anet1 10.03.05, 18:28 Witajcie, Może ktoś się orientuje czy w Galerii Kazimierz będzie sklep H&M? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia_75 Re: H&M Kraków 10.03.05, 20:51 A to nie tam ma być otwarty H&M 16 marca? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: H&M Kraków 10.03.05, 21:30 A co z H&M w M1??????? Kiedy tam otwierają??? Proszę napiszcie mamy z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kssia Re: H&M Kraków 10.03.05, 21:53 tak w Galerii Kazimierz bedzie H&M otwarcie 16.03 Wisi juz ogromny neon przed wejściem do Galerii. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onikat Re: H&M Kraków 10.03.05, 22:25 Słyszałam że w M1 ma być otwarcie H&M 17-tego marca Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: H&M Kraków 10.03.05, 23:04 A w którym ma byc dział dziecięcy???? Zamierzam przyjechać na otwarcie, tylko nie wiem do którego? Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: H&M Kraków 11.03.05, 12:06 Jeżeli chodzi o M1, to w ostatnią sobote widziałam kartke na szybie tamtejszego H&M, że otwarcie 8 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
anet1 Re: H&M Kraków 11.03.05, 13:18 Ja czytałam w Dzienniku, że otwarcie Galerii Kaziemierz 17-stego marca. Pewnie jakiś błąd się wkradł. Pozdrawiam, Anet Odpowiedz Link Zgłoś
miaga1 Re: H&M Kraków 11.03.05, 20:12 Czaść mamusie, gdzie jest ta Galeria Kazimierz, bo dawno nie byłam w Krakowie, czy to jest gdzieś w okolicy centrum. Podajcie jakiś namiar Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
aspidisca Re: H&M Kraków 12.03.05, 15:54 Galeria Kazimierz została wybudowana na tzw "Grzegórzkach", tam gdzie kiedyś były zakłady mięsne. Czyli prawie centrum. I nad Wisłą. Mniej więcej tam gdzie ul. Daszyńskiego dochodzi do Wisły. Można tam dojś/dojechać od Hali Targowej, albo od mostu na Starowislnej, albo od Nowego Mostu Grzegórzeckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Prawdopodobnie nie będzie działu dziecięcego 13.03.05, 23:04 Poszukajcie na stronie H&M. Dział dziecięcyjest tylko w Gdańsku, Poznaniu, Szczecinie, W-wie, Wrocławiu, natomiast w Czeladzi, Gdyni i Krakowie - NIE. Pozdrawiam, jakby jednak był to dajcie znać)) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: Prawdopodobnie nie będzie działu dziecięcego 14.03.05, 11:37 To byłoby straszne!!!! Ale ja sprawdzałam na tej stronie i nie ma tam żadnych informacji na temat sklepu poza tym że będzie w krakowie i w czeladzi, nie ma tam mowy o żadnych działach, ani damskich, ani męskich, ani dziecięcych więc myślę że po prostu jeszcze nie zamieszczono tej informacji, bo jeszcze nie jest otwarty. Nie ma też mowy o adresie, po prostu nic poza wymienioną nazwą miasta. No chyba że coś źle sprawdziłam. A data 16 marca jest nadal aktualna? Napiszcie bo mam do Krakowa 80 km i nie chcę jechać na darmo) Odpowiedz Link Zgłoś
axa2002 Re: Prawdopodobnie nie będzie działu dziecięcego 14.03.05, 13:53 podajcie tez adres strony o ktorej mowicie jakos nie moge namierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: Prawdopodobnie nie będzie działu dziecięcego 14.03.05, 14:03 www.hm.com Odpowiedz Link Zgłoś
zeta10 Re: H&M Kraków 14.03.05, 15:42 faktycznie też słyszłam, że ma w Krakowie nie byc działu dzieciecego. w czeladzi podobno tak. a kiedy dokładnie otwarcie w czeladzi? Zeta Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: H&M Kraków 14.03.05, 17:56 zeta10 napisała: > faktycznie też słyszłam, że ma w Krakowie nie byc działu dzieciecego. To niedobrzeMam nadzieje,ze się mylicie Odpowiedz Link Zgłoś
paulamamazu Re: H&M Kraków 15.03.05, 01:02 no chyba mnie trafi jak nie będzie dziecięcego.żle kombinują bo jak jadę sobie coś kupić to wracam oczywiście obładowana rzeczami dla zuzi a dla siebie nic (zdaje się że nie tylko ja tak mam)coś czuję że 16 będzie tam niezły tłok) Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Link H&M 15.03.05, 18:43 www.hm.com/pl/hm/store/store_concept.jsp Nie wiem czy dobrze skopiowałam ale tu można znaleźć info o sklepach i działach jakie tam są albo mają być Odpowiedz Link Zgłoś