guga74 01.02.05, 15:40 Gdzie dostanę taki nowy wózek? Internet lub sklepy z wózkami. Proszę o namiary. Kolor czerwony - koniecznie. Pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadawida1 Re: Chicco London - gdzie? 01.02.05, 16:51 Chicco London kupowałam na wyprzedaży jakoś na jesieni i tez chciałam czerwony, ale niestety nie mieli go nawet w hurtowni chicco na Polskę (dzwoniłam). Sprzedawczyni powiedziała mi że jest to wyprzedaz tych wózków, mówiła że na wiosne może sie pojawią albo będzie jakis nowy model. Odpowiedz Link Zgłoś
guga74 Re: Chicco London - gdzie? 01.02.05, 18:30 Dzięki, ja mam podobne informacje. Szkoda. Szukam takiego wózka dla koleżanki. - Pozdrawiam - Aga, mama Błażeja "Kto widzi wszystko w czarnych kolorach temu już z rana słońce zachodzi" Odpowiedz Link Zgłoś
yennaxoxo Re: Chicco London - gdzie? 01.02.05, 22:18 Aga zobacz na www.baby.com.pl jest to sklep internetowy. w dziale promocje widzialam o ile sie nie myle! wlasnie ten wozek i jest przeceniony.sklep jest o.k.kupilam tam wozek dla swojej dziecinki Pozdrawiam mama Filipa (08.01.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
guga74 Re: Chicco London - gdzie? 01.02.05, 23:48 Niestety tam już nie ma Ale sklep rzeczywiście duży asortyment. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Chicco London - gdzie? 02.02.05, 09:35 www.temar-info.com.pl/wozki.html#chicco niby jest, ale pewnie trzeba by się dowiedzieć www.temar-info.com.pl/kontakt_c.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasik111 do guga74 03.02.05, 21:32 Mam pytanie, czy odpowiedzieli Ci z tego sklepu. Też szukam wszędzie tego wózeczka. Mam pytanie jaka jest aktualnie jego cena. Odpowiedz Link Zgłoś