nasmah 23.11.04, 13:43 Dziewczyny, czy macie może jakieś opinie na temat fotelika Ramatti (dla dzieci powyżej 9 kg)? Czy ktoś ma taki fotelik? Dziękuję za opinie, Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minia76 Re: fotelik Ramatti 23.11.04, 13:57 Tak ja mam model Venus i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Mam go od 4 miesięcy. Kosztował ok. 260 zł. Pozdrawiam, Minia Odpowiedz Link Zgłoś
miszenka7 Re: fotelik Ramatti 23.11.04, 15:03 Tak, tak my kupilismy ramatti venus dla naszego babla i jestesmy strasznie zadowoleni. Jest na licencji maxi cosi i niczym jakosciowo od fotelikow orginalnych nie odstaje. A przy tym swietna cena. Pozdrawiam, marta Odpowiedz Link Zgłoś
anaj75 Re: fotelik Ramatti 23.11.04, 18:07 My też kupiliśmy i jest ok - wygodny, łatwo się go obsługuje, ma bardzo szeroki zakres zmiany pozycji, jak na foteliki z tego przedziału wagowego. Fakt, wygląda bardzo podobnie do Maxi Cosi. Ciekawi mnie skąd masz informację, że jest na ich licencji? Pozdrawiam. Jana Odpowiedz Link Zgłoś
magdaijulia Re: fotelik Ramatti 23.11.04, 22:18 Hej; My jeździmy w tym foteliku od wiosny '04; spisuje się wspaniale, dużo różnych pozycji, jest szeroki i wygodny dla Julii (jest raczej dużym dzieckiem); cena też jest do przyjęcia; goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nasmah Re: fotelik Ramatti 24.11.04, 09:17 Bardzo dziękuję za opinie! Już nie mam wątpliwości, czy go kupić, pozostaje tylko wybór koloru ) Ania Odpowiedz Link Zgłoś