kerstink 25.04.05, 09:07 Jakie sa wasze doswiadczenia, czy jest to powazna firma ? Kerstin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia_28 Re: Czy kupujecie w leomark ? 25.04.05, 11:11 Jesli chodzi Ci o sklep internetowy z zabawkami www.leomark.pl to ja tam kupuje. Maja ladne zabawki i w miare rozsadne ceny. Mamy kupiony tam basenik z pileczkami i system kolskow magnetycznych - super sprawa. Firma OK. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
ewalukas Re: Czy kupujecie w leomark ? 25.04.05, 12:11 Ja niestety mam nie bardzo mile doswiadzenie z ta firma Owszem zabawki maja ładne.Ale...na Mikolaja zamowilam zabwek na ponad 200 zł.Przysłali mi 1/3 z tych zabawek (zapłacilam przelewem za wszystki).Gdy zadzwonilam Pani powiedziala ze nie maja ich na stanie i dosla do Wigilii.Niestety nie dosłali i nie zadzwonili,i nie zwrocili pieniedzy! Czekałam prawie do polowy stycznia na jakas informacje od nich,ale nic...Dopiero po mojej którejs z kolei interwencji (i to telefon do kierownika,bo Pani ciagle mnie zbywala) Leomark zwrócił pieniadze za zabawki ktorych mi nie przyslali.Ale wydałam sporo kasy na telefony do nich i sporo nerwow,bo mogłam straci grubo ponad 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Czy kupujecie w leomark ? 25.04.05, 12:23 Ja kupowałam raz i wszystko było w porządku. Szybko przesłana paczka, płaciłam przy odbiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
kerstink Re: Czy kupujecie w leomark ? 25.04.05, 13:32 Dziekuje za odpowiedzi. W takim razie najlepiej placic przy odbiorze. Zabawki naprawde maja ladne. K. Odpowiedz Link Zgłoś
acha1 Re: Czy kupujecie w leomark ? 28.04.05, 16:28 Ja też raz kupiłam i jestem bardzo zadowolona z zabawki i z obsługi . Dzisiaj zamówiłam nowy katalog i pewnie znowu coś wybiorę. pozdrawiam Acha Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Czy kupujecie w leomark ? 28.04.05, 18:45 W poniedziałek zamówiłam kolejkę z mostem -dzis przyszła Na pewno będę zamawiać jeszcze inne kolejkowe elementy bo ich ceny są bardzo konkurencyjne:- )) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: Do Zuzi 28.04.05, 21:50 Wiesz moze czy te elementy pasuja do kolejek z Tesco i Ikea? Pozdrawiam=Jola Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Do Zuzi 29.04.05, 10:06 Cześc Jolu! Pasują) JA zaczęłam właśnie od Ikei ale tu jest mnóstwo różnych zwrotnic,peronowni,garaży,rogatek,obrotnic,mostów zwodzonych itp I jakie zachęcające ceny-15-40złI mają fajnych drewnianych mieszkańców- kolejarzy,policjantów,turystów. W ogóle mają dużo fajnych zabawek-najlepiej chyba zamawiać telefonicznie bo od razu wiesz czy zamawiane rzeczy są 012 2904444 pon-pt 9-17. Pozdrawiam serdecznie Zuza Odpowiedz Link Zgłoś