madzialena11 06.02.05, 10:17 Jestem na etapie kupowania spacerówki i za nic nie mogę się zdecydować (za dużo tego). Dodam, że chodzi o wózek dla dziewczynki. Proszę pomóżcie! Podaję link : www.akord.poznan.pl/wozki_przewozowe_pliko.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebewawa Re: Pomóżcie mi podjąć decyzję - kolor tapicerki 06.02.05, 12:12 Hej Ja bym wybrała pomiędzy czerwonym a pomarańczowym. Odpowiedz Link Zgłoś
ewabart Re: Pomóżcie mi podjąć decyzję - kolor tapicerki 06.02.05, 16:10 a ja czarny lub ten granatowo srebrny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: Pomóżcie mi podjąć decyzję - kolor tapicerki 06.02.05, 17:41 z tych na fotkach podoba mi się oasis ,to ten waniliowo niebieski,ale ja mam chłopca,sama ostatnio kupilam ale atlantico w kolorze czerwono bezowym,cherry cola,z tego co wiem maja jeszcze kilka w akordzie,jest najładniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
anettab Re: Pomóżcie mi podjąć decyzję - kolor tapicerki 06.02.05, 18:02 Hej, ja kupiłam dla dziewczynki wózek (Pramette)w kolorze safari, jest prześliczny!!!!! Podoba się wszystkim. Poza tym wyobraź sobie ubraną dziewczynkę na różowo czy niebiesko w pomarańczowym (hip-hop) wózku. Nie ma ładniejszego w tegorocznej kolekcji niż safari. W ubiegłym roku najładniejszy był fiori, w tym sezonie niestety nie do zdobycia Pozdrawiam, Aneta, 38tc Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Pomóżcie mi podjąć decyzję - kolor tapicerki 06.02.05, 18:42 Mnie sie podoba ten blekitno-kremowy. na takim tle ladnie bedzie wygladala dziwczynka ubrana i na rozowo i na czerwono (i w innych kolorach oczywiscie tez). Sama mialam dla starszej corki wozek oliwkowo-bezowy i niestety nie zawsze ta kolorystyka dobrze wygladala z ubrankami malej. A teraz mam wozek czarny, wiec dosyc uniwersalny kolorek aga Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: Pomóżcie mi podjąć decyzję - kolor tapicerki 06.02.05, 18:59 Dziękuję za odpowiedzi tylko szkoda, że wszystkie są inne...)) Ja również miałam wózek głęboki oliwkowo beżowy i teraz chciałabym bardziej uniwersalny kolorek... Odpowiedz Link Zgłoś
martael Re: Pomóżcie mi podjąć decyzję - kolor tapicerki 07.02.05, 16:25 To ja jeszcze inaczej. Polecam najklasyczniejszy wśród kolorów PP. Granat w kratkę ostatni w ofercie. Kolor jest super w mojej opinii praktyczny. Świetnie się łączy ze wszystkimi innymi kolorami. Poza tym granaty są na tyle popularne wśród wózkowych firm, że z łatwością dopasujesz sobie śpiworek, torbę itd. No i jest świetny, jeżeli ktoś nie bardzo lubi "błyszczeć" wózkiem po ulicy. Piszę to jako osoba, która szczerze nie cierpi granatów i niebieskości, ale która mimo wszystko kupiła sobie, trochę z przypadku, Atlantico w takim kolorze. To nie jest mój pierwszy wózek, ale kolor i model - najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Już kupiłam!!! 07.02.05, 20:44 Przez przypadek udało mi się kupić taniej i traf chciał, że to kolor granatowy w krateczkę... A tak się zarzekałam, że nigdy granatowy.... )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 do madzialena11 08.02.05, 10:03 i jak się w rzeczywistości prezentuje ten kolorek? bo również mam ten sam dylemat co ty, a też podoba mi się granat Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: do madzialena11 08.02.05, 10:26 Powiem Ci, że na żywo widziałam tylko granatowy w dużą kratkę i pomarańczowy, ale ten granat co mam (mała krateczka) jest naprawdę ładny. Uniwersalny i co ważne niebrudzący(boję się tylko, żeby nie płowiał). Ale spodziewałam się że wózek będzie wyglądał gorzej. Pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Już kupiłam!!! 08.02.05, 22:25 madzialena11 napisała: > Przez przypadek udało mi się kupić taniej i traf chciał, że to kolor granatowy > w > krateczkę... A tak się zarzekałam, że nigdy granatowy.... )) Ja podobnie ostatnio kupowalam Emmaljunge. Chcialam inny kolor, ale jak znalazlam wozek o ponad 200zl tanszy niz w najtanszym znalezionym przeze mnie miejscu, w dodatku z torba, to zdecydowalam sie kupic czarny, choc normalnie takiego koloru bym nie wybrala. pozdr, aga Odpowiedz Link Zgłoś