Dodaj do ulubionych

Cast25-nowe Epso info

IP: *.access.telenet.be 30.09.10, 22:23
Byc moze kogos (a szczegolnie tych z FG1,FG3,FG4,ktorzy ciagle sa na listach i poszukuja pracy w instytucjach,podobno jest ich spora grupa) ta informacja zainteresuje-zadowoli
europa.eu/epso/success/news/news13_en.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: aksa Re: Cast25-nowe Epso info IP: *.217.147.42.coditel.net 01.10.10, 07:42
      Milo Ann,ale jak sie nie ma znajomosci to i przedluzenie listy nic nie da:(
      • Gość: anbxl Re: Cast25-nowe Epso info IP: 91.194.202.* 01.10.10, 11:16
        Uwazam,ze bardzo mylisz sie....bo czasem znajomosci nie pomagaja,gdyz wielu w instytucjach jest poprawnych politycznie ....Tu czasem potrzeba szczescia-w bazie danych ERL jest tysiace kandydatow.Logiczne,ze nie dla wszyskich starczy miejsc.Czasem szczesciu mozna pomoc poprzez wysylanie spontanow.Z tego co slyszalam to zrobili w tym roku egzamin na CAST FG2,bo brakuje ludzi,a wielu AC koncza sie kontrakty wkrotce.Jezeli chodzi o pozostale grupy to zapotrzebowanie jest duzo mniejsze i dlatego wielu jest na listach rezerwowych
        • Gość: aksa Re: Cast25-nowe Epso info IP: *.217.147.42.coditel.net 01.10.10, 11:36
          no ja niestety nie fg 2 ,a spontany to juz sobie wysylalam i z tym samym efektem -a za 2 ugim razem uprzejma Pani z HR napisala do mnie bym przestala wysylac spontany bo inaczej zadnej pracy na zlosc mi nie dadza .Bylo to po drugim .(Nie wiedzialam ze wysylanie spontanow jest zabronione i moze doprowadzic do ubocznych skutkow).Bardzo milo mi sie zrobilo i nie wierze w zadne slepe zatrudnienia .Pracujac chwilowo w istytucjach troche oprzytomnialam jak sie odbywa procedura rekrutacji.Oczywiscie nie genarlizuje.
          • Gość: anbxl Re: Cast25-nowe Epso info IP: 91.194.202.* 01.10.10, 11:56
            Ja juz jestem jakis czas w instytucjach i pomimo niezlego "carnet d adresses" zadnej pracy nie dostalam po znajomosci ani dzieki spontanom,ale na podstawie cv,doswiadczenia i moze obecnie referencji,na ktore sama sobie zapracowalam.Pewnie,ze nie zawsze lubia spontany szczegolnie szefowie unitow HR.A ty lubilabys jak dostawalabys po we 150-200 maili tego samego typu?Znam pare osob,ktore wyslaly spontany w odpowiednim czasie (unit szukal pilnie pracownika) i po procesie rekrutacji otrzymaly prace

"Pani z HR napisala do mnie bym przestala wysylac
            > spontany bo inaczej zadnej pracy na zlosc mi nie dadza .Bylo to po drugim "
            tak napisano?Az trudno uwierzyc,bo to niepoprawne politycznie.Najczesciej przyklejaja "gotowiec"z Intracomu i ich prawo....
            Pewnie,ze w takim WIELKIM srodowisku zawsze znajdzie sie ktos kto zatrudnia znajomych znajomych,tego nie da sie uniknac,ale moim zdaniem to obecnie sa wyjatki
            • Gość: Do anbxl Re: Cast25-nowe Epso info IP: *.216-246-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.10.10, 08:53
              Do anbxl : jestes juz jakis czas w instytucjach ? Tzn. 20 lat lub 2 lata ?
              • Gość: anbxl Re: do anonima IP: *.access.telenet.be 03.10.10, 09:38
                a co anonimie piszesz ksiazke i potrzebujesz tego info?
        • Gość: anlu Re: Cast25-nowe Epso info IP: 165.129.8.* 01.10.10, 14:55
          anbxl, jak mozna sie z toba skontaktowac na priva? czy moglabys podac e-mail?, dzieki
          • Gość: anbx Re: do anlu IP: 91.194.202.* 01.10.10, 16:52
            lmozesz napisac na gazetowego.W miare mozliwosci odpowiadam na maile,oprocz tych z prosbami o finansowe wsparcie czy podanie mojego hasla do maila (no wlasnie,nie wiem jak wy,ale ja ostatnio mam full tu tego rodzaju maili,domyslam sie skad to i pozostawiam bez odpowiedzi)
    • Gość: rokko Re: Cast25-nowe Epso info IP: *.ec.europa.eu 01.10.10, 08:47
      Dodajmy dla scislosci, ze dla CAST27 juz wczesniej przedluzono waznosc listy.
      europa.eu/epso/success/cast/cast27/news/index_en.htm#chapter2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka