Dodaj do ulubionych

Opinie o wózkach Peg Perego

19.04.05, 09:26
Witam serdecznie!

Mam prośbę o opinie na temat wózków uniwersalnych (głębokich+spacerówka) Peg Perego. Muszę zdecydować się na jakiś konkretny stelaż (Caravel, Velo lub Classe4) i mam duży problem. Wiem, że kółka pompowane są lepsze np. w zimie lub w terenie, ale z drugiej strony - będę musiała ten wózek wnosić na 1 piętro sama, więc może Caravel (lżejszy).
Będę wdzięczna za pomoc!
Pozdrawiam!
Ala

ps. A może doradzicie mi inny wózeczek uniwersalny w cenie do 2000zł
Obserwuj wątek
    • zolma1 Re: Opinie o wózkach Peg Perego 19.04.05, 10:15
      Ja mam Peg Perego na stelażu Velo i jest bardzo zadowolona.Mój synek urodził
      sie w grudniu i wózek bardzo się sprawdził na śniegu i warszawskich
      wertepach.Młody nie budził się na spacerach dzięki bardzo dobrej amortyzacji i
      pompowanym kołom.Gondola jest bardzo obszerna i wygodna ,moja ma "klimatyzacje"
      czyli regulacje na zimę i na lato oraz bardzo przydatne podnoszenie dna do
      pozycji półsiedzącej.
      Bardzo Ci polecam gten wózek. Ja też musze wnosić go na pierwszy piętro,a lekki
      nie jest,wnoszę go na dwa razy najpierw stelaż później gondola.
      A kiedy rodzisz?
      • 2aliki Re: Opinie o wózkach Peg Perego 19.04.05, 19:50
        Dziękuję Wam serdecznie za opinie!
        Ja rodzę w lipcu, więc mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie.
        Myślałam już żeby kupić używany wózek na jednym stelażu, a do tego dokupić drugi - inny stelaż. Na allegro są dobre wózeczki w równie dobrych cenach, ale rzecz w tym, że ja muszę wszystko najpierw obejrzeć, więc jeśli sprzedający nie jest z W-wy, to ja się nie zdecyduję.
        Pozwiedzam jeszcze komisy i będę cały czas śledziła oferty sprzedaży wózków. Jak na razie Peg perego to nasz faworyt, choć myślę także o Bebe Confort na stelażu Trophy air 6.
        Pozdrawiam! Jeszcze raz wielkie dzięki!
        Ala
    • magda_ss Re: Opinie o wózkach Peg Perego 19.04.05, 11:56
      Cześć!
      ja równiez posiadam wózek Peg Perego: głęboki + spacerówka +fotelik samochodowy
      na stelażu Classe 4. jestem bardzo zadowolona. też mieszkam na 1 piętrze i
      wnoszę wózek dokładnie tak samo jak koleżanka ,najpierw gondola a potem stelaż.
      nieraz jak moja malutka nie śpi to jeszcze ją wyjmuję i wnoszę samą a dopiero
      potem wózek. ogólnie wszystkie wózki są cięzkie i trudno wybrac idealny ale ten
      jest naprawe fajny a wózek na tym stelażu wyglądfa bajerancko. i wez równiez pod
      uwagę, że taki wózek jak maluch już z niego wyrośnie bez problemu będziesz mogła
      sprzedac bo dużo dziewczym jest zainteresowanych takimi "brykami" wiec polecam,
      pozdrawiam i życzę udanego porodu i zdrowego maluszka.pa!
    • coronella Re: Opinie o wózkach Peg Perego 19.04.05, 12:59
      www.allegro.pl/show_item.php?item=48642271
      tu jest fajna bryczka smile Dokup do niej stelaz caravell, i będziesz mieć
      komplet, za bardzo dobre pieniazki!! Ja własnie tak zrobiłam, mam stelaż Cl4 i
      Caravell na wymianę.
    • 2aliki Re: Opinie o wózkach Peg Perego 19.04.05, 19:52
      Oj, coś mi się źle umieściła moja odpowiedź:o)(Pojawiła się jako 3 wypowiedź)
      Oczywiście podziękowania dla Wszystkich!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka