piotrekbichta 17.02.05, 23:31 Czy ktoś może był już w Maximusie w Nadarzynie. Interesuje mnie czy są tam jakies fajne sklepy z artykulami dziecięcymi - ubrania , zabawki? i czy tylko mozna tam kupowac hurtowo czy detalicznie tez? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama.78 Re: Maximus w Nadarzynie 18.02.05, 20:19 więcej sklepów jest dla kobiet i mężczyzn. Czynne są tylko 2 hale, z czego połowa stoisk jest w przygotowaniu do sprzedaży. Niby czynne do 19.00 w tygodniu, a o 17.00 już było prawie wszystko zamknięte. W hali B widziałam tylko dwa sklepy z rzeczami dla dzieci; nie ma zabawek. Bardziej polecam "Chińczyków" i "Turków" w Wólce Kosowskiej - Centrum GD. To tylko parę km od Nadarzyna - w stronę Krakowa przy Al. Krakowskiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miskaa Re: Maximus w Nadarzynie 20.02.05, 11:40 bylam w maximusie! nic ciekawego, lepsza wolka kosowska, znacznie wiecej pawilonow i wiekszy wybor, w maximusie jedynie w hali B byly moze ze trzy , cztery pawoliny z ubrankami,ale nie bylo powalajacego wyboru, mialam nadzieje na cos znacznie lepszego. W cenach tez nie ma rewelacji, bluzeczki na 4 latka po 25-30 zl! za tyle to ja moge kupic i w sklepach w swoim miescie. pozdr Monika Odpowiedz Link Zgłoś