wiki Re: płta dvd z Teletubisiami 15.11.04, 13:58 Ja kupiłam tą płytę w Media Markt, ale to było ponad 2 lata temu więc nie wiem czy nadal jest dostępna. Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: płta dvd z Teletubisiami 15.11.04, 15:07 Ja kupilam w Empiku plytke z dwoma filmami kosztowala ok 70zl Jakos w styczniu Odpowiedz Link Zgłoś