Dodaj do ulubionych

Prezenty na Gwiazdkę ????

18.11.04, 10:10
Czy macie pomysł co kupić swoim pociechom na Gwiazdkę??
Mam 17 miesięcznego synka, czekam na pomysły.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • martael Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 18.11.04, 10:22
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=17611245
    • a.chudziak Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 18.11.04, 10:23
      A co powiesz na takie cos do wkładania klocków w dziurki o różnym kształcie,do
      tego jest oczywiście komplet klocków w różnych kształtach, zabawka logiczna,
      może się Kubusiowi spodoba?
      Pozdrowionka sle Twoja internetowa przyjaciółka
      • madzialena2 Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 18.11.04, 11:08
        Kubuś już ma takie klocuszki i bardzo sie nimi lubi bawić pa
        • pia_ Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 18.11.04, 12:32
          Zobacz sobie wszystkie wątki o zestawach Little People Fischer Price min Farma,
          Arka itp. Napisałam specjalny watek o promocjach w hipermarketach na te
          zabawki. Na pewno warto zobaczyć do Carrefoura na Remizę strażacką i małe
          pojazdy, dla takiego młodego mężczyzny będą niezłą zabawą.
    • madzialena2 Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 23.11.04, 10:26

• madzialena2 Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 23.11.04, 10:28

• madzialena2 Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 23.11.04, 11:05

• madzialena2 Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 23.11.04, 11:30

• madzialena2 Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 23.11.04, 11:33

• a.chudziak Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 23.11.04, 11:48
        Te bobasy to chciałyby najlepiej wszystkie zabawki ze sklepu, hihi
    • madzialena2 Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 23.11.04, 11:54
      masz racje Aniu a co to bedzie później!!
      • martael Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 23.11.04, 12:19
        Ja dla Gutka (15,5 mies. w święta) mam na razie taką listę prezentów:
        -jakiś zestaw klocków MegaBloks Maxi- Gut dostał już ode mnie awansem na
        Mikołaja autobus z MegaBloksami i jak na razie mamy hit-zabawkę. Pakuje do
        środka klocki i co się tylko da i niezmordowanie zasuwa na czworakach po domu...
        - garaż albo farma Little People
        - tablica żelowa Fisher Price
        - stolik edukacyjny Playskool (jeszcze tego nie obejrzałam i nie wiem czy "się
        nada")
        -jakiś wieeelki samochód - najlepiej wywrotkę albo betoniarkę
        W grę wchodzą 2-3 rzeczy, o ile będą to prezenty "od wszystkich". Ode mnie będą
        MegaBloksy i tablica FP, jak dam radę finansowo. Jak nie - same klocki.
        • pia_ Re: do martael 23.11.04, 12:43
          Widziałam wczoraj ten autobusik z klockami MegaBloks i się poważnie
          zastanawiałam, bo młoda kocha samochodziki, no i te klocki w środku. Ale na
          moje oko klocki nie wyglądały zbyt solidnie i nie wiem czy nie lepiej kupić
          Lego. Moze mi doradzisz?
        • pia_ Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 23.11.04, 12:48
          Ach, no i właśnie kupiłam wczoraj Farmę FP, a w sobotę Stajnię. Wieczorem
          rozłożyliśmy to na dywanie i mieliśmy świetną zabawę, a malutka słodko sobie
          spała na górze i nie widziała jaka radochę mają "starzy" z Jej zabawki (musi
          poczekać do 6 grudnia).
          • martael do pia_ 23.11.04, 13:12
            Niestety nie mam tak naprawdę porównania z Lego, bo mieliśmy tylko L. Baby, ale
            Bloksy są moim zdaniem dobrze wykonane. Obejrzałam parę zestawów z Duplo i
            zdecydowałam, że będziemy kupować Bloksy - po prostu bardziej mi podeszły.
            Trudno mi jednak doradzać.
            MegaBloks też ma farmę, z dźwiękami, ale taką bardziej "klockową". Ta z FP jest
            super. Bardzo mi się podoba.
            Aha, a tu m.in. można obejrzać Bloksy Maxi:
            tinyurl.com/6h834
            • pia_ Re: do pia_ 23.11.04, 13:28
              Ja myślałam o Lego Quatro - wielgachne "prawdziwe" klocki w sam raz dla
              malutkich łapek. To nowość i niewiele ludzi je kupiło, ale te mamy które je
              sprawiły pociechom są zachwycone.
              • cubus1 Re: do pia_ 23.11.04, 13:40
                Pia my mamy i duplo i mega blocks.
                Mega block sa tez dobrze wykonane,nie lamia sie, tyle ze oblaza i szybko robia
                sie na nich ryski( ale to drobiazg i raczej czepliwosc z mojej strony).
                O wiele latwiej sie je naklada od Duplo a trudniej od Primo.Dla mnie to takie
                przejsciowki pomiedzy primo a duplo.
                Teraz oddalam wszystkie Mega block do Babci aby mi sie nie mieszaly i aby tam
                maluch mial klocki wiec nie pamietam juz jakie to byly konkretne zestawy.

a co ciekawe po tych duzych klockach mega blocks sa takie mniejsze identyczne i
                pasujace do duplo.
                Koncze bo maluch wola,Jak bedziesz miala jakies pytania,pisz z checia odpowiem
                • pia_ Re: do cubus1 23.11.04, 13:59
                  Dzięki wielkie, niedługo awansujesz na mojego I Doradcę ds Zabawek smile No to
                  chyba zamiast Lego Quatro skusimy się na ten autobusik z klockami za 50 zł i
                  zobaczymy co będzie. Kusi mnie także kareta z dyni dla Kopciuszka, ale myślę,
                  że młoda jeszcze nie doceni w pełni walorów artystycznych, a zwłaszcza barwnych
                  tej zabawki smile)
                  www.megabloks.com/eng/products/description.php?iID=326&subCat=18
        • ewailech Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 01.12.04, 00:38
          A gdzie mozna kupić taką tablicę żelową?
    • madzialena2 Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 25.11.04, 12:23
      • a.chudziak Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 25.11.04, 12:38
        Chyba skusze sie też na farmę i te klocki...pozdrawiam, a i gratulację Madzia
        za piękny napis Kubuś!!!!
        • madzialena2 Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 29.11.04, 10:48
          W hypernowej jest bardzo dużo super zabawek dla chłopców firmy WADER np. super
          kolejka alko autostrada za 59,90
    • a.chudziak Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 29.11.04, 10:47
      Hej mamy dajcie jeszcze jakieś propozycje bo Mikołajki tuż tuż!
      • iwek33 Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 29.11.04, 20:15
        Mój mały 18-miesięczniak otrzyma z okazji Mikołaja mały zabawkowy telefon (
        dzwoni, świeci i można w nieskończoność naciskać klawisze w przeciwieństwie do
        naszego rzeczywistego telefonu, który ciężko to znosi), książeczkę o Myszce
        Klementynce, i zwierzątka do farmy Lego duplo (odkupione na Allegro). Pod
        choinką znajdzie garaż z Wadera ( ten najprostszy dla małych dzieci), ze dwa
        autka metalowe (uwielbia je podkradać starszemu bratu) i zabawki do kąpieli
        Fisher Price
    • pyza15 Re: Prezenty na Gwiazdkę ???? 01.12.04, 11:24
      Dla Kubusia (3 latka) kupiliśmy (także babcie, ciocie) klocki Lego, ciastolinę,
      kolejkę, jakiś samochód i oczywiście książki.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka