monia2000 21.12.04, 13:11 Nie wiecie przypadkiem czy w H&M we Frankfurcie można płacić złotówkami? Bardzo proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misialla Re: H& M Frankfurt n/O 21.12.04, 23:47 Myślę, że nie. Nie słyszałam, żeby ktoś płacił w złotówkach, ani nigdy nie widziałam tam żadnej informacji na ten temat. Zawsze możesz zapłacić kartą, jeśli nie możesz zapłacić w EUR. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
monia2000 Re: H& M Frankfurt n/O 22.12.04, 08:35 Dzięki za odpowiedź Po prostu jadę służbowo do Słubic i przy okazji chcemy zajrzeć do H&M, ale jeśli nic ciekawego nie będzie to szkoda wymieniać złotówek na euro. A nie wiesz przypadkiem jaki kurs biorą do rozliczenia karty VISA? Nigdy jeszcze nią nie płąciłam za granicą, a nie chciałabym, żeby koszty przerosły wartość zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
mickie Re: H& M Frankfurt n/O 22.12.04, 22:37 karty Visa oparte są o walutę USD, tzn. podczas zakupu w unii jest przeliczenie EUR-USD-PLN, traci się tylko na przewalutowaniu (są ceny kupna i sprzedaży, bank zarabia ) pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: H& M Frankfurt n/O 24.12.04, 12:04 często płacę w Nieczech kartą,dla mnie to wygoda bo nie zostają mi niewydane euro w kieszeni,przelicznik minimalnie się różni,w kantorze eoro było po 4,19 mi na karcie policzyli po 4,21 Odpowiedz Link Zgłoś