marmia 13.04.05, 16:17 Witam, czy ktos mysli lub juz nabyl ten wozek? prosba o opinie pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lgosia1 Re: quinny zapp? 13.04.05, 17:09 poszukaj w wyszukiwarce - było trochę opinii Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaka Re: quinny zapp? 13.04.05, 19:45 Mama ten wózek od kilku miesięcy i jestem zadowolona. Póki co, używam do jako stelaż do fotelika, bo to wózek dla większego biegającego malucha. To taki typowy podręczny wózek, który łatwo zapakować do samochodu, jest super zwrotny, bez problemu prowadzi się go jedną ręką. Nie jest to pojazd typowo spacerowy, chyba że maluch nie sypia na spacerach, siedzenie ma wygodne - tak mi się przynajmniej wydaje . Poza tym jest śliczny i małej też się podoba. Nie żałuję, że go kupiłam, bo bardzo nam się przydaje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: quinny zapp? 13.04.05, 20:42 tymczasowo używamy jako stelaża do fotelika. Jestem bardzo zadowolona. Mały, lekki, bardzo zwrotny. Siedzisko spacerowe dosyc spore (mój czterolatek się zapakował i chciał w nim jeździć). Wadą jest brak malutkiego koszyczka ale ja zakupiłam sobie torbę, idealnie pasującą i jest OK pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś